bazár, predaj, inzercia, predám

Poľovnícka košeľa slávnostná

Kategória: Poľovníctvo, lov

Veľ.XL...cena:20€...Klikni na meno a pozri si všetky moje inzeráty, ktoré platia do zmazania!!!
Poľovnícka košeľa slávnostná
Podobné inzeráty
Taras Army Black (BOSP) veľ. 43 / 43,5
Výrobca Obuv Špeciál Bardejov - model Taras Army Black Nová poľovnícka obuv, veľkosť 43 / 43,5, dĺžka vložky 28 cm. Podšívka Gore-tex. Vhodná ako poľovnícka obuv na leto, zimu alebo ako celoročná obuv. Pôvodná cena 190€. Možnosť doručenia poštou, poštovné je zahrnuté v cene. Kontakt poprosím emailom.
Pánska obuv Army Ranger (BOSP) veľ. 43
Výrobca Obuv Špeciál Bardejov - model Army Ranger HD (Bosp) Nová poľovnícka obuv, veľkosť 43, dĺžka vložky 27,5cm. Podšívka Gore-tex. Vhodná ako poľovnícka obuv na leto alebo ako celoročná obuv. Pôvodná cena 140€. Možnosť doručenia poštou, poštovné je zahrnuté v cene. Kontakt poprosím emailom.
Poľovnícka vaňa
Poľovnícka vaňa- na lovenú zver. Špeciálne navrhnuté na lov. Vyrobené z hrubého plastu. Odolný voči nárazom, pri zdvíhaní sa neohýba. Po stranách budú silné kotvy pre lano. Nevydávajú nepríjemný zápach a neabsorbujú pachy Môže niesť veľmi dodje predmety, antibakteriálne zuktouka. Hladký povrch uľahčuje čistenie nádoby. Ideálny doplnok do vášho kufra. Rozmery vaňa veľký ovál Dĺžka: 101,5 cm Šírka: 71 cm Výška: 28 cm Cena: 80 euro z DPH ------------------------------- Rozmery vaňa veľký pravouhlý Dĺžka: 101.5 cm Šírka: 72 cm Výška: 28 cm Cena 86 euro z DPH ------------------------------------------ Rozmery vaňa málo pravouhlý Dĺžka: 90 cm Šírka: 60 cm Výška: 23cm Cena 65 euro z DPH V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať. Odber ( Polska - Gorlice 38-300 ) 39 km od Bardejova
Pánska poľovnícka mikina s kapucňou a motívom jeleňa
Pánska poľovnícka mikina s kapucňou a motívom jeleňa. Mikina v olivovo zelenej farbe je ultra mäkká, pôsobí mimoriadne prirodzene a spája vysoký komfort nosenia s veľmi kvalitným spracovaním. Všetky detaily boli navrhnuté veľmi dômyselne. Vhodné pre lov a voľný čas.
Košeľa trachten
Poľovnícka štýlová kvalitná Ako nenosená Značka Trachten XXL Rukáv od goliera 83 cm Dĺžka 82 cm Obvod 142 cm
Poľovnícka košeľa
Veľ.L...nova,nenosena...cena:40€...Klikni na meno a pozri si všetky moje inzeráty, ktoré platia do zmazania!!!