bazár, predaj, inzercia, predám

Pneumatika 8.5"/3" Vsett 9/9+ (Vsett 8) +duša

Kategória: Kolobežky

Pneumatika 8.5"/3" (20€)
duša (9€)
Vsett 9/9+ ,Vsett 8, Zero 8/9 Zero 8x
Inokim Light 2
Pneumatika 8.5"/3" Vsett 9/9+ (Vsett 8)  +duša
Podobné inzeráty
pneumatika L-5B 10” / duša Vsett 10, Zero10X, KuGoo M4
Terénna pneumatika veľkosti 10x3 (255x80) L-5B (Bezdušová) pre elektrické kolobežky Vsett 10, Zero10X, KuGoo M4 30€/ ks. Kvalitné duše 10 x 2,5 so zahnutým ventilom 10€/ ks. pneumatika+duša spolu 35€
Elektricka kolobežka Vsett 10+
Elektricka kolobežka Vsett 10+ Extrémne elektrická kolobežka Vsett 10+ Spoľahlivý systém pre bezpečnú jazdu! Za pohodlie a bezpečnosť sú zodpovedné moderné tlmiče v kombinácií s 10“ nafukovacími kolesami. Získate produkt, ktorý oceníte v každom detaile a vaša jazda bude nielen bezpečná a pohodlná! Využite silu dvoch motorov s rýchlosťou až 75km/h! Vsett 10+ je vybavená dvoma extréme výkonnými elektromotormi 2x1400W (may2c1800W). V kombinácií s kontrolórom 2x35A Vám ukončení ísť po naklonenej ceste – až do 25 stupňov bez straty rýchlosti. Po mechanickom odblokovaní rýchlosti je max. rýchlosť 75 km/h.LED osvetlenie S inovatívnym LED osvetlením môžete od teraz bezpečne cestovať nielen cez deň, ale aj v noci. Najazdíte až 85 km na jedno nabitie. Inteligentná lithium-iontová batéria s kapacitou 28Ah / 60V zaisťuje rýchle nabíjanie a dlhodobú jazdu na jedno plné nabitie. Vďaka tzv. bez pamäťovej technológií Vám batéria v kolobežke vydrží mnoho rokov! Najdôležitejšia funkcia po ruke! Veľký a čitateľný displej zobrazuje všetky najdôležitejšie dáta, ako je rýchlosť, počet najazdených kilometrov a stav batérie. Obrazovka dokonale reprodukuje červené, zelené a modré odtiene, takže zostáva čitateľná aj za nepriaznivých poveternostných podmienok.Inovatívny zámok proti krádeži Vsett 10+ má inovatívnu integrovanú ochranu proti krádeži – zoberte si svoju jedinečnú bezpečnostnú kartu a môžete vyraziť! Rekordne rýchle skladanie Inovatívny bezpečnostný systém vám umožní zostaviť elektrický skúter za 3 sekundy. Tenký design uľahčí jeho prenášanie.
Predám Vsett 9 Plus-Vsett 9+, elektrickú, značkovú kolobežku
Predám elektrickú, značkovú, celoodpruženú, skladaciu kolobežku Vsett 9 Plus ( Vsett 9+). Kolobežka je dvojmotorová, má 48V 15,6Ah. Má dojazd od cca 30 do 70km a 50km rýchlosť, podľa váhy jazdca, terénu a zvoleného režimu. Najazdené 500+ km. Žiadny kopec jej nerobí problém. Kupovaná minulé leto so zárukou ešte viac, než rok v predajni Voltride. Je vo veľmi peknom stave s len minimálnymi známkami opotrebenia - takmer nový stav. Disponuje predným a zadným svetlom, brzdovým svetlom, klaxónom, má kotúčové brzdy, smerovky a nastaviteľnú rekuperáciu a akceleráciu. Zadná pneu vymenená za plnú, a odpruženú kvôli eliminácii defektov. Ten kto Vsett pozná vie, ten kto vyskúša pochopí. Pôvodná krabica, originálne náradie, manuál, záručný list a 3ks NFC čipov(kľúčov) samozrejmosť. Cena 1099e, pri rýchlom jednaní 999e.
Vsett 11+ Pro 60V 42Ah LG
Predám kolobežku Vsett11+ Pro v top stave. Kupovaná vo voltride dôvod predaja chcem super72 aby som stíhal za kamošovou BurnE. Nové brzdy (resinové dosky s plávajúcimi kotúčmi), 4L Vsett brašňa, Spirit Beast doplnky, plyn na palec (ako má NamiBurnE/WolfKing .. možné pripojiť akýkolvek iný). Najazdených 700km a pribúdajú. Po dohode možnosť priviesť. VSETT 11+ je vybavený dvoma silnými 1500 W motory, ktoré v špičke produkujú výkon až 2x 3000 W. Taký výkon vám za ideálnych podmienok umožní rýchlosť až 85 km/h. Dvojité hydraulické kotúčové brzdy vás vždy bezpečne zastavia z akejkoľvek rýchlosti a 11 palcová predná a zadná pneumatika vám spolu s dvojitým hydraulickým odpružením vpredu aj vzadu zaistia hladkú jazdu každým terénom. Hmotnosť s batériou 58 kg Doba nabíjania 21 h Max. rýchlosť 85 km/h Výkon 3000 W Špičkový výkon 6000 W Dojazd 110 km Zámok NFC Parameter Hodnota udávaná výrobcom -Dĺžka 130 cm -Výška 120 cm -Šírka 65 cm -Dĺžka zložená 130 cm -Výška zložená 57 cm -Šírka zložená 65 cm -Typ motoru BLDC -Typ batérie Li-Ion -Napätie batérie 60 V -Kapacita batérie 42 Ah -Energia v batérii 2520 Wh -Rekuperácia áno -Systém ovládania palcová páčka/otočný plyn -Tempomat áno -Obmedzovač áno -Štart odrazom zvoliteľný -Pohon oboch kolies -Predná brzda kotúčová hydraulická -Zadná brzda kotúčová hydraulická -Typ kolesa vpredu vzduchové s dušou -Typ kolesa vzadu vzduchové s dušou -Veľkosť kolesa 11" -Odpruženie vpredu a vzadu -Predné zavesenie hydraulický tlmič + pružina -Zadné zavesenie zdvojený hydraulický tlmič + pružina -Osvetlenie predné, zadné a brzdové -Brzdové svetlo áno -Max. záťaž 150 kg -Výrobca batérie LG články
Bezdušová pneumatika 8,5" pre  Xiaomi kolobežky
Kvalitná bezdušová pneumatika určená nielen pre elektro kolobežky: Xiaomi Mi Electric Scooter M365 Xiaomi PRO Xiaomi PRO 2 Xiaomi 1S Xiaomi Essential GoGEN VOYAGER, KUGOO M2 PRO je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí nechcú stále dookola riešiť prepichnutú pneumatiku a meniť dušu. Ide o 8,5 „pneumatiku, totožná pre predné a zadné koleso. Táto náhradná pneumatika je vyrobená z kvalitnej zmesi, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť, po obvode obsahuje otvory ktoré zabezpečujú porovnateľné tlmenie ako správne napustená pôvodná pneumatika. Aj vďaka chytrému tvarovaniu ponúka dobré pohodlie pri jazde s účinnou absorpciou otrasov a nerovností. Výmena celogumenej pneumatiky na Xiaomi kolobežke je veľmi náročná. Viem vám pomôcť s montážou, ak ste z Bratislavy. Cena 19€/ks. Len do konca mesiaca cena je 14€/ks. Inzerát je platný do zmazania. Pozrite aj Fluorescenčná bezdušová gumená pneumatika:
pneumatika Xiaomi, najmäkšia pneumatika na trhu
Nový model! Najnovšia verzia plnej pneumatiky, ktorá je aktuálne najľahšia a najmäkšia pneumatika na trhu pre elektrické kolobežky xiaomi Kvalitná bezdušová pneumatika určená nielen pre elektro kolobežky: Xiaomi Mi Electric Scooter M365 Xiaomi PRO Xiaomi PRO 2 Xiaomi 1S Xiaomi Essential GoGEN VOYAGER, KUGOO M2 PRO je ideálnym riešením pre všetkých, ktorí nechcú stále dookola riešiť prepichnutú pneumatiku a meniť dušu. Ide o 8,5 „pneumatiku, totožná pre predné a zadné koleso. Táto náhradná pneumatika je vyrobená z kvalitnej zmesi, ktorá zaručuje dlhú životnosť a odolnosť, po obvode obsahuje otvory ktoré zabezpečujú porovnateľné tlmenie ako správne napustená pôvodná pneumatika. Aj vďaka chytrému tvarovaniu ponúka dobré pohodlie pri jazde s účinnou absorpciou otrasov a nerovností. Výmena celogumenej pneumatiky na Xiaomi kolobežke je veľmi náročná. Viem vám pomôcť s montážou, ak ste z Bratislavy. Inzerát je platný do zmazania.