bazár, predaj, inzercia, predám

plynová maska M10 čsla

Kategória: Zberateľstvo

Ponúkam nepoužité plynové masky,cena za 1 kus 20 eur. V ponuke su aj náhradné filtre 1 pár 3 eurá.
plynová maska M10 čsla
Podobné inzeráty
Vojenské veci
Bedňa - 30eur +poštovné Prúkazníkova súprava - 25eur +poštovné Maketa granát Nemecký - (predané) Maketa granát Ruský - 10eur +poštovné Čutora - 5eur +poštovné Prilba - 15eur +poštovné Púzdro na zbraň nové nepoužívané - 10eur +poštovné Plynová maska M10M (lepší stav) - 15eur +poštovné Plynová maska M10M (horší stav) - 10eur +poštovné Plynová maska s hadicou a brašnou - 10eur +poštovné + 2 náhradné filtre - 4eura Plynová maska tmavá - 15eur +poštovné Pás na nábojnice - 5eur +poštovné Ku každej veci je dohoda na cene možna. Platba: Osobný odber alebo platbou vopred.
Plynová maska M10 ČSĽA
Predám set pozostávajúci z plynovej masky, filtrov, brašne a Jednorazovej pláštenky JP 75 Chýbajú plastové krytky na uchytenie filtrov! maska veľkosť 1 + príslušenstvo cena 15€ - ( na kúsku je ohnedlá od slnka - da sa vyčistiť liehom) Masku pred použitým dôkladne vyčistite liehom z vnútra aj z vonka kvôli dezinfekcii !!!
Dýchací prístroj IP 46 pre posádku tanku
Ponúkam na predaj zberateľovi na predaj dýchací prístroj IP 46. Jedná se o přístroj, který byl ve výzbroji ČSLA zařazen ještě před zkouškami využití pro osádky tanků. Přístroj byl vyráběn sériově ve SSSR a v ČSLA byl určen k ochraně dýchacích orgánů, očí a kůže obličeje uživatele proti bojovým otravným látkám, dále pro práci pod vodou až do hloubky 6 m a též pro práci v prostředí s nedostatkem kyslíku. Přístroj se skládá z celohlavové masky se dvěma zorníky a vrapovou hadicí, z dýchacího vaku s přetlakovým ventilem a opěrnou deskou, z kostry s kovovou upínací páskou s pákovým uzávěrem pro upevnění patrony a celek je uložen v brašně s nosnými popruhy. plynová maska, vojenský materiál, protichemický, Pozri si aj ostatné moje inzeráty. Inzerát je platný až do jeho odstránenia.
Predám zbierku vojenských odznakov ČSĽA, ASR  a baterku
Predám zbierku odznakov ČSĽA, ASR a PZSR len spolu, všetko za 10€ + poštovné. Baterku - svietidlo ČSĽA - funkčné za 5€ + poštovné. Prosím kontaktovať len na email: alkoben333@
Dostojnicke kosele CSLA
Ponukam na predaj dostojnicke kosele CSLA bez znaku CSLA Velmi kvality materia
Plynová maska GP-5 - originál ZSSR
Originálna plynová maska používaná v Sovietskom zväze na prípadnú ochranu pred chemickým útokom Maska je dodávaná s filtrom.