bazár, predaj, inzercia, predám

Policajná prilba - Britská

Kategória: Zberateľstvo

Želám Vám príjemný deň. Predám zbierku britských policajných prilieb, najideálnejšie ako celok. Zbierka obsahuje 100 prilieb.
Policajná prilba - Britská
Podobné inzeráty
Vikingská oceľová, strieborná  prilba
Vikingská oceľová, strieborná prilba , tiež často nazývaná prilba Wikinger, je prilba s realistickým vzhľadom. Bola vyrobená z 1,2 mm ocele a kombinuje starožitný štýl a odolný materiál. Vzniká tak pútavá prilba, ktorá bude dokonale ladiť s vašim rytierskym outfitom. Naša prilba má v hornej časti dva rohy a na mieste ju drží nastaviteľný bradový remienok. Okrem toho sa jedná aj o pútavý výstavný kúsok.
Nasivka policajna
Predam nasivku policajna vid foto len na zberatelske ucely
Policajná vw T4 1:18 železničná polícia
+ poštovné cca 2,9€ Packetou V prípade otázok aj na iné modely z foto píšte mail. Policajná dodávka transporter vw 119€ Má reflexné prvky a ZV ŠPZ Je to prerabka z KK model t4 bielej Odpisujem promptne na mail Na dobierku neposielam koli nepreberacom Len platba vopred na účet ceny pevné, odber 3ks a viac- pošta v cene modely krásne skoro nové Ďakujem za pochopenie
Britská prilba WW2
Predám originál britskú druhovojnovú prilbu MK II. Vzácnejší skorší ročník. Prilba je komplet originál vrátane podbradníku a vnútra. Cena 170 vrátane poštovného. V prípade záujmu píšte prosím na mail.
Plastové prilby pre deti
Plastové prilby pre deti,materáal tvrdený plast. 1.Plastová prilba Crusader 2.Vikingská prilba 3.Rímska strieborná prilba s červeným perím 4.Otvárateľná prilba vrabčí zobák 5.Sekera PU materál 10 €/ks POZRITE MOJE INZERATY
Policajná prilba VB ČSSR.
Stav viď foto. Ponuky na imeil.