bazár, predaj, inzercia, predám

Počitačová myš NOVÁ, NEPOUŽITÁ

Kategória: Ostatné drobné

Predám počitačovu myš MEDIACOM ružová detská
nepoužitá, veľmi pekná, nová

cena:7€ + poštovné
Počitačová myš NOVÁ, NEPOUŽITÁ
Podobné inzeráty
Bezdrôtová klávesnica a myš Dell
Predám bezdrôtovú klávesnicu a myš Dell. Fungujú na tuškové baterky a napojenie zabezpečuje Bluetooth receiver. Dôvod predaja: kúpil som si inú klávesnicu a myš, inak všetko funguje ako má. Klávesnica a aj myš sú málo používané.
Pocitacova mys MX Anywhere
Pouzivana minimalne. Na cene sa este rada dohodnem. :-)
PC klávesnice HAMA
Hama RF 2200 53818 (klávesnica) Bezdrôtová klávesnica SK / CZ layout s tichým chodom a myš s nano receivrom. Má vodeodolnú konštrukciu, praktické nastavenie výšky a laserom vypálené písmená pre dlhšiu životnosť. 2,4 GHz rádiová tech.pre spolahlivý a nerušený prenos signálu s dosahom až 8m. Velmy malý USB receiver je vhodný pre stálu inštaláciu vo vašom notebooku, alebo PC. Cena: 8 eur Hama SE 3000 (myš + klávesnica) set pozostávajúci z bezdrôtovej klávesnice a bezdrôtovej myši USB prijímač sa dá ukryť do tela myši a ľahko prenášať samostatný on/off vypínač šetrí batérie myši klávesnica je odolná voči ošpliechaniu vodou (odvodné kanáliky) laserom vypálené znaky klávesnice s vysokou odolnosťou senzor myši s vysokým rozlíšením pre ľahké a plynulé ovládanie kurzoru multimediálne tlačidlá pre ovládanie hudby, videa a internetu plnohodnotná klávesnica s nízkym (notebookovým) zdvihom 2.4 GHz rádiová frekvencia pre nerušený prenos signálu nie je potrebná inštalácia ovládačov operačný systém: Windows XP/Vista/7/8 trojtlačidlová myš klávesnica so 105 klávesami dosah: 8 m cena: 15 eur Jedná sa o nový výrobok, nepoužitý, nevystavený. V prípade záujmu prosím kontaktovať mailom, číslo je vymyslené... Pri kliknutí na meno sa Vám zobrazia aj ďalšie inzeráty !
Podlozka pod mys aj s fotkou 2farby
Uplne nova podlozja pod mys a do vnutra mozete vlozit akykolvek obrazok ci fotku!
Klávesnica a myš k PC
Mám na predaj klávesnicu aj myš k PC značky Genius. Obe sú plne funkčné a ako nové. Nič nezošúchané, všetko viditeľné, nepopretláčané. Málo používané. Odber možný ihneď.