bazár, predaj, inzercia, predám

Plynový kotol

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Predám používaný závesný plynový kotol Ferroli DIVAtop HC 24, rok výroby 2011. Komínová verzia. Kotol je plne funkčný, bez poškodenia, dôvod výmeny je zmena vykurovania. Ku kotlu je kompletný manuál. Kotol má výstup teplej vody aj na vykurovanie aj na prípravu teplej vody.
Tel. č.
Plynový kotol
Podobné inzeráty
Kotol na tuhé palivo, plynový kotol, plynový ohrev
Predám kotol na tuhé palivo, plynový kotol a prietokový ohrievač. Cena dohodou. Bližšie info na t.č.
Predám plynový kotol Protherm + prietokový ohrievač Junkers
Predám plynový kotol značky Protherm Medveď 30 KLOM. Parametre kotla na fotke. Kotol je používaný, pravidelne servisovaný. Na kotli je nefunkčný tlakomer (viď foto). Dôvod predaja: kompletná prerábka kúrenia v dome. Ku kotlu tiež predám plynový prietokový ohrievač značky Junkers. Plne funkčný. Pri serióznom jednaní pridám aj obehové čerpadlo. Cena za kotol 130€, cena za 50€. Cena spolu 150€.
Kotol teplovodný kondenzačný na vykurovací olej-Rotex 20 kw
Predám kondenzačný teplovodný kotol Rotex , výkon 20 kw , kotol je hliníkovo - nerezový (vysoká účinnosť ohrevu vody) , funguje na vykurovací olej alebo naftu , (Kotol na olej má trikrát vyššiu výhrevnosť než kotol na drevo či uhlie a vyššiu výhrevnosť ako plynový kotol , 46 Mj) , plnoautomatická prevádzka. Po kompletnom servise a nastavení , pripravený na vykurovaciu sezónu , naštartujem - predvediem , vysvetlím , + náhradná vstrekovacia tryska , filter paliva , 3x vložka filtra.
Predám plynový ventil na plynový kotol
Predám používaný plynový ventil na plynový kotol.
Plynový kondenzačný kotol so zásobníkom, dvojokruhový, 17kW.
Predám cca 10-ročný špičkový plynový kondenzačný stacionárny kotol Geminox TRHs 2-17B 120DC so 120 l zásobníkom. Dvojokruhový (radiátory a podlahovka) s možnosťou napojenia aj na solárny systém. Zabudovaný 120 l zásobník TUV. Viac info napr. tu: Len odobný odber. Dohoda na cene možná.
Plynový kotol pradám
Predám nový zabalený plynový kotol ATTACK 25 KLO KOMBI a Starší funkční plynový kotol PKM 25