bazár, predaj, inzercia, predám

Plynový turistický varič s bombou a kufrikom

Kategória: Kotle, Kachle, Bojlery

Plynový turistický varič s bombou a kufrikom
Plynový turistický varič s bombou a kufrikom
Podobné inzeráty
Plynový varič
Predám plynový varič 3kW na propan butanovu fľašu. Hadica+regulátor v balení.Moznost dokúpenia 10kg PB fľaše 50eur.
Plynový varič
Predám použitý prenosný plynový varič , vhodný na kempovanie ,do letnej kuchyne ,do kamionu, naj je osobný odber ,ale dá sa poslať na dobierku
plynovy ohrievac vzduchu.
predam velmi zachovalu plynovy zohrievac na chatu alebo kde nieje elektrika.... aj pripade s plynovou bombou.. vsetko funguje ako sa ma.plynova bomba 30 eu..takze spolu 115 eu.
Predám plynový ventil na plynový kotol
Predám používaný plynový ventil na plynový kotol.
Kotlina na Guláš (NA OBJEDNÁVKU)
Predám veľmi odolnú kotlinu na guláš.Je vyrobená z plechu o hrúbke 3mm ,ktorý Vás určite prežije. Kotlina je vybavená s popolníkom a taktiež aj s adaptérom na plynový varič takže je možné variť aj na plyn. Kotlina má dve bočné odnímaťelné police . Vyrábám rôzne kotliny podľa želanie zákazníkov,ktoré môžeťe vidieť na poslednom obrázku. Kotliny sú ošetrené zo žiaruvzdornou farbou Alkyton (750°) a zo zlatou patinou. Kotlina je určená na 16L kotlíky, ale viem vyrobiť aj na 22L kotlík (+30€).Kotlina sa predáva bez kotlíka a bez plynového variča.
Kotlina na guláš (Na objednávku)
Predám veľmi odolnú kotlinu na guláš.Je vyrobená z plechu o hrúbke 3mm ,ktorý Vás určite prežije. Kotlina je vybavená s popolníkom a taktiež aj s adaptérom na plynový varič takže je možné variť aj na ošetrená zo žiaruvzdornou farbou Alkyton (750°) a zo zlatou patinou. Kotlina je určená na 16L kotlíky.Predáva sa bez kotlíka a bez plynového variča.