bazár, predaj, inzercia, predám

Plynový kondenzačný kotol Wiessmann VITODENS 200

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám plynový kondenzačný kotol Wiessmann, Vitodens 200, plne funkčný, každoročne servisovaný, je momentálne ešte zapojený, môžete si ho prísť odkontrolovať a sám aj odmontovať, cena je 299.-€. Cenu som znížil a toto je už pevná
Plynový kondenzačný kotol Wiessmann VITODENS 200
Podobné inzeráty
Plynový kotol wiessmann 100w
Predam prietokovy kotol na plyn zn.Wiessmann 100w kombinovaný Vitodens 100W 26kw používaný cca 3 roky. Bol používaný v byte. Plne funkčný - pravidelne servisovany. Bol demontovaný preto, že v celom bytovom dome dome bola centrálna výmena kotlov. Stav nového.
Predám komplet horák na plynový kotol Vitodens 200
Predám používany plynovy horák s plynovým ventilom na plynový kotol Vitodens 200
Vitodens 222 - F
Predám kotol Vitodens 222-F 19kW. Jedná sa o verziu s 3,5" dotykovým displayom. Nový originál na palete zabalený od výroby, so všetkými dokladmi a zárukou. Cena lepšia ako v shopoch. Taktiež mám na predaj Vitodens 200-W, závesný, 19kw, verzia s 3,5" dotykovým displayom. Nový tovar.
Predám plynový kotol VIESSMANN  100W VITODENS
Znížená cena !Predám plynový kotol VIESSMANN 100W VITODENS aj s príslušenstvom , bojler, expanzná nádrž. Rok výroby 2017, výkon 19kw. Kotol je v perfektnom stave, servisovaný, veľmi kvalitný. Dôvod predaja - kúpa kotla s vyššou kapacitou. Vykuroval jednopodlažný rodinný dom.
predám plynový kondenzačný kotol INTERGAS HR28
predám plznový kondenzačný kotol INTERGAS HR 28/24 Predám plynový kotol INTERGAS HRE 28/24 kondenzačný , na ohrev teplej vody aj kúrenia. Kotol je je v dobrom stave plne funkčný, vyčistený, skontrolovaný, je možnosť nainštalovať u vás doma. Ročník 2011. Cena 300eur a montáž je dohodou.
Kotol teplovodný kondenzačný na vykurovací olej-Rotex 20 kw
Predám kondenzačný teplovodný kotol Rotex , výkon 20 kw , kotol je hliníkovo - nerezový (vysoká účinnosť ohrevu vody) , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.