bazár, predaj, inzercia, predám

Podsedak na krmenie

Kategória: Ostatné

Predam podsedak na stolicku, uplne ako novy, nikdy sme ho nepouzili na jedenie, len sa s nim nase deti chvilu hrali, velmi sa im pacil ten pultik, lebo sa tam da zapnut hudba. Ale kedze ho nakoniec nepotrebujeme na papanie, posuvam dalej.
Predavam za 30€, osobny odber mozny v BA alebo v Lábe.
Podsedak na krmenie
Podobné inzeráty
Podsedák na jedálenskú stoličku
Bright Starts Podsedák na jedálenskú stoličku Vhodný pre deti od 2 rokov do 22 kg. Zaisťuje komfort pre dieťa vďaka širokému farebnému sedadlu z mäkkej EVA peny. Odnímateľný 3-bodový bezpečnostný pás. Farebná sedacia časť a popruhy sú umývateľné. Podsedák možno bezpečnostnými popruhmi pripevniť k stoličke, čo ho umožňuje používať takmer ku každému stolu. Rozmery: 35 × 15 × 31 cm. PC 42€
Podsedak
Predám zachovalý detský podsedák.Len osobný odber.
Podsedák na stoličku pre deti
Predám podsedák pre deti od 2-7 rokov na stoličku. Farba žltá. Výborný materiál, ľahko sa umýva a nešmýka sa zo stoličky, drží pevne. Používaný cca 1 rok.
Podsedák pre tehotnú do auta
Dobrý deň. Predám podsedák na sedadlo v aute pre tehotnú ženu. Značka Scamp
Detský podsedak na wc Frozen
Predám detský podsedák na wc Frozen
Praktický podsedák
Praktický podsedák do prírody nielen pre deti . Dá sa zložiť a zavesiť na karabínku. Nezaberie skoro žiadne miesto ani v ruksaku. Slovenský výrobok s našej dielne. Vode odolný materiál,zateplený vo vnútri molitánom v ponuke rôzne farebné prevedenia,veľkosti a množstvá.