bazár, predaj, inzercia, predám

Plyšová ovečka čierna

Kategória: Hračky

Plyšová ovečka slúži ako hračka aj ako skvelý vankúš.



Zloženie: mikroplyš

Rozmery: 22cm x 27cm

Údržba: možné prať v pračke 30 C.
Plyšová ovečka čierna
Podobné inzeráty
Zvieratká plyšové-dinosaure, bobor, tiger, ružové prasiatko
Obrázok č. 1 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 14 cm. Výška: 11 cm. Obrázok č. 2 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 12 cm. Výška: 8 cm. Obrázok č. 3 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 10 cm. Obrázok č. 4-5 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 7 cm. Výška: 13 cm. Obrázok č. 6-7 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 15 cm. Výška: 9 cm. Obrázok č. 8 Plyšová hračka - 1,50 Eur Predám hranú plyšovú hračku na obrázku. Dĺžka: 9 cm. Výška: 15 cm. Osobný odber: Bratislava - Petržalka Posielam poštou: obyčajne, 1. trieda, doporučene, 1. trieda doporučene. Neposielam na dobierku. Na SMS-ky neodpovedám a na prezváňanie tiež. Píšte e-mail.
Plyšová ovečka
Plyšová ovečka Cca 80x40cm Ako nová, nepoužívaná deťmi ako hračka. Dekorácia, sedí na chladničke od kedy prišla :)
Plyšová hračka Ovečka Shaun a vitamani Brokolica
Plyšová hračka Ovečka Shaun a vitamani Brokolica spolu cena 10 eur
Plyšová ovečka stredná
Plyšová ovečka slúži ako hračka aj ako skvelý vankúš. Zloženie: mikroplyš Rozmery: 22cm x 27cm Údržba: možné prať v pračke 30 C.
Hračky
Predám málo používané plyšové hračky: medvedík - 1€ ovečka - 2€ snehuliak - 2€ kravička - 2€ barbie - Predaná barbie hlava na česanie - 3€ ovečka č.2 s vakom na suchý zips - 2€ psík č.1 - Predaný psík č.2 - Predaný PEZ dávkovač na cukríky Spongebob - 1€ Detský rozkladací vankúš/hračka Ovečka: rozmery v polohe vankúš 43 cm x 35 cm (hlava aj nohy) - 6€ -Predaná Nevolajte ani neesemeskujte, v prípade záujmu ma prosím kontaktujte mailom, (ak nenájdete odpoveď v doručenej pošte, skontrolujte si prosím priečinky s názvom „spam” alebo „nevyžiadaná pošta”). Možnosť zaslania poštou - cena+poštovné alebo osobný odber v Štítniku.
Plyšová multifunkčná deka s hrazdičkou pre najmenších Macko
Plyšová multifunkčná deka s hrazdičkou pre najmenších v tvare Macko je jemná plyšová deka vhodná pre najmenšie deti od 0 mesiacov. Na deke nájdete mnoho zaujímavých častí, vďaka čomu sa na nej deti budú bez nudy hrať po celý deň. Pomocou hrazdy sa dieťatko môže samo dvíhať a učiť sa sedieť. Na hrazde sú zavesené všelijaké hračky s hrkálkou, zrkadlom a vydávajú šuštiace a rôzne zvuky. S priemerom cca 95.cm a výškou hrazdičky cca 50 cm je vhodná na hranie, ale aj oddych pre všetky maličké deti. Po jednom dieťati stav ako na fotkách zachovalý. Osobný odber, neodpisujem na SMS!