bazár, predaj, inzercia, predám

Podlahovy čistič Karcher

Kategória: Vysávače

Podlahovy čistič Karcher, funkčný, čistí zároveň saje na vsetky tipy podláh.... aj laminát
Podlahovy čistič Karcher
Podobné inzeráty
Tyčový Kärcher FC 5 Cordless
Predávam málo používaný tyčový vysávač. Je bez poškodený. Má bezdrôtový pohon. Funkcia 2 v 1 čističa tvrdých podláh Kärcher FC 5 umožňuje umývať a odsávať vlhkú aj suchú špinu iba v jednom pracovnom kroku. Ušetrí sa namáhavé vysávanie vopred a umývanie ide potom o to jednoduchšie, dôkladnejšie a rýchlejšie ako kedykoľvek predtým. Automaticky vlhčené rotujúce valce z mikrovlákna špinu pozbierajú a zmes vody a nečistôt sa súčasne bez prestávky z valcov odsáva. Vďaka tejto samočistiacej funkcii zostávajú po celý čas čistenia valce čisté a pripravené na použitie. Čistič tvrdých podláh poskytuje ešte viac presvedčivých argumentov: v porovnaní s bežnými metódami ušetrí Kärcher FC 5 až 85 percent vody a dosahuje lepší čistiaci výkon. Či ide o drevo, laminát, kameň alebo plast, Kärcher FC 5 je možné použiť na každú tvrdú podlahu. Najlepšie volať !
Podlahový čistič Kercher
V pouzivanom stave - bez chyb. Servisna udrzba Kosice/Kercher 9.2.2023. Predavam zo 4 ks cistiacimi valcekmi a bez original krabice. Kercher uz nie je v zaruke - kupovany september 2020 v Nay Kosice. Cena noveho je akt. 329 eur. !!!Len osobny odber Kosice - Krasna!!! Pre vsetky info vid link: Link 1 z Nay: Link 2 z Kercher:
NOVÝ-Vysávač a čistič podláh KÄRCHER
Predám vysávač a čistič podláh KÄRCHER FC 5 CORDLESS. Nepoužitý, v záruke. Vysáva malé nečistoty a zároveň zmýva podlahu na mokro a aj hneď suší. Osobný odber BA 3 alebo pošlem na dobierku. Viac info tu:
Predám čistič podláh – 2 v 1 Kärcher FC 5
Predám čistič podláh – 2 v 1 Kärcher FC 5. Je ako nový, funguje, ale má drobnú chybu pri umývaní sem-tam kvapká voda. Pravdepodobne chybné tesnenie. Na umývanie a vysávanie to nemá vplyv. Čistič podláh – 2 v 1, dokáže umývať a vysávať vlhké aj suché nečistoty a chĺpky v jedinom pracovnom kroku, navyše úplne bez kábla, automaticky zvlhčované rotujúce valce z mikrovlákien zachytávajú nečistoty, zatiaľ čo zmes vody a nečistôt je priebežne odsávaná z valcov
Minimálne používaný všestranný čistič podláh KÄRCHER FC 5
PREDÁM minimálne používaný všestranný čistič podláh KÄRCHER FC 5 so 7 m šnúrou a rýchlou dobou schnutia s úplne novými náhradnými valčekmi, viac info: /sk/home-garden/cistice-tvrdych-podlah/cistic-tvrdych-podlah-fc-5-10554000.html pôvodná predajná cena: approx. 250,-€ AKTUÁLNA CENA: 79,- EUR Možné je samozrejme i zaslanie prostredníctvom pošty.
Karcher puzzi 10/1 + karcher vysávač a prípravky
Predam len vyskušany tepovač Karcher puzzi 10/1 profesional + Karcher vysávač WD 3 +prípravky na tepovanie +kefky na čistenie sedačiek . Dôvod predaja nemám čas sa tomu venovať. Iba osobný odber