bazár, predaj, inzercia, predám

Pojazdný bufet

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Práca v pojazdnom bufete.
- čapovanie
- príprava hranoliek, pukance , cukrová vata a podávanie rôznych balených snackov.
- mzda : 6,5€ / hodinu
Miesto výkonu práce : Horná Streda
Hľadám na dohodu po dobu 2 mesiace ( možnosť zamestnania neskôr na TPP)
Pojazdný bufet
Podobné inzeráty
Zamestnanec rýchleho občerstvenia -Holandsko
Naším klientom je rekreačný park so sídlom na viacerých miestach v Holandsku. Všetky lokality tohto dovolenkového parku sa nachádzajú na najkrajších miestach v Holandsku. Vo svojich parkoch ponúkajú vždy rôzne reštaurácie od grilu cez pizzu a bufet až po Grand Café, v ktorých si každý nájde niečo pre seba. Koncept reštaurácie je medzinárodné menu / bufet / kútik s občerstvením. Názov pracovného miesta Zamestnanec rýchleho občerstvenia Budete mať prácu na rôznych pozíciách v parku. Čiastočne budete pracovať v snackbare, pripravovať občerstvenie, budete pracovať v snackcounteri na kúpalisku a budete pracovať v reštaurácii ako čašník. Je to veľmi rôznorodá pozícia! Koncepcia / jedálny lístok reštaurácie Medzinárodné menu / bufet / kútik s občerstvením Hodiny týždenne 38+ Potrebný vodičský preukaz (B)-Nie, nie je potrebný, ale prednostne áno ČO PONÚKAME Hodinovú mzdu (brutto) 11,75 € Týždenné platby Zdravotné poistenie Bude pre vás zabezpečené. Náklady: 33,50 € týždenne Ubytovanie Áno, súkromná izba. 91 € za týždeň Odvoz z letiska/železničnej stanice do vášho ubytovania Zahrnuté (zdarma)
Brigáda SO, NE
Bufet zastávka malé pálenisko príjme pracovitu,zodpovednú a poriadkomilovnu brigádnicku na sezónu.. Pozitívny vzťah k práci ktorá obsahuje: výpomoc v kuchyni pri vyčape, zbieranie a umývanie riadov a pohárov.. Práca je nenáročná.. Pracovná doba je od 11:00-20:00 "sobota, nedeľa" PLAT 500€ Kontakt bližšie ifo priamo na prevádzke..
BRIGÁDA
Bufet zastávka malé pálenisko príjme pracovitu, zodpovednú a poriadkomilovnu pracovníčku.. Pozitívny vzťah k práci ktorá obsahuje: Výpomoc v kuchyni, zbieranie a umývanie riadov a pohárov.. Práca je nenáročná... Pracovná doba je od pondelka do piatka od 15:00 DO 21:00 Plat 900€ mesiac Kontakt: bližšie informácie priamo na prevádzke.
Práca/brigáda bufet v Zoo Bratislava
Dobrý deň, Zháňame schopných ľudí do bufetu v Bratislavskej zoo. Práca od 8:45-17:45 Predopklady: šikovnosť, dodržiavanie hygienyických predpisov, zodpovednost’. Mzda od 5€ - 8€ podľa šikovnosti. Víkendove odmeny, tringelty. Pre viac info písať mail, ktorý by mal obsahovať zivotopis, pripadne kratke info o Vás a skúsenosti, tel. cislo. Následne Vás budeme kontaktovať. Mail: bufetplameniak@
Horský bufet v Slovenskom Raji
Prijmeme do horského bufetu v krásnom prostredí Slovenského Raja na letnú brigádu nie len študentov z blízkeho okolia Spišskej Novej Vsi. Náplňou práce je obsluha za pultom. otváracia doba 10:00 - 18:00 Plat 5€/h. Požiadavky:ochota pracovať zodpovednosť slušnosť Výhodou je: vodičský preukaz znalosť anglického jazyka Kontakt prosím na mail s krátkym opisom o sebe. Ďakujem.