bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocná asistentka

Kategória: Brigády

Ponúkam prácu ako osobná asistentka pomôžem upratať navariť postrážiť deti zvieratá a pod.
Pomocná asistentka
Podobné inzeráty
PONUKA PRÁCE V RÝCHLOM OBČERSTVENÍ V CENTRE KOŠÍC
Do nášho tímu predajcov v rýchlom občerstvení v centre Košíc hľadáme kolegu na dohodu, alebo aj študenta SŠ, VŠ s možnosťou nastúpenia do práce ihneď. MOMENTÁLNE VOĽNÉ PRACOVNÉ POZÍCIE Pracovník rýchleho občerstvenia - možnosť brigády alebo dohody (vhodné aj pre študentov SŠ, VŠ) Asistent / asistentka pri pokladni - možnosť brigády alebo dohody (vhodné aj pre študentov SŠ, VŠ) BENEFITY: - pitný režim a strava, - mladý dynamický rozvíjajúci sa kolektív, - rodinné zázemie, - práca v priamom centre Košíc Náplň práce, právomoci a zodpovednosti: Pozícia - Pracovník rýchleho občerstvenia: - Príprava jedál - Kontakt so zákazníkom, obsluha, servírovanie a výdaj jedál a nápojov - Výhodou skúsenosti v príprave jedál Pozícia - Asistent / asistentka pri pokladni: - Práca s pokladňou a finančnou hotovosťou - Starostlivosť o zariadenia prevádzky - Udržiavanie čistoty a poriadku na prevádzke - Výhodou skúsenosti v práci s pokladňou PLATOVÉ PODMIENKY: 4€ / hod. - po skončení skúšobnej lehoty navýšenie platu Svoje životopisy a žiadosti posielajte e-mailom na uvedenú kontaktnú adresu. Uvádzajte telefonický kontakt. V prípade ďalších otázok sa na mňa neváhajte obrátiť - rád odpoviem :) e - mail - rbrtemodi@
Hladam si pracu v centre mesta Levice
Dobry den.Hladam si pracu v centre mesta Levic.Som na invalidnom dochodku,skusenosti mam ako asistentka telefonistka navolavanie kontaktov v poistovni,realitna maklerka tiperka,asistentka v kancelarii donasanie a evidencia posty,informatorka, predavacka, upratovacka kancelarii.Ponuknite pracu v centre mesta aj ked len na par hodin denne praca s fix platom!!Moznost prace aj na par hodin,vypomoc a podobne.Dakujem vopred odpoviem na kazdu serioznu pracovnu ponuku s fix platom.Niesom narocna na plat a som vdacna za pracu.Len centrum mesta Levice!!Inzerat platny do zmazania.Poprosim len pnuky s fix platom!!!!Ziadne katalogove prace!!!!Viem pracovat aj z bytu mam aj pocitacove skusenosti.
Ponúkame brigádu - pomocná práca na jachtách v Chorvátsku
Sme firma s 15 ročnou tradíciou v oblasti starostlivosti o námorné plavidlá a vodné skútre značky SEA DOO. Ponúkame brigádu celoročne – pomocné práce na jachtách v Chorvátskom Zadare. Nástup IHNEĎ. Zaučenie do problematiky je samozrejmosťou. Pracovný čas od Pon - Sob - 8h Pracuje sa od: 8:00 - 12:00, 12:00 - 13:00 obedňajšia prestávka, 13:00 - 17:00. Hľadáme ľudí na tieto práce: - čistenie lodí - leštenie lodí - brúsenie lode - čalúnické práce - krajčírske práce - mechanické práce - drobné práce v interiéri lode - malé opravy v interiéri lode - pomocná práca Požadujeme: - manuálna zručnosť - poriadkumilovnosť - slušnosť - čistý trestný register - presnosť, poriadnosť a spoľahlivosť V prípade záujmu prosím o zaslanie životopisu s telefónnym číslom na email - job@ Mzdové podmienky Vám pošleme na základe životopisu.
OBSLUHA V BUFETE NA KÚPALISKU V MESTSKOM PARKU KOŠICE
STÁLE AKTUÁLNE!! Do stánku s občerstvením na kúpalisku v mestskom parku na Rumanovej hľadáme brigádnikov na letnú sezónu. Podmienka: vek od 18 rokov NÁPLŇ PRÁCE: -obsluha zákazníkov a pokladne -čapovanie a príprava alko a nealko nápojov - pomocná sila za barom -pomocná sila v kuchyni Predošlé skúsenosti s podobnou prácou sú vítané ale nie sú podmienkou. Mzda 3,90€ plus tringelty Nástup: 23.6. (nástup možný počas celého leta) Otváracie hodiny stánku: 9:00-19:00 Pre viac info ma prosím kontaktujte telefonicky, ďakujem
Asistentka ( Nemecký jazyk výhodou, nutný vodičský preukaz
Příjmu ihned asistentku s řidičským průkazem, která je aktivní řidič. Práce je převážně v Německu, němčina výhodou - není nezbytná, vlastní auto výhodou - není nezbytné. Zkušenosti ve MS Office a Excel výhodou - nenjsou nezbytné. Nezbytná je časová flexibilita. Ubytování zajištěno a hrazeno. Pracovní náplň: pomoc při chodu firmy - smlouvy, výplaty, faktury, rozpočty a kalkulace, e-mailová a telef. komunikace se zaměstnanci, také dodavatelé a odběratelé, účast na termínech s obch. partneři a přesuny v rámci DE/ČR/SR dle potřeby. Pracuje se 19/9 nebo dle dohody. Práce je na ŽL.Vyplácení každý týden. Odměna 13-17€/h, denně pracujete +- 7,5-10 hodin - výdělek 100-170€ denně. Náplň práce je převážně jízda autem z bodu A do bodu B, pak C atd, administrativa, tel. a e-mailova komunikace. Podmínky: 22-32 let, reprezentativní vzhled, ideálně bezdětná a bez závazků. Potřebná chuť učit se, samostatně se rozhodovat a vědět reagovat na každou situaci - co neumíte - zaškolíme. Práce po dobu 3 a víc měsíců.V případě zájmu neváhejte a zašlete svůj struční CV na e-mail ihrebusinesspartner@ nebo vyplňte dotazník na .cz/sk - nezapomeňte přidat tel. kontakt na Vás a nejbližší možný termín Vašeho potenciálního nástupu. Nejvhodnější uchazečky na danou pozici budou pak telefonicky kontaktováni.e-mail: ihrebusinesspartner@ tel.:
Asistentka s ruským jazykom
Dobrý deň , hľadám asistentku ktorá ovláda ruský jazyk. Ide hlavne o tlmočenie telefonátov s ruskými investormi, ktorý majú záujem o kúpu nehnutelností v Indonézii. Spravovanie soc. médii a preklad obsahu na soc. média do ruského jazyka.