bazár, predaj, inzercia, predám

Plynova pec meva

Kategória: Ostatné

Plynová pec Relax: kontrola spalín, termopoistka, tri polohy výkonu, kolieska, piezo zapaľovanie. Infračervené bytové vykurovacie teleso. Príslušenstvo k pripojeniu je súčasťou balenia.
Plynova pec meva
Podobné inzeráty
Stará lampa MEVA 865
Predám starú lampu značky MEVA 865
Peletová pec PS 12 kW
Ponúkame na predaj teplovzdušnú peletovú pec PS 12 kW od značky Mareli Systems. Vykúri priestor do 260 m3. Kapacita zásobníka je 16 kg. Pec je vybavená LED displejom, menu je v slovenskom jazyku. Dvierka pece sú presklené a tým umožňujú príjemný pohľad na oheň. Bezpečnostné prvky na peci sú samozrejmosťou. Pec bola len vyskúšaná, takže je ako nová. Všetky produkty sú vyrábané na základe európskych predpisov a spĺňajú aj náročné požiadavky týkajúce sa životného prostredia.
Peletová pec
Ponúkame na predaj peletovú pec Onyx Air 10 kW značky Mareli Systems. Je to teplovzdušná peletová pec, ktorá dokáže spoľahlivo vykúriť priestor do 220m3. Kapacita zásobníka je 15 kg, čo predstavuje 1 vrecko peliet. Pec je vhodná na chatu, ale aj do domu. Ponúkame ju vo farbe bielej. Bola používaná cca 6 mesiacov. Menšia dohoda možná.
Krbova pec
Predam tuto naftovu pec. Kvalitna liatinova,krbova pec.
Pec, piecka, sporák
Predám pec smederevac, bočný vývod ľavý. Plne funkčná, ale treba vymeniť šamot, je prasknutá tehla, nič viac. Tesnenie je nové. Kúriť sa v tom dá, ale kým to nevymeníte, tak vám to bude trocha dymiť. Predávam z dôvodu prerábania a pec úplne rušíme. Cena 200€. Dĺžka 82cm, šírka 59cm, výška 90cm.
Kolton pellduox 25 kw
Predám pec na pelety aj tuhé palivo. Pec ešte s veľkým ohniskom na drevo. Používaná 3 sezóny. Pelety nepoužívam tak ju chcem vymeniť za pec len na tuhé palivo. Riadiaca jednotka na 5 čerpadiel a 5 ventilov