bazár, predaj, inzercia, predám

Podklady na prijímačky na medicínu

Kategória: Učebnice, skriptá - SŠ

Ponúkam podklady na prijímačky na medicínu.
Možná je kúpa aj osobitne.
Souhrnne texty z chémie 3 Eura
Zmaturuj z biológie 3 Eura
Modelové otázky z fyziky 5 eur
Modelové otázky z biológie 5 eur
Prijímacie skúšky na lekárske fakulty 35€
Spolu predám za 45€
Podklady na prijímačky na medicínu
Podobné inzeráty
Podklady na prijímačky na medicínu (bio, chem, fyz)
Predám skriptá, ktoré som získal z prípravného kurzu na medicínu (MUDRstart). Jedná sa o: - Skriptá z biológie, chémie a fyziky. - Skriptá z biológie, chémie a fyziky s úlohami (veľmi dobre stručne zhrnuté dôležité vzorce a konštanty z fyziky) - Skriptá z letnej školy - Modelové testy z biológie, chémie a fyziky (pre LF MU v Brne) + spísané konštanty v chémii - Flashcards na požadované vzorce z chémie na prijímačky (podstivo zabalené po skupinách) Ako bonus môžem ponúknuť aj materiály z prípravného kurzu na medicínu do Martina (JLF UK) Cena za všetko je 15€, poprípade je možná dohoda.
VŠETKO prijímačky na medicínu LF UK, Martin, BA, KE aj Česko
ÚPLNE KOMPLETNÉ PODKLADY NA PRIJÍMAČKY (scio aj maturitu) z BIOLÓGIE aj CHÉMIE ✅ na SLOVENSKÉ ???????? aj ČESKÉ FAKULTY ???????? od cca srpna v ČEŠTINE (možnosť rezervovať vopred za lepšiu cenu) tlačená - 165 a 235 strán (klasická tlač ČB, 2na1), o FAREBNÚ stačí požiadať vopred zo VŠETKÝCH učebníc aj MODELOVIEK (z literatúry odporúčanej aj povinnej všetkými VŠ medicíny/farmácie v Československu, kurz BA, HK a KE) informácie z online kurzov aj LF UK NEPOTREBUJETE ďalšie učebnice > príprava prijímačky (medicína, farmácia, fyzioterapia, psychológia….) > obsahujú všetky témy/okruhy stredoškolského učiva > poučky aj laické vysvetlenia > na pochopenie, nie iba bifľovanie > cez Zásielkovňu, rýchle dodanie
Chémia - knihy na prijímačky na medicínu pdf
Predávam všetky tri časti učebníc chémie v pdf forme vhodné pre študentov na gymnáziách, na prípravu na maturitu a na prijímačky na medicínu. Podľa nich je zostavená väčšina otázok z chémie na prijímačkách na LFUK (BA). Možnosť kúpiť aj samostatne, v tom prípade 6€/kus.
Knihy na maturitu a prijímačky na medicínu
Predám knihy na maturitu a prijímačky na medicínu. YES! knihy 1 a 2 + CD (maturita z angličtiny - úroveň B2, 2019) - Knihy sú v zachovalom stave, používané minimálne. Cena: 13€ MOLEDOVÉ TESTOVÉ OTÁZKY K PŘIJÍMACÍM ZKOUŠKÁM NA LF MU (2019) + MODELOVÉ OTÁZKY LF V OLOMOUCI (2019) - Knihy sú v zachovalo stave, používané minimálne. Cena: 10€ ZMATURUJ Z CHÉMIE + ZMATURUJ Z BIOLÓGIE - PREDANÉ Kontaktujte ma cez SMS alebo MAIL.
Biológia pre gymnázia 1-6 na prijímačky na medicínu pdf
Učebnice biológie v PDF forme na prijímačky na medicínu, hlavne na JFL UK v Martine. 1ks = 1€
Medicína , biológia a chémia + maturita
Dobrý deň Ponúkam na predaj knihy v PDF forme: - príprava na medicínu - knihy z biológie pre gymnázia - knihy z chémie pre gymnázia - vypracované maturitné témy z literatúry a zo slovenčiny - podklady na medicínu 3000 otázok na LFUK a 2400 otázok na SZU + odpoviem na všetky otázky ohľadne medicíny knihy , ktoré ponúkam som skenoval sám pre seba , učil som sa iba z týchto kníh a dostal som sa na LF UK v Bratislave na odbor všeobecné lekárstvo s počtom bodov 796 z 800 Ak sa chceš dostať na medicínu tak mi napíš a dohodneme sa :) ! tel. číslo vymyslené , nevolať !