bazár, predaj, inzercia, predám

Polievkovar s mixerom ideálny aj na detské pokrmy tescoma

Kategória: Ručné šľahače, Mixéry

Predám Polievkovar s mixerom ideálny aj na detské pokrmy tescoma president. Použitý párkrát. Sklenená nádoba je vymenená a úplne nová, nikdy nepoužitá. Na displeji je ešte folia. V kompletnom balení. PC 249€. poprosím kontaktovať e-mailom.

Predstavujme moderný mixér s integrovaným varným dnom, ktorý za vás uvarí výdatné krémové polievky, poctivé vývary a omáčky ako od babičky. Zvládne však tiež ovocné smoothie, mliečne koktaily alebo pyré pre vašich najmenších či ako prílohu k mäso.

Extra výkonný polievkovar PRESIDENT je plne automatický – suroviny stačí vložiť do sklenenej nádoby, zvoliť zodpovedajúci program a polievkovar sa ďalej o všetko postará sám.

Link od výrobcu :
Polievkovar s mixerom ideálny aj na detské pokrmy tescoma
Podobné inzeráty
Polievkovar s Mixérom Tescoma
Predám Tescoma PRESIDENT 1,75 l, s mixérom Použitý možno 10 krát. Stále v záruke kupovaný v alze 5.12. 2022 Cena pevná len osobný odber
Tescoma stolný mixér PRESIDENT 1.8l
Veľmi dobrý stav, málo používaný. Viac info: eshop./stolny-mixer-president-1-8-l Bezbečne zabalené v pôvodnom obale so všetkým príslušenstvom. + poštovné
KRÁJAČ TESCOMA
Predám TESCOMA KRÁJAČ na cibuľu, zeleninu, orechy, čokoládu atď. Cena 10 €.
príslušenstvo Bosch powermaxx MSM67PE/03
Predám príslušenstvo (aj jednotlivo) k ručnému mixéru Bosch powermaxx 750W (MSM67PE/03). Pozor, je to starší model, takže k najnovším ručným mixérom nie je kompatibilné spojenie. Samozrejme, že pri nádobách, metličke na šľahanie, sekáčiku na ľad a dvojitému nožu to neprekáža, lebo tie nie sú na hnací hriadeľ priamo napojené. Cena za kompletné príslušenstvo je 30€. Ak by ste mali záujem, len o niektoré diely, tak cena je polovičná ako na tejto stránke Vek príslušenstva je 10 rokov, okrem ozubeného kolesa, ktoré má 3 roky. Všetky kusy príslušenstva sú plne funkčné, nádoby sú mierne doškriabané. Sekáčik na ľad a držiak sme nepoužívali vôbec. Po dohode viem priviezt na trase BA-LV TOVAR CEZ KURIÉRSKU SLUŽBU NEPOSIELAM.
VARNÝ MIXÉR ZEPTER ARTMIXPRO
Dokonale pripraví pokrmy aj nápoje 16 prednastavených programov s možnosťou ručného nastavenia, urýchľujúcich varenie, mixovanie a prípravu zdravých jedál 10 manuálne nastaviteľných rýchlostí mixovania ručné prispôsobenie času varenia od 20 do 100 minút multicyklónové mixovanie zaručujúce maximálne šetrné spracovanie surovín funkcie rozpoznania príslušenstva a intuitívny display senzorické tlačidlo pre ručné miešanie / mixovanie / drvenie dve sklenené nádoby (1,25 l a 1,75 l) odolné proti tepelnému šoku umožňujúce prípravu teplých i studených pokrmov vďaka VÁKUOVANIU, tj. odsatiu vzduchu, ktoré ARTMIX PRO tiež vie a ktoré zabraňuje oxidácii pokrmov a nápojov, bude všetko krásne farebné a plné vitamínov dvojitý bezpečnostný zámok a ochrana proti prehriatiu vysokorýchlostný motor s výkonom 1300 W dvojitá bezpečnostná poistka stabilná protišmyková základňa automatické čistenie nádoby ROZMERY: 26,2 x 22 x 47,8 cm PRÍKON: 1500 W, motor s výkonom 1300 W OBJEM: 0,75–1,75 litra povodná cena 549 €
Kvalitny stolovy mixer Electrolux - TOP kvalita
Kvalitný stolový mixér ELECTROLUX je vyhotovený z odolnej nehrdzavejúcej ocele. Výkon jeho motora je až 900 W a má veľkú 1,65 litrovú sklenenú nádobu, ktorá poskytuje dostatok miesta pre mixované pokrmy a je odolná voči rýchlym zmenám teploty bez toho, aby praskla. Jednoducho sa odníma a je vhodná do umývačky riadu. Stolový mixér bol asi 2x použitý. Možný len osobný odber.