bazár, predaj, inzercia, predám

Pomôcka pre ženy - Urinal travel NOVÁ

Kategória: Zdravie a krása

Urinal travel pomôcka pre ženy. Vhodná ak nechcete sedieť na nehygienických verejných toaletách, alebo ak nikde nie je toaleta. Hygienický a ľahko ovládateľný, diskrétny, prenosný. Umožňuje ženám všetkých vekových kategórií močiť v stoji, sede, alebo ľahu bez vyzliekania. Navrhnutý tak, aby neprišlo k postriekaniu, alebo poliatiu. Materiál silikón, dĺžka 13 cm, hmotnosť 20 g, farba fialová. K pomôcke je aj návod na používanie.
Pomôcka pre ženy - Urinal travel  NOVÁ
Podobné inzeráty
TARTE shape tape púdre
Predám úplne nové nepoužité a neotvorené púdre shape tape značky Tarte v mini verzii (travel size): - travel-size shape tape™ setting powder: sypký, odtieň translucent, cena 17 eur; - travel-size shape tape™ pressed powder: kompaktný, odtieň 22N light neutral, možné použiť aj ako púdrový make-up, cena 15 eur. Fotky otvorených produktov sú z oficiálnej stránky tarte - oba púdre, ktoré predávam neboli ani otvorené ani skúšané. Osobný odber možný v BA.
Dýchacia pomôcka
Máte problémy s dýchaním a hľadáte pomoc? Táto dýchacia pomôcka vám môže pomôcť zlepšiť vašu vitálnu kapacitu pľúc a zmierniť príznaky dýchacích ochorení. Pomocou tohto produktu môžete zlepšiť kvalitu svojho dýchania a zmierniť problémy s dýchacím systémom. Dýchacia pomôcka je jednoduchá a pohodlná na používanie. Je vhodná pre ľudí s rôznymi dýchacími ochoreniami, ako sú astma, bronchitída, emfyzém, poCovidový stav a alergie. Je čisto nová a nepoužívaná.
Tantra masáže
Vstúpte do sveta tajomnej tantry. Nechajte sa unášať elektrizujúcim dotykom, ktorý vo vás vyčaruje šarm, nadšenie a vznešenú vášeň. Je to magické. Vitajte v našom salóne tantrických a energetických masáží. Máme dlhoročné masérske skúsenosti a sme praktikanti tradičnej tantry. Ponúkame masáže pre ženy, pre mužov a pre páry. Letná osviežujúca ponuka: 25% zľava na tantra masáže 60 minút Od 1.7. 2023 do 31.8. 2023 Pre mužov (uvedené ceny po zľave) - DELICIOUS, tantrická znamenitá masáž 60min = 90,- eur - MYSTIC, tantrická tajomná masáž 60min = 120,- eur Pre ženy (uvedené ceny po zľave) - EUPHORIA – tantrická masáž 60min = 90,- eur - JÓNI – tantrická masáž tela a ženského pohlavia 60min = 90,- eur Kompletná ponuka masáží na Masírujeme celé telo, aby došlo k úplnému celistvému uvoľneniu. Vďaka tomu prichádzajú intenzívnejšie zážitky. Tantrické masáže pre mužov sú atraktívne vďaka štýlu telo na telo (body to body). Masérka tvorivo a spontánne zapája postupne celé svoje telo. Tantrické masáže pre ženy pohladia po duši. Je to empatické súznenie, ktoré ženu natoľko povzbudí, že v sebe prebudí horúcu vášeň. Je na výber masér alebo masérka. Rezervácie prijímame telefonicky, mailom alebo cez Whatsapp. Objednávajte sa minimálne hodinu dopredu. Denne 09:00 - 23:00 (začiatok najneskoršie masáže o 21:00) Lakshmi Ananda, tantra masáže Bratislava lakshmi.masaze@, masaze.lakshmi@
GUCCI Bamboo - parfumovaná voda
Ponúkam krásnu luxusnú Eau de Parfum od Gucci, samozrejme originál. Je to iba 2x vyskúšaný 75 ml tester v top stave (od kamarátky z parfumérie), preto bez krabičky. Popis: Parfumovaná voda Gucci Bamboo je dokonalým doplnkom silnej ženy, ktorá má vycibrený vkus a je inšpiráciou pre všetkých ľudí vo svojom okolí. - elegantná kvetinovo-drevitá vôňa - pre nezávislú i romantickú ženu - vhodná na deň, ale aj špeciálne príležitosti Vôňa pre modernú ženu viacerých tvárí... Gucci Bamboo vyžaruje rozmanité stránky ženy Gucci: jej ženskosť, sebavedomie, dôvtip a silu. Vôňa reprezentuje jej podstatu. Je pravdivým odrazom jej duše, ušitým presne na mieru žene Gucci. Jemná, a súčasne intenzívna, zmyslová kompozícia Gucci Bamboo čerpá inšpiráciu v harmonickej dvojtvárnosti ženy Gucci. Prirodzené a zvučné ingrediencie skladajú očarujúci voňavý príbeh. Drevité a hrejivé tóny pulzujú v srdci i základe. Akordy hlbokého santalu, výraznej vanilky z Tahiti a unikátnej sivej ambry vytvárajú dodatočný kontrast s vrodenou ženskosťou exotických kvetinových tónov jemnej ľalie Casablanca, ženského kvetu pomarančovníka a delikátneho ylang ylangu. Hlava: bergamot Srdce: ľalia Casablanca, kvet pomarančovníka, ylang ylang Základ: santal, vanilka z Tahiti, sivá ambra Hodnotenia poskytnem rada na vyžiadanie. K nákupu pribalím i darček, prekvapenie ;-)
Giordani Gold Woman parfumovaná voda pre ženy
Giordani Gold Woman parfumovaná voda pre ženy Zavrite oči a predstavte si rozkvitnutú záhradu plnú tých najkrajších kvetín. Presne tak vonia dámska parfumovaná voda Oriflame Giordani Gold Woman, ktorá vám kvetinovými tónmi hravo rozžiari každý deň. kvetinová vôňa drevitá vôňa podčiarkne zmyselnosť každej ženy vôňa vhodná na každodenné nosenie vznikla aj pánska verzia tejto vône
NARS Laguna bronzer a lesk na pery
Ponúkam na predaj úplne nový neotvorený, nepoužitý a neskúšaný darčekový set "Nars mini laguna lip and cheek duo". Obsahuje travel size bronzera v odtieni laguna original a travel size olejového lesku na pery, tiež odtieň laguna. Osobný odber možný v BA.