bazár, predaj, inzercia, predám

Polohovaci klin - vhodny po výmene klbov na DKK

Kategória: Zdravie a krása

Predám klin s obliečkou na zips z reklám TV.Služi ako rehabilitačná pomôcka na polohovanie dolnych končatín po operáciach bedrovych a kolenných klbov počas oddychu ležania alebo spánku. /Vid foto/ . Jedná sa o originál výrobok DREAMOLINO:Pošlem na dobierku,cena+ poštovné.
Polohovaci klin - vhodny po výmene klbov na DKK
Podobné inzeráty
Polohovací klin
Predám polohovací klin . Rozmer 66x30x10 v najširšej časti. Lätkový prateľný poťah. Cena 9 eur za kus. Mám 2 kusy.
Bylinkové oleje
Domáce bylinkové oleje : Levanduľový olej: vhodný na štípance všetkeho druhu, odreniny, je ukľudňujúci, vhodný pre detičky pre kľudnejší spánok, pri raste zúbkov Ľubovníkový olej : vhodný na potieranie pri bolestiach chrbtice , kĺbov , výronoch a po úrazoch Pamajoránový olej : vhodný na mykózy , nechtové plesne Medovkový olej so silicou Petitgrain : vhodný na popraskanú pokožku , pri akné . Má upokojujúce a protizápalové účinky na pokožku Feniklový olej : vhodný pre detičky pri kolikách a problémoch s trávením na potieranie bruška Rozmarínový olej : vhodný na potieranie pri zápaloch a prechladnutiach svalov , prehrievajúci. pozor : nevhodný pre tehotné a dojčiace ženy Balenie 100ml, fľaša Cena 7 € posielam cez zásielkovňu , poštou , prípadne v Nr osobný odber
Olej z ťavieho tuku na liečbu reumy (Reumatizmus) 50ml
Ponúkame Vám veľmi výživný masážny olej na liečbu Reumatizmu. Výhody: -Prírodné analgetikum zapálených kĺbov. -Zmierňuje zápaly a bolesti kĺbov. -Znižuje bolesť svalov. -Pomáha uvoľniť svalové kŕče. -Vhodný pre všetky typy pokožky. ==>Samotná fľaša je kompletne ručne vyrobená, najmä tie krásne vzory v severoafrickom štýle. Použitie: Denne nanášajte olej na postihnuté miesta na tele a jemne masírujte kĺby. Hlavne zložky: Olej z ťavieho hrbu Rozmarínový olej Neobsahuje žiadne chemické prísady ani konzervanti. Pozrite aj ostatne zaujímavé produkty našeho eshopu na webovej stránke:
Novy Nevybaleny - Medolight Bioptron-Zepter
Prístroj Medolight od firmy BIOPTRON je zdravotnícky prístroj na tíšenie bolesti, urýchlenie uzdravovania, zmierňovanie zápalu a prevenciu chorôb. Je určený pre domáce i profesionálne použitie bez predpisu a má klinicky preukázanú účinnosť pri bezpečnej a trvalej úľave od bolesti kĺbov a svalov. 34 DÔVODOV, PREČO MAŤ Medolight® 1. Prístroj máme neustále poruke, môžeme ho použiť kdekoľvek bez pripojenia k zdroju. 2. Je pre nás vhodný do práce alebo na cesty, pretože je malý, ľahký a skladný. 3. Môžeme ho jednoducho nabiť ako mobilný telefón. 4. Použijeme ho ako prevenciu proti nachladnutiu a chrípke. 5. Použijeme ho ako prevenciu infarktu. 6. Zlepšíme si funkciu obličiek, pečene a čriev. 7. Použijeme ho ako prvú pomoc pre uvoľnenie napätia a zmiernenie únavy. 8. Pomôže nám odstrániť poruchy spánku. 9. Odstránime bolesť hlavy, zastavíme migrény. 10. Zamedzíme tvorbu šedého zákalu v počiatočnej fáze. 11. Skrátime pooperačné obdobie po operácii očí - šedý alebo zelený zákal. 12. Urýchlime vstrebanie hematómu očných viečok. 13. Zabránime tvorbe jačmenného zrna. 14. Okamžite zmiernime ostrú bolesť zubov, bez toho aby sme museli použiť analgetikum, pokým vyhľadáme lekára. 15. Podporíme zastavenie paradentózy. 16. Znížime akútnu ostrú bolesť kĺbov a pohybového aparátu. 17. Urýchli nám regeneráciu po športovom výkone alebo po natiahnutí svalov. 18. Urýchlime si proces hojenia po úraze - zlomeniny, pretrhnutia alebo natiahnutia svalov a šliach. 19. Použijeme na bolesť nôh vychádzajúcej z kŕčových žíl. 20. Počas krátkej aplikácie utlmíme svrbenie pri vyrážke, atopickej dermatitíde alebo ekzéme. 21. Potlačíme alergické prejavy vďaka zabráneniu vylučovania histamínu. 22. Zmiernime zápalové procesy. 23. Podporíme hojenie akéhokoľvek kožného ochorenia. 24. Pár minút denne nám pomôže odbúrať stres. 25. Pár minút denne nám pomôže zvýšiť imunitu celého tela. 26. Urýchlime si hojenie oparov. 27. Používaním na tvár redukujeme tvorbu vrások. 28. Pomáha nám pri liečbe hemoroidov. 29. Dodávame telu energiu. 30. Okamžite sa liečime bez vedľajších účinkov. 31. Liečime sa červeným a infračerveným svetlom s využitím najnovších vedeckých poznatkov. 32. Znížime alebo úplne vylúčime spotrebu liekov, ktoré obvykle nakupujeme v lekárni. 33. Je neustále poruke - zmestí sa nám do vrecka alebo do kabelky. 34. Využitie nájde celá rodina - od bábätiek po seniorov Štefan tel.
Kalísia voňavá tinktúra- extra silná
Ponúkam extra silnú tinktúru kalísie voňavej (Callisia fragrans) v 100 ml v liekovke s kvapkátkom, je to všeliek na rôzne druhy rakoviny, nádorov, polypov, udržanie rovnováhy v tele, prevencia ..., tinktúra je pripravená podľa presného postupu extra silná z 50 kolienok naložených v 500 ml 60% liehu, kolienka boli uskladnené pred luhovaním v chladničke 14 dní pri 2-4 C dôležité na zvýšenie liečivých účinkov - Filatovova metóda Najviac sa na kalísii oceňuje schopnosť zbavovať organizmus škodlivín. Jej detoxikačné účinky sú natoľko silné a výrazné, že niekedy začiatok očistnej kúry sprevádzajú kožné problémy, opuchy či mierna nevoľnosť ako reakcia na rýchly a dôkladný odchod jedov z tela. Tieto ťažkosti však po pár dňoch zmiznú a pečeň, obličky, pankreas, žlčník, tráviaci systém, močové i dýchacie cesty sú dokonale vyčistené a ich funkcia je posilnená. je rastlinný biogenný stimulátor, ale efektívne lieči mnohé ochorenia je silný antioxidant, diuretikum a spasmolytikum alergie alkoholová a nikotínová závislosť Alzheimerova choroba astma bakteriálne a vírusové ochorenia bolesti hlavy, migrény celkový pocit pohody Crohnova choroba Diabetes mellitus - cukrovka endokrinný systém, štítna žľaza hojenie rán a popálenín bolesti kĺbov, osteochondróza (zápaly a poškodenie) konečník, lymfatické cesty obličky a močové cesty, močový mechúr mykotické ochorenia omladzovanie buniek a spomalenie starnutia Parkinsonova choroba podpora srdca, cievneho a žilného systému poruchy videnia pri šedom a zelenom zákale profylaxia aterosklerózy rakovina všetkých druhov regulácia hnačky, zápchy, zápal čriev reumatologické artrídy, odstránenie bolestivosti kľbov a chrbtice pankreas - pankreatitída zníženie hladiny krvného cukru a zvýšenie účinnosti inzulínu zníženie vysokého tlaku syndróm chronickej únavy zápaly pokožky, akné, dermatóza zápaly žalúdka, dvanástnika, pankreasu a sleziny jednotlive pribehy ako sa ludia vyliecili (kontakt+telefon.číslo pošlem na vyžiadanie e-mailom) Cena 13€ + poštovné (1 liekovka 100 ml)
Bylinná KOSTIHOJOVÁ masť
KOSTIHOJKA - Na kožné rany - po všetkých operačných a plastických zákrokoch, zle sa hojace, hlboké, hnisavé - pri včasnej pooperačnej aplikácii sa nevytvorí jazva, Na všetky druhy zlomenín kostí, Na natrhnuté, natiahnuté, narazené svaly, šľachy, väzy, výrony, Na zápaly a bolesti kĺbov, poškodené chrupavky, vysychanie kĺbových priestorov, Na zápaly okostnice, ďasien, žíl, bolesti zubov, paradentózy, zápaly prínosových dutín, artróza, artritída, reuma, dna, hematómy, opuchy, tenisový lakeť, Na bercové vredy, kŕčové žily, hemoroidy, Na preležaniny, omrzliny, popáleniny, krvné podliatiny, K masážam svalov, šliach a kĺbov, Na ošetrenie svalov po športových výkonoch, Na ošetreniu stvrdnutej, prípadne rozpraskanej pokožky. Zloženie: koreň kostihoja, včelí vosk, olivový, kokosový, palmový olej a bambucké maslo. Cena 50ml/4,20€. Kontaktujte ma mailom. Ďakujem Pozrite si moju ponuku možno vás ešte niečo zaujme