bazár, predaj, inzercia, predám

polypropylénové vlákno 6 MM

Kategória: Stavebný materiál

predám polypropylénové vlákno do betónu a do mált.balené je po 600 gr, cena 8 EUR za kg
polypropylénové vlákno 6 MM
Podobné inzeráty
Vlákno do betónu KALCIFIL
Predám polypropylénové strižové vlákna do betónu KALCIFIL. Využívajú sa na zvýšenie odolnosti betónov a mált voči tvorbe zmršťovacích trhlín, odolnosti voči chemickým rozmrazovacím látkam, mechanickému namáhaniu, mrazuvzdornosti a požiarnej odolnosti. Vlakno sa dávkuje min. 0,9 kg a max. 1,5 kg na kubík betónu. Dĺžka vlákna sa určuje podľa veľkosti kameniva na dĺžku: 5 mm, 12 mm, 22 mm. Od Slovenského výrobcu. Cena 8,- €/kg Pošlem aj na dobierku. Pozri ďalšie moje inzeráty.
Predám polypropylénové vlákna 6mm 7e/kg
Predám nové 6mm polypropylénové vlákna do betónu z nezrealizovaného projektu. Ideálna výstuž do betónových platní, poterov, základov. Mám 7x600g Cena dokopy 30 eur. (7e/kg) Možný osobný odber na trase BA-NR-ZV-BB-BR. Môžem zaslať packetou Adekvátna náhrada za kari rohož / karisieť . Sú vyrobené zo špeciálnej zmesi polypropylénu a polyetylénu nazývané tiež polymérne oceľ. Výrazne lacnejšie a navyše ešte účinnejšie náhrada zváraných sietí v podlahových poteroch. Pri dávkovaní 2kg / m3 nahradzujú oceľové drôtiky v dĺžke 50 mm v priemere 1mm - na 22kg / m3 kari siete v priemere 8 mm.
Kompozitné kari siete, kari rohože, roxorové tyče.
Ponúkam na predaj kompozitnú výstuž, ako náhrada oceľovej výstuže z čadičového vlákna (siete, roxorové tyče). Vlastnosti: -vysoká pevnosť v ťahu – čadičové vlákno sa blíži pevnosti uhlíkových vlákien (čadič je 3x pevnejší ako oceľ, ale 4x ľahší) -odolné voči korózii a UV žiareniu - čadičové vlákno zaručuje 100% odolnosť voči korózii a UV žiareniu. Nemení svoje mechanické vlastnosti, nespôsobuje degradáciu betónu a až trojnásobne predlžuje jeho životnosť. -tepelná vodivosť – čadič má nízku tepelnú vodivosť (100x menšia než oceľ). Materiálovo ani tvarovo nereaguje na teplotné zmeny. -je elektricky nevodivá, nepohlcuje statickú energiu a prepúšťa rádiové vlny. Nachádza využitie pri výstavbe a rekonštrukcii nemocničných, letiskových, vojenských a telekomunikačných objektov. -odolnosť v alkalickom a chemickom prostredí – ako jediná sieť je odolná voči močovine, chemickým a agresívnym látkam. Použiteľná pri výstavbe betónových silážnych jám, korýt a podláh. Jediný materiál vhodný do poľnohospodárstva -najlepšia súdržnosť s betónom – siete sú obalené kremičitým pieskom. -nízke náklady na dopravu - kvôli nižšej hmotnosti a objemu množstva v jednom balení sú oveľa nižšie náklady na dopravu a vykládku. -cenovo prístupné - (lacnejšie ako oceľová výstuž) Kari siete čadič: priemer 2,2/3mm (balené v rolke 36m2) 5/6/8mm (sieť 3,1x2,1m) Roxorové tyče: priemer 5/6/8/10/mm Možnosť dopravy po celej SR - CP individuálne podľa odberu a vzdialenosti na tel.
Vlakna do betonu
Predám polypropylénové vlákna do betónu, vhodne do poterov a pod. Vlastnosti: zabraňujú vzniku zmrašťovacích trhlín v betóne,zvyšujú odolnosť betónu voči mrazu , oteru. dávkovanie: 0,9kg vlákien na kubík betónu. cena za balenie 0,9kg = 6,50 eur pri väčšom odbere dohoda.