bazár, predaj, inzercia, predám

Plot / zábradlie

Kategória: Dvere, brány

Dobrý deň. Predám rozobratý plot aj stĺpiky . Cenu ponúknite . Dĺžka 10m.
Plot /  zábradlie
Podobné inzeráty
Kované zábradlie , boky
Predám kované diely vhodne na zábradlie / boky altanku / plot Dlhé časti boli používané ako zábradlie na terase a zvyšné boli boky altanku ktorý sa však prerobil na záhradný domček Sú bez poškodení ( akurát by bolo vhodne si ich nanovo namaľovať podľa vlastných predstav ) Cena je za diel, predám aj jednotlivo Boky terasy/zábradlie ( prvá fotka a ešte mám rovnaký kus s dĺžkou 277x 60) 100€/ks Boky altanku 110€/ks +dohoda pri odbere všetkých dielov spolu ;)
Predám kvalitný pozinkovaný plot, zábradlie. 1m len 43€
Dobrý deň, z dôvodu realizácie murovaného plota predám kvalitný kovový plot vyrobený v špičkovej Slovenskej kováčskej dielni. Jedná sa na 100% o ručnú výrobu veľmi vysokej kvality. Plot bol kompletne pozinkovaný tzv. procesom žiarového zinkovania. Žiarový zinkový povlak je progresívny spôsob ochrany oceľových výrobkov a konštrukcií namáčaním v roztavenom zinku pri teplote 460C, so zaručenou min. 10 krát dlhšou životnosťou ako keby bol natretý bežným náterom! Absolútne neporovnateľné s plotmi z Poľska! Plot má dĺžku 16 bm, v cene je aj 1m bránička. Faktúra od zhotoviteľskej firmy bola cez 2800€. Predám za 736€. 1 METER PLOTU LEN 43 Euro! Nepredávam po častiach!
Urobím na mieru bránu, zábradlie,plot
Urobím na mieru bránu, zábradlie, plot
Retro oplotenie
Ponúkam na predaj RETRO kovový železný plot aj s bránou a bránkou s celkovou dĺžkou cca 16,90 m . Plot nie je prehrdzavený ( deravý), je potrebné ho len vybrúsiť a natrieť , aj stľpiky sú v poriadku – viď.foto . Brána je široká 3,60 m, bránka vchodová je široká 80 cm. Ich výška je 1,70 m. Samotný plot ( bez brány a bránky) je dlhý 12,40 m. Výška plotového dielu je 1,00 m. Plot je vhodný na oplotenie domu ale aj záhrady. V prípade kúpy oplotenie demontujem.
Kované zábradlie
Predám kované zábradlie na balkón. Zábradlie je vyrobené z kovaného materiálu, farba medená. Rozmer 8,3m dĺžka, 1,05m výška
Vyrezávané dielce na plot, zábradlie
Predám vyrezávané dielce na plot, Boky sú ohnuté s vyrezanými dierami na upevnenie. Dielec po ohnutí má rozmery 0,94 m x 1,94m, je z materiálu 2 mm železo bez povrchovej úpravy. Čičmany Barokové okno Dielec H Palmový list Margaréty Ihličnatý strom Mandala Kvetinová záhrada Ornament Cenová ponuka na vyžiadanie. Je možné vyrobiť aj iné rozmery.