bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocná sila/ samostatný kuchár Vlkolínec

Kategória: Brigády

Do našej rodinnej reštaurácie na Vlkolínci, prijmeme šikovnú pomocnú silu, samostatného kuchára/ku - vyučenie nie je podmienkou. Základom našej kuchyne sú slovenské, liptovské jedlá, typické pre región. Momentálne hľadáme výpomoc na víkend, ale od polovice mája aj v týždni, prípadne podľa dohody.
Mzda závisí od skúseností:
Pomocný kuchár 4-5€ Netto.
Samostatný kuchár 6-7€.

V prípade potreby vieme zabezpečiť dovoz/odvoz z Ružomberka.

Práca je vhodná aj pre dôchodcu, absolventa, študenta, či skúsenejšiu pomocnú, ktorá je v tradičnej slovenskej kuchyni ako doma.

V prípade záujmu prosíme zaslať životopis na vlkolinec.restaurant@
Alebo tel.kontakt .
Pomocná sila/ samostatný kuchár Vlkolínec
Podobné inzeráty
OBSLUHA V BUFETE NA KÚPALISKU V MESTSKOM PARKU KOŠICE
STÁLE AKTUÁLNE!! Do stánku s občerstvením na kúpalisku v mestskom parku na Rumanovej hľadáme brigádnikov na letnú sezónu. Podmienka: vek od 18 rokov NÁPLŇ PRÁCE: -obsluha zákazníkov a pokladne -čapovanie a príprava alko a nealko nápojov - pomocná sila za barom -pomocná sila v kuchyni Predošlé skúsenosti s podobnou prácou sú vítané ale nie sú podmienkou. Mzda 3,90€ plus tringelty Nástup: 23.6. (nástup možný počas celého leta) Otváracie hodiny stánku: 9:00-19:00 Pre viac info ma prosím kontaktujte telefonicky, ďakujem
Hľadám brigádu
Dobrý deň, hľadám brigádu v Košiciach v poobednajších hodinách v gastre na pár hodín denne. Momentálne som zamestnaný na TPP ako kuchár. Najviac by mi vyhovovali nejaké prípravné práce rezanie mäsa a podobne. Nehľadám brigádu na pozíciu Pomocná sila ! Z dochádzkou nemám problém (vlastním vodičský preukaz skupiny B + vlastné auto.) Viac info osobne.
Pizzér/kuchár+pomocná sila
Hľadáš si brigádu popri práci? Máš skúsenosti s pečením pízz a všetko okolo kuchyne? Pokiaľ si chceš privyrobiť tak sa mi kľudne ozvy a hodíme pokec na všetkom sa dokážeme rozumne dohodnúť. Alebo na PIA-SO hľadám pomocnú silu do kuchyne od 15:00-23:00 Všetky ostatné info po telefóne alebo sms Miesto výkonu práce Pizza Bibi v Dubnici nad Váhom
Ponuka prace:  Hlada sa pomocna sila
Ste puntičkársky a detailne orientovaný človek s vášňou pre čistotu a vytváranie príjemných priestorov? Ak áno, máme pre vás ideálnu príležitosť! V súčasnosti hľadáme do nášho tímu šikovnú a nadšenú pomocnu silu. Ako potrebna sila budete zohrávať dôležitú úlohu pri zabezpečovaní toho, aby naše priestory boli čisté a príjemné pre našich klientov aj zamestnancov. Zodpovednosti: Vykonávať rôzne upratovacie práce vrátane utierania prachu, zametania, vytierania a vysávania podláh. Upratovať a dezinfikovať toalety, zabezpečovať ich dobré vybavenie a udržiavanie v súlade s najvyššími hygienickými štandardmi. Vyprázdňujte nádoby na odpadky a likvidujte odpad v súlade so stanovenými smernicami. Pomáhať pri udržiavaní prostredia bez neporiadku tým, že podľa potreby organizuje a upratuje. Termin nastupu ASAP. Platove podmienky na pohovore.
Ponúkame brigádu - pomocná práca na jachtách v Chorvátsku
Sme firma s 15 ročnou tradíciou v oblasti starostlivosti o námorné plavidlá a vodné skútre značky SEA DOO. Ponúkame brigádu celoročne – pomocné práce na jachtách v Chorvátskom Zadare. Nástup IHNEĎ. Zaučenie do problematiky je samozrejmosťou. Pracovný čas od Pon - Sob - 8h Pracuje sa od: 8:00 - 12:00, 12:00 - 13:00 obedňajšia prestávka, 13:00 - 17:00. Hľadáme ľudí na tieto práce: - čistenie lodí - leštenie lodí - brúsenie lode - čalúnické práce - krajčírske práce - mechanické práce - drobné práce v interiéri lode - malé opravy v interiéri lode - pomocná práca Požadujeme: - manuálna zručnosť - poriadkumilovnosť - slušnosť - čistý trestný register - presnosť, poriadnosť a spoľahlivosť V prípade záujmu prosím o zaslanie životopisu s telefónnym číslom na email - job@ Mzdové podmienky Vám pošleme na základe životopisu.
Kuchár/Kuchárka - AVA Thermalpark v Diakovciach
Kúpalisko AVA Thermalpark v Diakovciach prijme brigádnikov na pozíciu - KUCHÁR/KUCHÁRKA Mzda: podľa skúseností Nástup: ihneď Kontakt: