bazár, predaj, inzercia, predám

Plyšáky a manušky

Kategória: Hračky

Predám plyšáky zvieratká aj postavičky pekné niektoré nepozžívané kus len po 0,40,loptičky po 0,10,manušky 3
Plyšáky a manušky
Podobné inzeráty
Maňušky
Predám krásne hovoriace maňušky od českého výrobcu Moravská ústredňa Brno. TOP stav. Osobný odber BA alebo plus pošta. Psíček - po stlačení šteká PC:14 €, moja cena 10€ Prasiatko - po stlačení krochká PC 14 € moja cena 10 € Maňušky sú prateľné bez zvukového modulu. Pri rýchlom jednaní dohoda možná.
Manusky, kocky, kresliaca tabuľa, veža, pyramída
Prstové manusky všetky spolu cena 8 euro, pyramída 10 ks na vrchu je strieška ako domček. Sú tam čísla z jednej strany a z druhej je ovocie toľko ako číslo na kocke cena 7 euro, mäkké penové kocky nové dá sa s nimi aj kúpať mali by plávať cena 6 euro, mobil mení tváre po stlačení tlačítka a vydáva veľa zvukov cena 4 eurá, Veľká kresliaca magneticka tabuľa Mimoň, Hrané malo. Mám aj originál krabicu no chyba tam jedna magnetka nie je ani na foto. Inak bez poškodení. Možno ešte nájdem ale neslubujem. Rozmer krabice cca 40*50 cm cena 10 euro, Fisher-Price 4 kocky nové cena 8 euro. Pošlem aj poštou ale dobierka nie. Kontakt cez sms ďakujem.
Drevené prstové maňušky zvieratká
Prstové maňušky s drevenou hlavičkou zvieratiek, ktorá je upevnená na látkovom telíčku. V hlavičke otvor na prst. Veľkosť figúrky je cca 100 mm. Možný osobný odber alebo plus poštovné
Plysaky mix
Plyšáky mix: - Roztomilý zajac Superman/superhrdina. Bez poškodení. Cena 4 €. - Zebra a tiger sú KidLand a psík je tuším Ty beanie boos. Cena za všetky 8 €. - Mini plyšáky z kolekcie ty beanie boos. Cena za vsetky 8 €. - Milka zajačik. 1 € Ak všetky, tak za 18 €. Kuk aj ostatné moje inzeráty.
Plyšaky
Predam plyšaky ako na foto plyšaky zelenina kus 1.50 eur.ostatné dohodou/na druhej foto/
LPS zvieratká, plyšáky,lega a iné hračky
Predám úplne nové hračky: 1.LPS zvieratká - prvý obrázok 9€/ks - druhý obrázok 8€/ks, psíček a vlčko PREDANÝ - tretí obrazok 6€/ks - štvrtý pbrázok 4€ spolu 2.Plyšaky úplne nové: -Wonder woman, dĺžka 23cm,cena 10€ -ružove prasiatko, dĺžka 18cm,cena 3€ -Macko Ou,dĺžka 23cm,cena 7€ 3.Plysaky úplne nové: -levica, dĺžka 17cm,cena2€ -Milka kravička,dĺžka 16cm,cena 3€ 4.Lego Finish, cieľová rovinka a stupeň víťazov,cena 6€ 5.Lego robot,cena 3€ 6.Lego vrtuľník, cena 3€ 7.Lego žltý nákladný automobil,cena 3€ 8.Dekoračný vankúš v tvare korytnačky. Vankuš je tvrdý, vystužený, materiál je bavlnená tlanina, prijemné na dotyk, cena 5€ Na SMS nereagujem, komunikácia cez email alebo telefonicky