bazár, predaj, inzercia, predám

Plysak slon velky

Kategória: Hračky

Predam velkeho plysoveho slona, zachovaly, len masla sa mu para, vyska cca 37 cm

Piste email.
Na sms neodpovedam.
Kukni aj dalsie inzeraty.
Plysak slon velky
Podobné inzeráty
Plyšový slon - Mamas & Papas 39cm - NOVÝ
Mamas & Papas Slon Ellery Mäkký chlpatý slon je dostatočne veľký, aby sprevádzal vaše dieťa od narodenia až do školského veku. Rozmery: 39 x 27 x 15 cm Vhodné pre deti od narodenia. Pôvodná cena 22 Euro. Kontakt len mail, číslo vymyslené!!!!
interaktivny slon
Úžasné zábavné centrum so zvukmi v tvare slona je plné melódií, pesničiek a zvukov nástrojov. Hrá 4 rôzne hudobné štýly a vydáva zvuky 16-tich rôznych hudobných nástrojov. Podporuje hudobný sluch, jemnú motoriku a vizuálne schopnosti. Vhodné pre deti v rozmedzí od 10 – 36 mesiacov. Slon má dve veľké tamburínské uši, farebnú klávesnicu a cimbal Pod krkom má motýlika, ktorý svieti. Učí deti prvé písmená, čísla, farby, mená zvieratiek a ich zvuky. 4 rôzne hudobné štýly: klasický, popový, disko a rockový, ktoré hrajú 16-timi rôznymi nástrojmi. Ak zmeníte typ hudby, automaticky sa zmení zvuk klávesnice, činel a tamburín. Podporuje hudobný sluch, jemnú motoriku a vizuálne schopnosti. Slon je v slovenčine a angličtine . Používaný veľmi málo pri množstve iných hračiek. PC 25eur
Monopoly Pokémon,plyšák,knižka
Predám monopoly AJ,plyšák veľký a knižka.Všetko top stav.Monopoly 1xhrané. Najlepšie osobný odber.
Veľký plyšový slon Dumbo
Disney slon Dumbo, plyšový. Osobný odber v Lučenci.
Plyšový slon veľký
Nehraný plyšový slon. 19 eur
Hračka Slon - plyšová
Mám na predaj hračku slona. Materiál je veľmi jemný a príjemný na dotyk. Slon je veľký, ako nový. Bol len na ozdobu. Orig. cena bola 30 eur. Poštovné a balné je 3,60 eur platba vopred na účet. Poprosím písať na možný aj osobný odber.