bazár, predaj, inzercia, predám

POC Spine VPD Air Tee chránič tela, uranium black

Kategória: Horské bicykle

Predám 3x oblečený chránič chrbta POC s laktačkami. Chránič som mal oblečený len v bikeparku, je v podstate ako nový.
Veľkosť L.

Pridávam text zo shopu:
Ľahký a skvele odvetraný chránič chrbtice a lakťov, integrovaný do pohodlnej mikiny, priedušná sieťovina.

POC Spine VPD Air Tee je ľahký a výborne odvetraný chránič chrbtice a lakťov, ktorý je integrovaný do mikiny, čo robí chránič viac pohodlný.

Ten je veľmi tenký, ohybný a má nízku hmotnosť - napriek tomu chránič spĺňa štandard CE 1621-2 úroveň 1 a poskytuje tak maximálnu ochranu. Materiál sa vďaka mäkkosti prispôsobí tvaru vášho tela, ale pri náraze hneď stuhne a dokáže absorbovať nárazovú energiu. Je z odolnej a vysoko priedušnej sieťoviny.

Farba: Čierna
POC Spine VPD Air Tee chránič tela, uranium black
Podobné inzeráty
POC SPINE VPD 2.0 Jacket Chranič tela uranium black
Dobrý deň predám 1× použitý chranič chrbtice, hrudníka, ramien a lakťov bol použitý iba v bikeparku v 100% stave dôvod predaja malá velkosť. Pôvodna cena bola 350€.Veľkosť (xs/s) iba osobný odber Žilina Popis produktu: Bunda Spine VPD 2.0 ponúka maximálnu ochranu hornej časti tela bez toho, aby sa znížilo pohodlie. O vašu bezpečnosť sa stará inovatívny materiál VPD 2.0, ktorý dokáže účinne absorbovať sily vznikajúce pri nárazoch, ale zároveň sa postupne prispôsobuje tvaru vášho tela, takže sa nemusíte obávať pocitu, že jazdíte v brnení. Celý chránič je vyrobený z jemnej sieťoviny, ktorá zaručuje dokonalé odvetrávanie a v spojení s ľahkým dresom vás udrží v chlade aj počas najhorúcejších dní. Napriek tomu sú jednotlivé ochranné časti ľahko odnímateľné a celú vestu možno ľahko vyprať. Jeho vysoká úroveň ochrany presahuje úroveň 2 normy EN 1621-2. HLAVNÉ VÝHODY: - 3D modelované ochranné prvky z inovatívneho materiálu VPD 2.0 - vysoká úroveň ochrany presahujúca úroveň 2 normy EN 1621-2 - presná ochrana chrbta, hrudníka, ramien a lakťov - dokonalé vetranie - možno prať v práčke - tenký profil, ktorý bude sotva viditeľný pod dresom
Cyklo chránič kolien -POC Joint VPD System Knee Uranium Blac
Cyklochraničom kolien POC Joint VPD System Knee jazde s maximálnou ochranou, pohodlím a flexibilitou s mäkkým chráničom.POC Joint VPD System Knee je ľahký, vysoko flexibilný chránič, ktorý kopíruje telo jazdca vo všetkých jazdných polohách. Pri páde materiál stvrdne a absorbuje silu z akéhokoľvek nárazu.Systém VPD, aby ste zažili najsofistikovanejšiu ochranu, ktorá kombinuje materiály s nízkym trením s priedušnou konštrukciou pre pohodlie. Nevhodný darček - len vyskušané a nepouživané.
NOVÉ chráňiče POC Joint VPD Air M
Predám čistonové chrániče POC Joint VPD Air veľkosť M Pridám original krabicu Na mtbiker stoja 70€ Ja ich predávam za 50€ Pisat mail: marekhanzel@ Ideálne vyskúšať osobne ZV
Chrániče POC
Predám chrániče na lakte na horský bicykel, mtb, enduro, traily. Značka POC, úplne nové. Veľkosť M. Pôvodná cena 120€ Pošlem aj na dobierku. Popis výrobcu: Chránič POC Oseus VPD Elbow Uranium Black *Všetky podložky sa dodávajú v pároch Nový chránič lakťa Oseus VPD dáva slobodu jazdiť kdekoľvek. Ľahký a dostatočne flexibilný, aby bol vašou prvou voľbou pri jazde na miestnych trailoch, a dostatočne pevný na to, aby vás ochránil pri jazde na trati Svetového pohára DH, Oseus VPD je ideálnym chráničom pre všetko. Podložky certifikované podľa EN 1621-1, úroveň 2 noriem a testované pri teplote -20 °C a +40 °C, zaisťujú vašu ochranu pri jazde v lete aj v zime. Nasúvacie prevedenie a dlhý rukáv zaisťujú, že sa chrániče ľahko nasadzujú, nosia a zostanú v bezpečí bez akýchkoľvek tlakových bodov.
Fox Titan Sport Jacket XL chranic celeho tela - MTB motokros
Chránič tela Fox Titan Sport BLACK Kompletní chránič těla Fox Titan Sport Jacket, MX22 Chránič celé horní části těla pro MX, enduro, MTB, downhill a další sporty. Bezkonkurenční ochrana v klíčových dopadových zónách a maximální mobilita při jízdě. Vesta v sobě spojuje anatomicky tvarovaný chránič hrudi, páteře, ramen, paží a loktů a ledvinový pás. Odnímatelný chránič páteře lze také nosit samostatně. Kloubová konstrukce zajišťuje vysokou svobodu pohybu. Velmi dobré chlazení díky perforovaným panelům. Centrální zip pro snadné oblékání. Splňuje veškeré CE certifikace. Vlastnosti: Skvěle odvětrávaná kloubová pánská ochranná mx vesta pro celodenní pohodlí a ochranu Zdokonalený střih a vyšší pohodlí díky vylepšenému odvádění vlhkosti a vysoce prodyšné konstrukci ze strečové tkaniny Odnímatelný chránič páteře lze nosit samostatně díky připojeným ramenním popruhům Anatomický vysoce odolný dvoudílný chránič hrudi poskytuje vynikající ochranu bez omezení pohybu Plastové chrániče ramen a loktů s vysoku odolností Centrální zip pro snadné oblékání Certifikace: CE EN 1621-1 LEVEL 1 Certifikovaná ochrana loktů a ramen CE EN 1621-2 LEVEL 1 Certifikovaná plná ochrana zad CE EN 1621-3 LEVEL 1 Certifikovaná dělená ochrana hrudníku XL - (pre postavu 180-185 cm, hrudník 115-128 cm a pás 104-119 cm) -------------- Celotelovy 1 sezonu pouzivany v 100% stave!!! Vzdy starostlivo cisteny a udrziavany FRESH!!! TOP chranic aky som kedy jazdil! V zaruke do 02.12.2023 V prípade dobierky, poštovné sa hradí vopred na účet pre istotu... ------------- MTB , motoross , motokros , FOX , D3O , celotelovy , cele telo , ramena , chranic , chranice , ochrana , bike , enduro , cross
Úplne nová prilba POC Kortal Race Mips, veľ. 55-58cm
Predám uplne novú, nenosenú trail / enduro prilbu POC Kortal Race MIPS MTB vo farbe Epidote Green/Uranium Black Metallic/Matt Veľkosť: 55-58cm Osobne Košice. Dobierka nie, ale viem poslať kuriérom pri platbe vopred, preferujem však osobné stretnutie. Prilba má MIPS (ochrana mozgu pred rotačným nárazom), Recco a NFC Medical ID. Popis: Nová špičková enduro / trail prilba POC Kortal nabitá technológiami pre maximálnu bezpečnosť. Vysoký stupeň ochrany hlavy. Výborné odvetranie. Skvelá kompatibilita s veľkými DH okuliarmi Prilba je certifikovaná pre použitie na E-bike. Spĺňa holandský štandard NTA8776, ktorý testuje prilby pri vyšších nárazových rýchlostiach, ako pri použití na štandardnom bicykli. V súčasnosti je to jediný štandard pre prilby na E-bike. Spĺňa normy: CPSC, EN1078:2012+A1:2012, AS/NZS 2063, NTA8776 Ideálna pre použitie s okuliarmi POC Devour pre jazdu na traily, alebo POC Ora pre enduro.