bazár, predaj, inzercia, predám

PNORF – predaj pozemku, 5014 m2, Zeleneč okr. Trnava

Kategória: Pozemky

Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj ornú pôdu v obci Zeleneč okr. Trnava. Parcela s výmerou 5014 m2 a šírkou 22 m, sa nachádza hneď za obcou na hranici intravilánu. Prístupná je z obecnej poľnej cesty.

V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL: pnorf.realestate@
P n o r f

r e a l
e s t a t e:
p r o f e s i o n á l n e
p r á v n e
a
r e a l i t n é
s l u ž b y
s
n a j n i ž š í m i
p r o v í z i a m i
n a
t r h u.
Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny.
+ Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – predaj pozemku, 5014 m2, Zeleneč okr. Trnava
Podobné inzeráty
PNORF–posledné st. pozemky, od 553 m2, 135,- €/m2, Madunice
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj v II. fáze ďalších štrnásť stavebných pozemkov, s výmerou od 553 m2 v novovznikajúcej lokalite IVB Sever, v centrálnej a tichej časti obce Madunice, v dosahu D1, železničného uzla v Leopoldove a okresných miest Trnavy, Piešťan a Hlohovca. Rovinaté pozemky majú min. šírku 22 m. Výmery jednotlivých parciel s južnou orientáciou do zeleného pásu s detským ihriskom a okrasnou výsadbou oddeľujúcou záhrady zo susednej ulice: 553 m2, 555 m2, 557 m2 , 601 m2, 620 m2, 633 m2, 652 m2. Stavebné parcely orientované na sever: 635 m2, 637 m2, 638 m2, 643 m2, 647 m2, 650 m2, 719 m2. Parcely budú pripojené na obecnú vodu a do elektrickej a kanalizačnej siete. Začiatok výstavby v novovzniknutej lokalite: 11/2022. V cene každej parcely je aj podiel na prístupovej ceste. Bonusy lokality: ideálna šírka a veľkosť pozemkov, zabezpečujúce akceptovateľnú mieru súkromia, tichá lokalita s okamžitým prístupom do centra obce, pekné prírodné prostredie povodia Váhu a bagrovísk, centralizovaná a dobre organizovaná obec a výborná dostupnosť do troch okresných miest HC, TT, PN a D1. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma. PNORF – posledné st. pozemky, od 553 m2, 145,- €/m2, IBV Sever - Madunice
Exkluzívne PNORF – pozemok, 50.000 m2, Suchá nad Parnou
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj ornú pôdu v obci Suchá nad Parnou okr. Trnava. Parcela s výmerou 50.000 m2 a šírkou 120 m, sa nachádza hneď za obcou a rozprestiera sa pri ceste medzi obcami Suchá nad Parnou a Košolná. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL: pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – pozemky, od 513 m2, 180 €/m2, Panské pole – Špačince
PNORF – REAL ESTATE ponúka na predaj krásne pozemky na bývanie v obci Špačince okr. Trnava. Obec Špačince sa nachádza iba 3 minúty jazdy autom od napojenia na Trnavský obchvat, vďaka ktorému má perfektnú dostupnosť nielen do Trnavy, ale aj Bratislavy, Senca či Nitry. Obec Špačince poskytuje svojim obyvateľom kompletnú občiansku vybavenosť vrátane materskej škôlky, základnej školy, potravín a rôznych voľnočasových aktivít. Zároveň si zachováva charakter pokojnej obce ideálnej pre život. Veľkou výhodou je tesná blízkosť ku krajskému mestu Trnava. Samotný projekt je situovaný v príjemnom tichom prostredí mimo hlavnej cesty s parametrami súkromnej obytnej štvrte. Prístupová cesta k lokalite je bez tranzitnej dopravy, lemovaná zeleňou. Súčasťou projektu Panské pole sú stavebné pozemky pre rodinné domy vo výmere od 513 m2 do 1120 m2. K pozemkom budú pred odovzdaním dobudované kompletné inžinierske siete. Hľadáte to správne miesto pre Vás a Vašu rodinu? Chcete aby bolo Vaše bývanie bezpečné, pokojné a zároveň v blízkosti Trnavy? A presne o tom je projekt Panské pole. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL:
PNORF – investičný st. pozemok, 5964 m2, 48,-€/m2, Kľačany
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj investičný stavebný pozemok na individuálnu bytovú výstavbu domov vo výmere 5964 m2, priamo nadväzujúci na poslednú zástavbu rodinných domov v lokalite Brehy v tichej časti obce Kľačany len 4 min. autom od Hlohovca. Pozemok je rozvojový s možnosťou kúpy vedľajších parciel. Inžinierske siete v lokalite: obecná voda, kanalizácia a elektrická sieť. Prístupová cesta k 22 m širokému pozemku je asfaltová. Dostupnosť nehnuteľnosti autom: Hlohovec – 4 min., D1 – 10 min., R1 – 12 min. a Nitra – 20 min. V obci sa okrem autobusovej zastávky nachádza aj železničná zastávka na trati Leopoldov – Nitra. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – investičný pozemok, 174 763 m2, Trnava - Západ
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj investičný pozemok s výmerou 174 763 m2, nachádzajúci sa v susedstve obchvatu mesta s pripojením na cestu I. triedy 51 na Trstín a priemyselnej zóny v časti Trnava – Západ. Ucelený a rovinatý pozemok so šírkou 200 m leží v susedstve priemyselno-skladovej zóny v časti Trnava – Západ. Z jednej strany je prístupný z cesty I. triedy na Trstín a český Hodonín a na opačnej strane je po celej šírke prístupný z cesty III. triedy 1295 na Orešany. Pozemok sa nachádza mimo zastavaného územia a je kvalifikovaný ako orná pôda. Jeho užívanie nie je limitované treťou stranou a je okamžite k dispozícii. Podrobnejšie informácii Vám poskytneme v realitnej kancelárii. P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ + Hypotekárne poradenstvo zdarma.
PNORF – pozemok, 590 m2, Hlohovecká cesta, Leopoldov
Exkluzívne iba v PNORF – REAL ESTATE ponúkame na predaj investičný pozemok na individuálnu bytovú výstavbu vo výmere 590 m2 nachádzajúci sa v tichej časti mestečka medzi ul. Moyzesova a Hlohovecká cesta v Leopoldove len 2 km od D1. Parcela je rovinatá s ideálnou šírkou 23 m. Prístupová cesta je spevnená a neupravená. IS vo vzdialenosti 90 m. Okamžite k dispozícii. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL: pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.