bazár, predaj, inzercia, predám

Polná flaša cárske Rusko

Kategória: Zberateľstvo

Predám originálnu vojenskú polnú flašu z cárskej ruskej armády. Je pomačkaná, ale nie deravá. Viď foto. Pekne značená.
Cena 22e.
Polná flaša cárske Rusko
Podobné inzeráty
hokejové kartičky karty - olympijský bronz z Pekingu
27 kartičiek Slovákov zo ZOH 2022 v Pekingu za 30 euro s poštovným. Kontakt mailom, alebo volajte, nie SMS!! B Patrik Rybár Rusko Dinamo Minsk B Branislav Konrád Česko HC Olomouc B Matej Tomek Česko HC Kometa Brno O Marek Ďaloga Česko HC Kometa Brno O Peter Čerešňák Slovensko HC Škoda Plzeň O Michal Čajkovský Rusko Sibir Novosibirsk O Martin Marinčin Česko HC Oceláři Třinec O Mário Grman Fínsko HPK Hämeenlinna O Martin Gernát Švajčiarsko HC Lausanne O Šimon Nemec Slovensko HK Nitra O Samuel Kňažko USA Seattle Thunderbirds Ú Michal Krištof Česko HC Kometa Brno Ú Libor Hudáček Rusko Dinamo Minsk Ú Miloš Kelemen Česko BK Mladá Boleslav Ú Marko Daňo Česko HC Oceláři Třinec Ú Miloš Roman Česko HC Oceláři Třinec Ú Juraj Slafkovský Fínsko TPS Turku Ú Tomáš Jurčo Rusko Barys Nur-Sultan Ú Peter Cehlárik Rusko Avangard Omsk Ú Marek Hrivík Rusko Torpedo Nižnij Novgorod Ú Kristián Pospíšil Švajčiarsko HC Davos Ú Samuel Takáč Slovensko HC Slovan Bratislava Ú Pavol Regenda Slovensko HK Dukla Ingema Michalovce Ú Adrián Holešinský Slovensko HK Nitra Ú Peter Zuzin Slovensko HKM Zvolen T Craig Ramsay Pri kúpe setu 27 kariet zo ZOH 2022 môžete dostať len za 9 euro set 9 kariet zo ZOH 2018.
fľaša odznak
1 fľaša zelená výška 27 cm 5 € 2 fľaša nápis na fľaštičke v krúžku v strede ADLER & GOLD KOŠICE a trocha nižšie nápis DEPOSE a výška 18,50 cm 5 € 4 fľaša výška 14,30 cm 5 € 5 fľaša nápis na fľaštičke PLAMEŇ a výška 13,50 cm 5 € Írsky odznak Baile Atha Cliath / Dublin 7 € odznak z Olympiády v U.S.A 27 €
Ešus vojakov a poľná fľaša armády ZSSR.
Ponúkam na predaj: 1) hlinikovy ešus armády ZSSR, značený, cena-15 eur. 2) poľná fľaša armády ZSSR, značená, cena-15 eur. Stav ako na foto. Pošlem aj poštou. K cene treba prirátať poštovné. Pozrite ostatné moje inz.
poľná fľaša DRGM 42 HRE DRP z WWII
poľná fľaša DRGM42, WWII, 30€, osobný odber Banská Bystrica, Zuzana,
Poľná fľaša - smalt
Dobrý deň, ponúkam na predaj originál smaltovanú poľnú fľašu (rok výroby 1949). Fľaša ma oťuky od používania čo sa u takýchto fľaši stavalo bežne. Na jednej strane je viditeľná vada smaltu od výroby (viď foto). fľaša sa dá bez problému vyčistiť a používať, korok sa dá použiť ten z fľaší ČSLA. Sám som si jednu vyčistil pre používanie na reenacting WW1.Celkový dobrý zberateľský stav, viď foto. Smaltované fľaše sú už dnes ťažko zohnateľné (to je jedno či ide o WW1 alebo medzivojnové) a časom to bude len horšie a samozrejme nehovoriac o stave. Fľaše v lepšom stave ako je tá čo ponúkam idu aj za 100 Euro a to aj bez pohárika. K cene je potrebné pripočítať aj poštu, prípadne preferujem aj osobný odber. Prosím kontaktovať emailom. Telefonicky najlepšie až po 18:00. Ak by som nebol dostupný telefonicky tak radšej píšte. Platba vopred na účet, alebo pri osobnom prevzatí. Platbu nevraciam späť, nakoľko kupujete použitú a starú vec, takže bez záruky. Tovar posielam do dvoch týždňov od pripísania platby na môj účet, vzhľadom na pracovnú vyťaženosť.
Dekoratívne fľaše
Predám 4 efektné dekoratívne fľaše: fľaša opletaná a krásne dekorovaná leptaným obrazom, jemná fľaša v tvare ženy, fľaša s kovovým držiakom ako korbeľ a fľaša veľmi zaujímavo uložená na kovovom tepanom bicykli. Cena 30 € všetky spolu.