bazár, predaj, inzercia, predám

Podlozka Leander Matty

Kategória: Kojenecké potreby

Predam kojenecku podlozku Leander Matty, sytej cervenej farby. Je vo vybornom stave, chybaju len 2 nozicky na spodnej casti, co vsak neubera na funkcnosti. Podlozka bola nasim kazdodennym pomocnikom, isla aj na kazdu nasu dovolenku alebo vylet.

Cena v obchode: 99 az 135 Eur

Podrobnejsi popis:
Prebaľovacia podložka Leander Matty™ je ľahká a má pevný základ pre lepšiu stabilitu, takže si ju môžete vziať so sebou a umiestniť kdekoľvek chcete, napríklad na komodu, stôl alebo na zem. Prebaľovacia podložka Matty™ je testovaná a certifikovaná podľa európskej normy pre bezpečnosť detí a nebezpečné látky.

Dĺžka: 70 cm
Šírka: 50 cm
Výška: 11 cm
Váha: 3 kg
Materiál: laminátová doska/PUR pena
Povrch: vodeodolný
Starostlivosť: utierajte mokrou handričkou, možné dezinfikovať
Podlozka Leander Matty
Podobné inzeráty
detska hracia penova podlozka - obojstranna
detska hracia penova podlozka - obojstranna Skip hop Podložka na hranie obojstranná Vibrant Village Podložka na hranie Vibrant Village 218 × 132 cm je obojstranná hracia deka pre vaše dieťatko už od prvého mesiaca. Táto podložka zaujme každé dieťatko. Protišmyková, izolačná, odhlučňujúca, vodeodolná, príjemná na dotyk. 60€
Skip hop Podložka do kúpeľa froté Moby
Táto podložka na kúpanie Moby vám bude skvelým pomocníkom pri prvých kúpaniach. Podporná podložka pre novorodencov s mäkkým froté povrchom a polstrovanou podpierkou pod hlavičku. Podložka vytvorí dieťatku pohodlie pri kúpaní. Sieťovina na dne podložky umožňuje rýchle vypustenie vody Pútko Velcro® umožňuje jednoduché zavesenie pre rýchlejšie vysušenie Mäkký bavlnený froté povrch Rýchlo schnúci materiál Polstrovaná opierka hlavy pre väčšie pohodlie Bez PVC a ftalátov Vhodné pre deti vo veku 0 – 6 mesiacov Rozmery: 49 cm x 32 cm x 26,5 cm V dobrom stave
Hracia deka/podložka s hrazdičkou
Predam novu hraciu podložku pre deti aj s hrazdičkou-hracky na nej hrkaju a hviezdicka píska. Da sa dať hrazdička dole tak moze byt len podlozka.podlozka je makka aby sa dieta nebuchlo.zapinanie na zips rychle skladanie a dobre aj na cestovanie. Rozmery rozlozenej podlozky je 100x74cm. V praktickom baleni aby sa vam nezaspinila pri prenasani.
Prebaľovacia podložka z Brendonu
Prebaľovacia podložka z Brendonu po jednom dieťati pevná podložka na bokoch vpredu (hlavne vpravo) rozídená/rozlepená používaním nelepila som to, keďže to na funkčnosť nemá žiadny vplyv...už zohľadnené v cene v prípade potreby šikovná mamina alebo tatino zalepia pôvodná cena: 20eur LEN osobný odber Pezinok/Bratislava
Prebaľovacia podložka
Predám prebaľovaciu podložku + plachty. Podložka je vyrobené z nepremokavého, plastového materiálu. Podložka je vyplnená polyesterom, má vyvýšené bočné strany a možno ju použiť na komode či inom mieste na prebaľovanie, vďaka nízkej váhe je mobilná. Cena 15€ iba osobný odber v Trstenej.
Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo
Mobilná podložka na prebaľovanie 2 v 1 Tchibo, ktorej inovatívna kužeľová forma uľahčuje manipuláciu s dieťaťom pri prebaľovaní. Podložka má odnímateľnú odkladaciu schránku na plienky a ošetrujúce prípravky a dá sa jednoducho poskladať. Dieťatko pri prebaľovaní nestrká ruky do plienky. Ako nová. Osobný odber Žilina, príp. po dohode PB.