bazár, predaj, inzercia, predám

Poľnohospodárske služby

Kategória: Ostatné

Ponúkame služby v poľnohospodárstve:
-balíkovanie sena, slamy, senáže
-kosenie, zhrabovanie
-balikovanie, lisovanie balikovačom
-foliovanie senážnych balíkov
-zvoz a preprava balíkov



(Kone,hovädzí dobytok, ošípané, kozy,ovce seno,senáže, preprava)
Poľnohospodárske služby
Podobné inzeráty
Poľnohospodárske služby, agro služby.
CM COMPANY s.r.o. Poskytujeme poľnohospodárske služby, agro služby. Príprava pôdy pre sadzbu: - oranie pôdy - rotavatorovanie pôdy - spracovanie pôdy na sejbu travnika Senné prace: - kosenie travy - obracanie sena - zhrabovanie sena do pásov Čistenie pozemkov: - mulčovanie travy - mulčovanie drobných naletovych krovin Ostatné služby: - práce s minitraktorom 4x4 Solis 26 (26 HP) - práce s traktorom 4x4 CASE IH FARMALL 85A (86 HP) - Práce s predným nakladačom, lopata, paletove vidli. - dovoz, odvoz sypkych materiálov - vyklapacia vlečka (prives) A veľa ďalších, rôznych služieb.
Poľnohospodárske služby, Agroslužby
Ponúkam poľnohospodárske služby s traktorom New Holland T7 185hp. Ponúkam všetky služby s traktorom po dohode, hlavne s Horsch Terrano 3 FX. Na cene sa dohodneme. Služby robím len v okolí Levíc. Keď nedvíham mobil, tak prosím napísať SMS/email. -zoberiem do nájmu ornú pôdu, alebo ju odkúpim -orba, diskovanie, odvoz odpadu, premiestnenie, a mnoho ďalších...
Kosenie trávy,čistenie pozemkov,poľnohospodárske služby
Ponúkame profesionálne služby v oblasti údržby pozemkov, záhrad alebo veľkých firemných plôch, pracujeme s profesionálnou záhradnou technikou. KOSENIE TRÁVY, BURINY- LETNÁ ÚDRŽBA OBJEKTOV, FIRIEM,POZEMKOV,ZÁHRAD - mulčovanie, vyžíňanie vysokého aj nízkeho trávnatého porastu, terénna úprava pozemkov a záhrad, výrub, výrez nežiadúcich krovín aj vytrhávanie stromov, kríkov a pod.- krovinorez, bubnová kosačka... MANUÁLNE AJ CHEMICKE ODSTRÁNENIE nežiadúcich porastov, drevín a iné... ČISTENIE POZEMKOV od rôzneho odpadu! ODVOZ A LIKVIDÁCIA vzniknutého zeleného odpadu a buriny a iného... - kontajnery. SLUŽBY POĽNOHOSPODÁRSKOU TECHNIKOU, NARADÍM, STROJMI, TRAKTOROM - oranie záhrady, diskovanie, rozrábanie, planírovanie, kosenie traktorom, kultivovanie pôdy... AUTODOPRAVA, VÝKOPOVÉ, ZEMNÉ, TERÉNNE, BÚRACIE, STAVEBNÉ PRÁCE - UNC nakladač, BAGER napr. VÝKOPOVÉ PRÁCE - pre inžinierske siete, prípojky-plynovody, vodovody, kanalizácie, prípravné práce pre stavby, zamková dlažba, základové dosky, výkop základov rodinného domu, kopanie bazénu, šachty, plotu, drenáže,jamy, jazierka, bagrovanie a iné... ZEMNÉ PRÁCE - terénne práce, úprava terénu, pozemku a vodných tokov, oprava cestných komunikácií, chodníkov, vyrovnanie, planírovanie a úprava svahovitého terénu, pozemkov a záhrad stabilizácia zeminy, rozhrňanie štrku, zeminy, zavážanie základov RD, spevnené plochy- parkoviska, terénne úpravy,vytrhávanie starých kmeňov stromov a iné... BÚRACIE PRÁCE a demolácie - likvidácia objektov, stavieb, búranie rodinného domu, garáže, skladu a iné...búracie kladivo - zbíjačka, zhutnenie terénu-vibračná doska, noha, žaba, mixovacia lopata - výroba betónu lyžicou - betónovanie. Realizujeme rôzne výkopy v tesných priestoroch, ale aj pri náročnejšom teréne. NÁKLADNÁ DOPRAVA VYKLÁPAČE - Tatrovka, Man - preprava materiálov, rozvoz, prevoz, odvoz, dovoz štrku, kameňa, hliny, kameniva, makadamu, zeminy, suchý betón, asfalt, dreva, sypké materiály a iné... DOPRAVA A PREDAJ SYPKÝCH alebo PEVNÝCH STAVEBNÝCH MATERIÁLOV OD 0,5.tony DO 25.ton! POĽNOHOSPODÁRSKE KOMODITY - kukurica, cukrová repa, obilniny, krmivá, hnojivá... - ĎALŠIE DRUHOV MATERIÁLOV ako napr. pevné palivá, odpady, paletový materiál, prírodný materiál a iné... Ceny: dohodou Tel.
Administratívna budova a poľnohospodárske objekty, Rozhanovc
Ponúkame na predaj administratívnu budovu a poľnohospodárske objekty v blízkosti novovybudovanej diaľnice a zjazdov v obci Rozhanovce. Obec je vzdialená od Košíc 10 km a od Prešova 30 km. Využitie: sklady, výroba, servis, obchod, administratívne objekty, kancelárske priestory a pod. Časť pozemkov je vhodná aj ako lokalita na bývanie (nájomné byty). IS: možnosť samostatnej prípojky elektrickej energie, vody, kanalizácie, zemného plynu. Možnosť pripojiť sa na teplovod z bioplynovej stanice v areáli. Okrem verejného vodovodu je k dispozícii aj vlastný zdroj vody. Celková výmera pozemkov je 9.140 m2, stavby 1.422 m2, využiteľný objem 4.685 m3 a podiel na spoločnej ceste v celkovej výmere 13.624 m2. Predmetom predaja sú nasledovné pozemky a objekty: • Zastavaná plocha a nádvorie 2.335 m2, poľnohospodársky objekt, administratívna budova, výmera stavieb 621 m2, využiteľný objem 1.863 m3. • Zastavaná plocha a nádvorie 4.736 m2, poľnohospodárska budova, poľnohospodársky objekt, sklad techn. plynov, poľnohospodársky objekt, hala pozberovej linky, výmera stavieb 702 m2, využiteľný objem 2624 m3. Možnosť prenajať iné pozemky, spevnené plochy aj budovy na priliehajúcich pozemkoch. • Zastavaná plocha a nádvorie 2.069 m2, poľnohospodárske objekty, výmera stavieb 99 m2, využiteľný objem 198m3. Energetický certifikát nie je. Ďakujem, že si vážite moju prácu a kontaktujete ma aj keď nehnuteľnosť spoznáte. Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis prostredníctvom autorizovaného advokáta a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.
Budova, poľn. objekty a pozemky v areáli, Rozhanovce, Košice
Ponúkame na predaj budovu, poľnohospodárske objekty a pozemky v areáli v blízkosti novovybudovanej diaľnice a zjazdov v obci Rozhanovce. Obec je vzdialená 10 km od Košíc, 30 km od Prešova, 30 km od maďarských, 80 km od ukrajinských a 90 km od poľských hraníc. • Zastavaná plocha a nádvorie o výmere 20.287 m2. • Poľnohospodárske objekty, poľnohospodárske budovy bez prideleného súpisného čísla, iná budova bez súpisného čísla, celkom stavby o výmere 4.299 m2, využiteľný objem 16.888 m3. • Možnosť prenajať spevnené pozemky do 10.000 m2. Využitie: priestory pre logistické centrá, sklady, výroba, servis, obchod, a pod. V areáli je k dispozícii mostová váha s možnosťou váženia 60 t. IS: možnosť samostatnej prípojky elektrickej energie, vody, kanalizácie, zemného plynu. Možnosť pripojiť sa na teplovod z bioplynovej stanice v areáli. Okrem verejného vodovodu je k dispozícii aj vlastný zdroj vody. Energetický certifikát nie je. Ďakujem, že si vážite moju prácu a kontaktujete ma aj keď nehnuteľnosť spoznáte. Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie pre realitnú kanceláriu, ktorá zahŕňa právny servis prostredníctvom autorizovaného advokáta a poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti.
POĽNOHOSPODÁRSKE SLUŽBY / AGROSLUŽBY
od sejby po žatvu ♥️ zabezpečujeme poľnohospodárske služby vlastnou technikou po celej Slovenskej republike pre všetkých farmárov sejba, kosba, obracanie, zhrabovanie sena, žatva, lisovanie, odvoz všetkých poľnohospodárskych materiálov pre túto prácu žijeme a robíme ju so ♥️