bazár, predaj, inzercia, predám

POMOCNÍK K VODOINŠTALATÉROM

Kategória: Remeselné práce

Naša spoločnosť hľadá kolegov jednotlivcov alebo partie pre pozíciu POMOCNÍK K VODOINŠTALATÉROM (vodár) do zahraničia. Pozícia je vhodná aj pre absolventov škôl. Pracuje sa na pracovnú zmluvu formou 6 - týždňových turnusov a následne sú zamestnanci 2 týždne doma. Nástup možný IHNEĎ. Mzda od 2800.
VÝHODY :
• zabezpečené aj hradené cestovné náklady
• hradené a zabezpečené ubytovanie
• zabezpečené pracovné oblečenie a obuv
• disponujeme firemnými autami, ktorými sa naši zamestnanci dopravujú na miesto práce (dielňa, stavba).
V prípade záujmu píšte na email : bkmgrouptw@, alebo volajte na číslo alebo .
POMOCNÍK K VODOINŠTALATÉROM
Podobné inzeráty
Hladate k Vodoinštalaterom pomocníka?
Rád sa pripojím k Vodoinštalatérom ako pomocník keď máte ponuku pre mňa zavolajte alebo keď nedvíham pošlite email. NJ B1 pracovný VP všetky skupiny bez nehody Nefajčiar,nealkoholik,spolahlivy Ďakujem
Hľadám prácu ako pomocnik
Hľadám prácu ako pomocnik na stavbe,pomocník na strechách,pri zvaračoch,pomocník pri elektrikaroch..Auto žiaľ nemám a ani nemčinu neovládam,keďže vždy som bol s partiou slovákov,,Nemám problém vycestovať k niekomu kto má auto..Prácu zháňam v Rakúsku,Nemecku... momentálne mám do Nemecka A1 vybavenú..
Elektrikár a pomocník / 8793 Trofaiach
Elektrikár a pomocník / 8793 Trofaiach Pre rakúskeho zamestnávateľa, s ktorým dlhodobo spolupracujeme, hľadáme šikovného elektrikára a pomocníka do mesta Trofaiach. Jedná sa o klasické domáce inštalácie. Práca je dlhodobého charakteru. Vítaní sú uchádzači, ktorí sa vedia na stavbe dohovoriť po nemecky a majú s touto prácou dlhoročnú prax. Práca na rakúsku pracovnú zmluvu, 13. a 14. plat, Nástup: 24.07.2023, Mzda: 15,34 € / hodina, Diéty: 26,40 € za odpracovaný deň, Ubytovanie: zabezpečené, KOMPLETNE hradené, 50% príplatok za nadčasy, 100% príplatok za prácu cez sviatky, Nemecký jazyk: jeden z dvojice by mal ovládať lepšie základy nemeckého jazyka, Dokumenty: životopis v nemeckom jazyku, kópia dokladu o ukončenom vzdelaní.
Nemecko. Bytové elektroinštalácie
Ponuka práce pre 2 elektrikárov(majster+pomocník). "Stavebná" nemčina sa vyžaduje aspoň u jedného z Vás. Plat : 25,- pomocník 23,- Ubytovanie Vám hradí firma. V prípade záujmu nás kontaktujte na info@
Hľadám prácu ako pomocník na stavbe, pri prerabke bytov atď.
Som mladý chalan a hľadám prácu ako pomocník na stavbe alebo pri prerabke bytov, búracie práce, výkopové...
Stolár - pomocník lakovňa
Voľné pracovné miesto pre stolára - pomocník v lakovni do Rakúska - Kitzbuhel okres, na HPP aj pre apsolventa- zaučím .Jazyk výhoda. Bližšie informácie po tel.