bazár, predaj, inzercia, predám

POC kortal XS/S 51-54cm UNISEX

Kategória: Horské bicykle

✅Dobry den. Ponukam prilbu od znacky POC . Nikdy nenosena.
✅Internetova cena €200 .
Pre viac informacii ma nevahajte kontaktovat.
POC kortal XS/S 51-54cm  UNISEX
Podobné inzeráty
Úplne nová prilba POC Kortal Race Mips, veľ. 55-58cm
Predám uplne novú, nenosenú trail / enduro prilbu POC Kortal Race MIPS MTB vo farbe Epidote Green/Uranium Black Metallic/Matt Veľkosť: 55-58cm Osobne Košice. Dobierka nie, ale viem poslať kuriérom pri platbe vopred, preferujem však osobné stretnutie. Prilba má MIPS (ochrana mozgu pred rotačným nárazom), Recco a NFC Medical ID. Popis: Nová špičková enduro / trail prilba POC Kortal nabitá technológiami pre maximálnu bezpečnosť. Vysoký stupeň ochrany hlavy. Výborné odvetranie. Skvelá kompatibilita s veľkými DH okuliarmi Prilba je certifikovaná pre použitie na E-bike. Spĺňa holandský štandard NTA8776, ktorý testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach, ako pri použití na štandardnom bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na E-bike. Spĺňa normy: CPSC, EN1078:2012+A1:2012, AS/NZS 2063, NTA8776 Ideálna pre použitie s okuliarmi POC Devour pre jazdu na traily, alebo POC Ora pre enduro.
POC KORTAL race MIPS
Predám novú, nenosenú prilbu POC Kortal Race MIPS MTB vo farbe Epidote Green/Uranium Black Metallic/Matt Ideálna na trail a enduro. Veľkosť: 55-58cm Prilba má MIPS (ochrana mozgu pred rotačným nárazom), Recco a NFC Medical ID. Vysoký stupeň ochrany hlavy. Výborné odvetranie. Skvelá kompatibilita s veľkými DH okuliarmi Prilba je certifikovaná pre použitie na ebike.Pôvodná cena 250eur.
POC kortal black veľ L
Predám prilbu POC kortal black. Veľ L vid.foto. Dôvod predaja je ze mi nesadla veľkosť. Mal som ju jeden krat na vyjazde,takže vyzerá ako nová. Prilba kupovana na jar takže ešte dlho v záruke. Potrebujem o číslo menšiu. Malej dohode sa nebránim.
POC Spine VPD Air Tee chránič tela, uranium black
Predám 3x oblečený chránič chrbta POC s laktačkami. Chránič som mal oblečený len v bikeparku, je v podstate ako nový. Veľkosť L. Pridávam text zo shopu: Ľahký a skvele odvetraný chránič chrbtice a lakťov, integrovaný do pohodlnej mikiny, priedušná sieťovina. POC Spine VPD Air Tee je ľahký a výborne odvetraný chránič chrbtice a lakťov, ktorý je integrovaný do mikiny, čo robí chránič viac pohodlný. Ten je veľmi tenký, ohybný a má nízku hmotnosť - napriek tomu chránič spĺňa štandard CE 1621-2 úroveň 1 a poskytuje tak maximálnu ochranu. Materiál sa vďaka mäkkosti prispôsobí tvaru vášho tela, ale pri náraze hneď stuhne a dokáže absorbovať nárazovú energiu. Je z odolnej a vysoko priedušnej sieťoviny. Farba: Čierna
Chrániče POC
Predám chrániče na lakte na horský bicykel, mtb, enduro, traily. Značka POC, úplne nové. Veľkosť M. Pôvodná cena 120€ Pošlem aj na dobierku. Popis výrobcu: Chránič POC Oseus VPD Elbow Uranium Black *Všetky podložky sa dodávajú v pároch Nový chránič lakťa Oseus VPD dáva slobodu jazdiť kdekoľvek. Ľahký a dostatočne flexibilný, aby bol vašou prvou voľbou pri jazde na miestnych trailoch, a dostatočne pevný na to, aby vás ochránil pri jazde na trati Svetového pohára DH, Oseus VPD je ideálnym chráničom pre všetko. Podložky certifikované podľa EN 1621-1, úroveň 2 noriem a testované pri teplote -20 °C a +40 °C, zaisťujú vašu ochranu pri jazde v lete aj v zime. Nasúvacie prevedenie a dlhý rukáv zaisťujú, že sa chrániče ľahko nasadzujú, nosia a zostanú v bezpečí bez akýchkoľvek tlakových bodov.
Cyklo chránič kolien -POC Joint VPD System Knee Uranium Blac
Cyklochraničom kolien POC Joint VPD System Knee jazde s maximálnou ochranou, pohodlím a flexibilitou s mäkkým chráničom.POC Joint VPD System Knee je ľahký, vysoko flexibilný chránič, ktorý kopíruje telo jazdca vo všetkých jazdných polohách. Pri páde materiál stvrdne a absorbuje silu z akéhokoľvek nárazu.Systém VPD, aby ste zažili najsofistikovanejšiu ochranu, ktorá kombinuje materiály s nízkym trením s priedušnou konštrukciou pre pohodlie. Nevhodný darček - len vyskušané a nepouživané.