bazár, predaj, inzercia, predám

Pomôcka pre imobilných ľudí, stojan na mobil, rádio

Kategória: Zdravie a krása

Predám novú pomocnú ruku - pomôcku pre imobilných ľudí na dočiahnutie/ uchopenie a podanie vecí za 5€ bez poštovného.
Predám nový stojan - držiak na mobil v tvare črievičke v ružovej farbe za 3€ bez poštovného.
Predám mini rádio na baterky, využitie do kúpelne (vzadu má prísavku na upevnenie) a pod. za 5€ bez poštovného.
(po zlých skúsenostiach s dobierkou tovar zasielam až po uhradení ceny vopred na účet).
Pomôcka pre imobilných ľudí, stojan na mobil, rádio
Podobné inzeráty
Elektrincký zdvihák pre imobilných pacientov
Predám elektronický zdvihá to pomôcka pre imobilných pacientov.Nosnosť 170 kg.(nová batéria)
Krížová posteľová plachta pre imobilných pacientov
Predám krížovú plachtu pre imobilných pacientov zn. Abrisoft. Nahrádza jednorazové papierové podložky . Bavlna, možno vyvárať, nepriepustná, savá, drží formu, možno založiť pod matrac. Pre pacienta príjemná k pokožke. Mám 3 kusy , bez fľakov. Pôv. cena 17 eur, teraz 7 eur za kus. Vyvarená. Rozmer- savá časť 80x 70 cm. Na každej strane zakladateľná časť pod matrac 60cm. Podbradník pre dospelého 8 eur.
Elektrický zdvihák pre imobilných
Elektrické zdvihák pre imobilných
Stropný zdvihák pre imobilných
Ponúkam na predaj stropný zdvihák pre imobilných (ŤZP) značky HUMAN CARE čisto nové ani raz nebolo použité iba vyskúšane a bez dcéry lebo dcéra sa toho bojí... Ponúkam 3ks jeden je v izbe 2/4x3m, druhy je v chodbe a tretí v kúpeľni. Rozmery: Izbové počúvadla: 2x400cm + posúvacia 300cm Kúpeľňové: 2x160cm + posúvacia 150cm. a ešte raz to isté mám na chodbe 2x160cm + posúvacia 150cm. Všetko príslušenstvo nikdy nepoužité ani raz 2x vaky do vane a na vozík ešte sú zabalené, 1x ovládač, 1x adaptér, koľajnice, manuál záručný list a.t.ď ... Nosnosť 220kg Cena všetko spolu dohodou.
Dýchacia pomôcka
Máte problémy s dýchaním a hľadáte pomoc? Táto dýchacia pomôcka vám môže pomôcť zlepšiť vašu vitálnu kapacitu pľúc a zmierniť príznaky dýchacích ochorení. Pomocou tohto produktu môžete zlepšiť kvalitu svojho dýchania a zmierniť problémy s dýchacím systémom. Dýchacia pomôcka je jednoduchá a pohodlná na používanie. Je vhodná pre ľudí s rôznymi dýchacími ochoreniami, ako sú astma, bronchitída, emfyzém, poCovidový stav a alergie. Je čisto nová a nepoužívaná.
SOS tlačítko pre seniorov, nové, funguje cez WIFI
Dobrý deň, mám na predaj za symbolickú cenu SOS systém pre seniorov, ležiacich pacientov a podobe. Mám 2 SOS tlačidlá a Gateway, cez ktorý systém funguje. Netreba SIM kartu, v priestore musí byť WIFI. Tlačidlo odošle SOS signál cez gateway a WIFI do aplikácie na mobile príbuzdného. Všetko je nové, nepoužité. Objednané z aliexpresu za cca 52 Eur. Verím, že niekomu poslúži. Buď osobný odber v Novom Meste nad Váhom, prípadne na dobierku cez Packetu. Posielam odkaz na stránku, kde sme kúpili. Podobné ako: hodinky pre seniorov, smart watch, senior mobil, zariadenie pre seniorov, chorých, imobilných. Odkaz: