bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocná sila do kuchyne

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Hľadáme do reštaurácie v Nitre pomocnú silu do kuchyne s praxou v kuchyni min. 1 rok.
Náplň práce:
- čistenie zeleniny
- umývanie bieleho, čierneho riadu
- udržiavanie čistoty v kuchyni
Pracovná doba po - pia - od 8:00 - 15:00. Mdzda 4,50€/hodina.
Práca cez víkend po dohode, s príplatkom.
Bližšie info iba telefonicky na čísle 0911 44 55 68.
Pomocná sila do kuchyne
Podobné inzeráty
Pomocná sila do kuchyne Ružomberok - Černova
Pomocná sila do kuchyne Ružomberok-Černová Do reštaurácie v Ružomberku prijmeme pomocnú silu do kuchyne. Charakteristika práce: - príprava potravín na varenie - jednoduché a pomocné práce pri príprave jedál - zabezpečenie umývania riadu - udržiavanie čistoty v priestoroch prevádzky Mzda : 4,00€/hod v čistom. Viac informácií Vám poskytneme po telefóne alebo mailom.
Kuchár/Kuchárka, Pomocná sila do kuchyne
Koliba Neresnica rozširuje svoj tím o pozície: KUCHÁR / KUCHÁRKA - TPP - brigádne na letné mesiace ponúkaná mzda: 9,40€/brutto POMOCNÁ SILA DO KUCHYNE - na TPP (krátky/dlhý týždeň) ponúkaná mzda: 6,00€/brutto Pre viac informácii volajte na tel. číslo: alebo Pošlite životopis / kontaktné údaje na e-mail: kolibaneresnica@ Ďakujeme.
Pomocná sila do kuchyne
Ponúkame voľné pracovné miesto na pozíciu pomocná sila do kuchyne na trvalý pracovný pomer s vodičským oprávnením sk.B v priestoroch prevádzkarne v Tesárskych Mlyňanoch. Hlavnou náplňou práce je spolupráca pri príprave a expedícií jedál, rozvoz hotových jedál odberateľským spoločnostiam.
Kuchár, Pokladníčka, Pomocná sila do kuchyne
Na naše prevádzky OC Centrál, Eurovea, Aupark príjmeme Kuchára:Náplň práce, právomoci a zodpovednosti príprava teplých jedál, obedového menu a príprava minútkových jedál podľa ponuky, príprava a spracovanie mäsa. Zamestnanecké výhody, benefity Práca v mladom kolektíve v prostredí nákupného centra. Dvojsmenná prevádzka - krátky dlhý týždeň, alebo 7 hod. denne (po-so) 8€/hod Garancia pravidelnej mzdy, vždy 15. deň v mesiaci. Pokladníčku: Náplň práce: Príjem a výdaj objednávok, práca s kasou. Pracovná doba: K/D týždeň, pracovný čas 12h denne, možnosť plánovania zmien. Platové podmienky TPP/ 6€ hodina+ tringelty Pomocná sila do kuchyne: K/D týždeň, pracovný čas 12h denne,platové podmienky TPP/ alebo dohoda 5€ hod.
Pomocná sila do kuchyne
Hľadáme novú pracovnú silu do nášho kolektívu na pozíciu POMOCNÁ SILA DO KUCHYNE. Hľadáme človeka, ktorý má skúsenosti s prácou v kuchyni, udržiavanie hygieny je nutnosťou, privítame skúsenosti v príprave jedál. Náplň práce: • spracovanie surovín, príprava pred varením • spolupráca s hlavným kuchárom • dodržiavanie technologických postupov pri výrobe jedál, starostlivosť o kvalitu, chuť a nezávadnosť jedál • dodržiavanie hygienických a bezpečnostných predpisov • umývanie bieleho a čierneho riadu • upratovanie skladových priestorov potravín Cena mzdy sú 4,50€/hod. v čistom. Svoje životopisy prosím posielajte na mail Pre bližšie informácie ohľadom platobných podmienok a pracovnej náplne nás prosím kontaktuje na tel. čísle .
Kuchár, pokladníčka, pomocná sila
Na naše prevádzky OC Centrál, Eurovea, Aupark príjmeme Kuchára:Náplň práce: príprava teplých jedál, obedového menu a príprava minútkových jedál podľa ponuky, príprava a spracovanie mäsa. Práca v mladom kolektíve v prostredí nákupného centra. Dvojsmenná prevádzka - krátky dlhý týždeň, alebo 7 hod. denne (po-so) 8€/hod Garancia pravidelnej mzdy, vždy 15. deň v mesiaci. Pokladníčku: Náplň práce: Príjem a výdaj objednávok, práca s kasou. Pracovná doba: K/D týždeň, pracovný čas 12h denne, možnosť plánovania zmien. Platové podmienky TPP/ 6€ hodina+ tringelty Pomocná sila do kuchyne: K/D týždeň, pracovný čas 12h denne,platové podmienky TPP/ alebo dohoda 5€ hod.