bazár, predaj, inzercia, predám

Podprsenka bez kostíc

Kategória: Spodná bielizeň

Predám ružovo-fialovú podprsenku bez kostíc. Vo veľmi dobrom stave. Značka H&M. Veľkosť píše EUR 40 ale je menšia.
Po dohode aj osobný odber SNV, PP.
Pre viac info, rozmery, fotky napíš mi do mailu alebo pošli smsku. ;)
Podprsenka bez kostíc
Podobné inzeráty
Podprsenka. VÝPREDAJ.
Podprsenka bez kostíc nevystužená. Veľkosti: 36/80 D, 38/85 D, 46/105 D, 42/95 D Zloženie: 95% bavlna 5% elastan Cena: 1ks- 3,90 € od 2 ks- 2,99 € Podprsenka bodky Podprsenka bez kostíc nevystužená. Veľkosti: 38/85 C, 46/105 C, 42/95 C, 40/90 C Zloženie: 95% bavlna 5% elastan Cena: 1ks- 3,90 € od 2 ks- 2,99 €
4x podprsenka 75Bm Tchibo, Intimissimmi
1/ Podprsenka Tchibo, veľ. 75B Podprsenka Tchibo veľ. 75B Krásna modrá farba. Nosená málo, veľmi dobrý stav. Cena 6€ + poštovné. 327 2/ Intimissimi veľ.75B, biela aj čierna Dve podprsenky Intimissimi, veľ. 75B, Biela aj čierna. Nosené málo, výborný stav - vnučke malé. Cena za obidve je 8€ + poštovné. 284 3/ Podprsenka Lemila lingerie, veľ.75B. telová Podprsenka Lemila veľ. 75B, vystužená, farba svetlučká krémová. Podprsenka so širokou elastickou čipkou po celom obvode. Zapínanie na 4 háčiky a 4 nastavenia šírky. Nosená pár krát, výborný stav. Cena 6€ + poštovné. 551
Podprsenka - 100 D, VIANIA dessous, nová
Mám na predaj novú značkovú podprsenku značky - Viania dessous pre veľké prsia. Veľkosť - 100D. Podprsenka je vyrobená z elastického materiálu za pomoci technológie CoolQuik – extra priedušné, výborne odvádza vlhkosť od pokožky a rýchlo schne. Materiál s nemeckou certifikáciou Oeko Tex® Standard 100.Nevystužená, bez kostíc, kvalitný materiál, zaručuje maximálne pohodlie a funkčnosť. Vysoký stred, široké nastaviteľné ramienka,čo je veľká výhoda pri veľkých prsiach. Vyšší stred medzi košíčkami, zadné zapínanie na 3 polohy a 3 háčiky. Biela farba, má peknú čipku vpredu a široké ramienka. Lepšie sa mi odfotografovať nedala. Fotila som s bleskom aj bez blesku. Poštovné a balné je 3 eur platba vopred na účet. Podprsenka je v zľave. Píšte prosím na e -mail.
Podprsenka z bambusového úpletu PageUnderwear, prsa 12-16 cm
Predám novú, iba vyskušanú, čiernu podprsenku značky PAGE Underwear. Ciže ručne šitá v ČR. Pôvodná cena 64 eur. Obvod pod prsy 72 - 76 cm Velikost košíčků zjistíte, když změříte obvod přes prsa. Pokud je větší o 12 - 16 cm než obvod pod prsy, tak je podprsenka vhodná pro vás. Velmi pohodlné spodní prádlo z bambusového úpletu, který odvádí pot a je antibakteriální. Bambusové vlákno je svým pěstováním i výrobou velice ekologické. Tento materiál je úžasný i do parných dnů díky tomu, že odvádí pot od těla a rychle schne. Podprsenka bez kostic pro zdravá a radostná prsa, která umožňuje volné dýchání, správnou cirkulaci lymfatického systému, z přírodních materiálů a která je navržena s láskou pro krásné ženské energie! Příklad jak počítat: obvod přes prsa je 88 cm a pod prsy 75 cm, rozdíl je 13 cm, v tom případě je prádlo vhodné pro vás. Spodné prádlo tuto na bazoši predávam len ženám.
Podprsenka/braletka tmavomodrá Tchibo, veľkosť S 36/38
Predám tmavomodrú podprsenku - braletku Tchibo, veľkosť S 36/38. Oblečená raz. Nesadla veľkosť. Popis: S nariasením Podprsenka bez výstuže, kostíc a košíčkov nadchne ozdobným nariasením v strednej časti a vyčaruje krásny dekolt. Jemný materiál Microtouch sa leskne ako hodváb a podiel elastanu zaisťuje, že podprsenka dobre drží tvar, perfektne sedí a výborne sa nosí. Materiál: 83 % polyamid, 17 % elastan (LYCRA®) Čipka 88 % polyamid, 12 % elastan (LYCRA®) Odporúčanie týkajúce sa veľkosti: Veľkosť S 36/38: košíčky 75 – 80A, 70 – 80B, 75C Spodné prádlo tuto na bazoši predávam len ženám. Inzerát je aktuálny do zmazania. Inzerát platí a cena je uvedená. Preferujem komunikáciu cez email alebo SMS.  Ak nie ste z Bratislavy a teda Vám nevyhovuje osobné prevzatie, viem Vám vec zaslať poštou po predchádzajúcom prevode na môj účet. Na dobierku neposielam. Ďakujem za pochopenie.
Podprsenky ako nové
Pomenej nosené. 1. Ružová hladká podprsenka-veľkosť 32/70 a nastaviteľné ramienka aj zapínanie - cena 3€ 2. Mentolová čipkovaná podprsenka - veľkosť 70A a nastaviteľné ramienka aj zapínanie - cena 3€ 3. Mäkká podprsenka s hviezdičkami - veľkosť XS/S, šírka elastickej gumičky na spodnej časti 2x30cm plus zapínanie je ešte nastaviteľné, aj ramienka - cena 2,5 € 4. Čipkovaná mäkká podprsenka - veľkosť S, šírka gumičky na spodku 2x30cm + ešte viac a aj nastaviteľné ramienka - cena 2€ 5. Modrá Čipkovaná mäkká podprsenka - veľkosť XS/S, šírka gumičky v spodnej časti 2x27 cm v kľude, bez zapínania a nastaviteľné ramienka - cena 2€ - v prípade otázok alebo záujmu ma kontaktujte emailom - pozrite všetky moje inzeráty, možno niečo vyberiete :)