bazár, predaj, inzercia, predám

Police

Kategória: Kuchyne

Policový diel vhodný do kuchyne.
Hĺbka políc: 21cm
Dĺžka políc: 140cm
Dĺžka podpery: 51,5cm

Osobný odber Bratislava
Police
Podobné inzeráty
Kuchynská linka so spotrebičmi
Kuchynská linka so spotrebičmi v cene plynová varná doska, elektrická rúra, digestor na filtre, mikrovlnka. Linka je dlhá 2,66 metra, skrinky sú vyrobené až po strop. výška vrchných skriniek je 118 cm, vnútri 4 police, nad mikrovlnkou 3 police. výška spodných skriniek je 71 cm, je to skôr na hrnce. tiez je pripravený aj priestor na úmývačku 45 cm, linka má jeden škrabanček_viď foto. k odvozu pripravená bude od 24.7.2023. Všetky spotrebiče funkčné, je potrebné zabezpečiť si odvoz.
Predám 3 presklené kuchynské skrinky z Decodomu
Predám 3 krásne presklené kuchynské skrinky (farba: vanilka) Ideálne pre porcelán Rozmery (v*š*h) 2 skrinky sú v rozmeroch 70*60*30cm, sklenené police, led podsvietenie 1 skrinka (na foto v strede) 70*45*30cm, drevené police, bez podsvietenia Otváranie na pántový systém
Závesné police - vešiak
Predám nástenné 2 police IKEA GRUNDTAL. Pôvodne je to kuchynská polica ale používal som ju ako vešiak v predsieni.
Kuchynsky regál / knižnica / police
Zdravím. Predám tento regál vhodný do kuchyne na korenie a bylinky alebo kdekoľvek ako knižnica. Police sú vodorovne. Prichytáva sa k stene. Je ako nový.
METOD zostava nástenných skriniek
Predám zostavu IKEA METOD. Jedná sa o 4 skrinky 40x100x38 cm s dvomi dviekami 40x200 cm. Vnútri sú police. Skrinky sú vo veľmi dobrom stave. Sú už demontované a pripravené k odberu. Nástenné skrinky METOD 40x100x38 cm - 4 ks Dvere 40x200 cm VEDINGE biela - 2 ks Police UTRUSTA 40x37 cm - 12 ks Úchytka ÖSTERNÄS - 2 ks
Moderná kuchynská linka KYRA
Nenechajte si ujsť výpredaj modernej kuchynskej linky KYRA a získať tú správnu kombináciu funkčnosti a štýlu pre vašu kuchyňu. Kuchynská linka KYRA je navrhnutá s ohľadom na súčasné trendy a poskytuje maximálnu efektivitu a komfort pri varení a príprave jedál. Vďaka našej výpredajovej akcii si teraz môžete užiť exkluzívne zľavy a výhodné ponuky na modernú kuchynskú linku KYRA. Nezmeškajte túto príležitosť a vyberte si svoj vysnívaný kuchynský dizajn za bezkonkurenčnú cenu. Prevedenie: – špeciálny lakovaný povrch dvierok so vzhľadom kovu kombinovaný s kazetovými dvierkami v lamináte. Kompozícia do tvaru L, s barovým sedením. Zaujímavé sú zapustené úchytky kuchyne, ktoré sú zladené s lakovanými dvierkami. Horné skrinky sú lakované do sivej farby madlá majú integrované. Celkový dizajn dotvárajú otvorené police. Ani u tejto kuchyne nechýbajú kvalitné mechanizmy značky BLUM. Pracovná doska a zástena je z kvalitného laminátu v hrúbke 2 cm. Cena zahrňuje : Spotrebiče BEKO: rúra a plynová varná doska. Vstavanú chladničku 60 cm Digestor digestor v industriálnom prevedení. Kuchyňa je vystavená na predajni STUDIO IT v Bratislave. Zvýhodnená výpredajová cena kuchyne je 5.450,00 € Ku kuchynskej linke je možné zakúpiť jedálenský stôl so stoličkami v tej istej farbe, teraz v zvýhodnenej cene 1299,00 € Bližšie informácie o kuchyni: Bratislava KORZO – Shopping Park Pestovateľská 13 821 04 Bratislava bratislava@ Ponuka je platná pre vystavený model, do jej vypredania.