bazár, predaj, inzercia, predám

Pneuservis vyzúvačka vyvažovačka

Kategória: Ostatné

Predam po otcovi. Prosím o rozumné ponuky. Predávam len spolu
Pneuservis vyzúvačka vyvažovačka
Podobné inzeráty
Predam vyzuvacku a vyvazovacku pneumatik znacky Lincos
Predam set Vyzuvacka a vyvazovacka pneumatik vyzuvacka je do velkosti kolesa 24 Stroje su zanovne pouzivane len ako hobby ziadne poskodenia stav nove vyzuvacka ma pomocne ramena a tlakove delo cena za set 1800+dohoda
vyvažovačka nákladných pnematík RP TOOLS RP-U0462PN
Na predaj vyvažovačka nákladných pnematík RP TOOLS RP-U0462PN Zakúpená pre pneuservis. je ale nepoužitá z dôvodu malého dopytu. Komplet príslušenstvo t.j. kužele v cene.
Autodielna zariadená prenájom
Prenajmem zariadenú autodielňu o rozmere 10x10m Dieľna sa nachádza v Moravskom Lieskovom v blízkosti hlavnej cesty z NM do Brna Vybavenie dilene: Dvojstĺpcový hydraulický zdvíhák 2 stoly so zverákmi Kompresor 200L Hydraulicky lis Odsávačka oleja Tlaková mašina na brzdy Hydraulická noha na držanie prevodovky Vozik s náradím Hydraulický stroj na pružiny/tlmiče Aku narex rázový utahovák Vyvazovacka, vyzuvacka s pomocným ramenom Stojanová vŕtačka a ďaľšie PC s internetom Bezpečnostné kamery 5€m2 pripadne dohoda, iba dlhodobý prenájom Viac info po tel.
Auto a pneuservis na predaj s rodinným domom, Kolárovo
Typ: Zvláštne nehnuteľnosti Ulica: Kolárovo Obec: Kolárovo Možno uvažujete o tom, aké by to bolo vlastniť auto a pneuservis s možnosťou bývať v jeho tesnej blízkosti...  Takúto možnosť poskytuje nehnuteľnosť, v ktorej táto činnosť trvá nepretržite od roku 1990 takže má vybudovanú   sieť zákazníkov ako aj zamestnancov a dodávateľov pneumatík, čo je jeho pridanou hodnotou a navyše je súčasťou celého know - how fungujúci e-shop s penaumatikami.   Hala má kapacitu tri  osobné automobily alebo dve nákladné vozidlá súčasne. Pneuservis sa špecializuje na veľké typy kolies (nákladné automobily, poľnohospodárske stroje), ale aj pneumatiky pre osobné motorové vozidlá a motocykle.  Pred halou pneuservisu sa nachádza dvor s vysporiadaným pozemkom. Novostavba servisu bola dokončená a skolaudovaná v roku 2015. Plocha budovy pneuservisu má rozmery 18 x 12 m /216 m2/, výška haly je 4,3 m. V budove sa nachádza na prízemí kancelária a toalety. Druhá kancelária je na poschodí. Súčasťou servisu je aj dvojpodlažný sklad s rozlohou cca 18 x 6 m /110 m2/. Súčasťou ponuky je komplet technické vybavenie servisu vrátane všetkých strojov a zariadení. Vybavenie budovy: el. energia, vodovod, teplá voda, elektrické vykurovanie kancelárií a toaliet, servis – teplovzdušný agregát na kvapaliny ( starý olej, nafta ), kanalizácia, kamerový systém, klimatizácia v kanceláriách. K dispozícii v prípade záujmu je aj nadštandardne vybavený rodinný dom 90 m2 v bezprostrednom susedstve k servisu, v ktorom v súčasnosti býva majiteľ autoservisu. Zavolajte a spýtajte sa na detaily, alebo môžeme isť priama na miesto, aby ste si prezreli nehnuteľnosti a v cítiť sa do pozície majiteľa.    Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 364 m2
VYVAZOVACKA PNEUMATIK ZN.HOFMANN GEODYNA 6300-2,AUTOMAT.
VYVAZOVACKA PNEUMATIK ZN.HOFMANN - GEODYNA 6300-2 ,PROFI,NEMECKA,220 V,8-25 COL,PLNE AUTOMATICKA,6 PROGRAMOV,VAHA - 160 KG,200 OT/MIN.,RAMENO NA MERANIE GEODAT,STAV OK.
Vyvažovačka kolies corghi 9580 C
Predám vyvažovačku kolies CORGHI 9580 C Vyvažovačka používaná v pneuservise Dôvod predaja rušenie prevádzky