bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocník ku grilu (na leto)

Kategória: Brigády

Do novej letnej záhrady Secret Garden (Moyzesova 36) v centre košíc hľadáme pomocníka ku grilu na 3-4 dni týždenne. Mzda 5€/h v čistom. Práca zahŕňa obsluhu grilu, fritézy a príprava rýchleho občerstvenia.
Pomocník ku grilu (na leto)
Podobné inzeráty
Brigada leto
Hľadám si brigádu na leto,ako študent.Mám 18 rokov.S týždenným alebo denným vyplácaním.Ako pomocník na stavbe ale nebránim sa aj iným ponúkam.
Hľadam brigádu ako pomocník
Dobrý deň hľadám brigádu ako pomocník,stavba,sklad,rozvoz vnutro aj vonku po dohode z tyždňovym vyplácaním. Som k dispozícii do októbra. Možnosť dlhšej spolupráce.Nastup ihneď
predaj melónov celé leto
predaj melónov celé leto. Volajte , Životopisy na : adriana.pracovny@ Ponúkame skvelú brigádu na leto - predaj melónov v stánkoch. 900 eur mesačne, odmeny za predané množstvo, tringle, stravne. Hubovej pri motorestre Gombáš. Ubytovanie zabezpečíme. Nástup je možný ihneď. Zálohy každý deň. Výplata každý týždeň.
predaj melónov celé leto
predaj melónov celé leto. Volajte , Životopisy na : adriana.pracovny@ Ponúkame skvelú brigádu na leto - predaj melónov v stánkoch. 900 eur mesačne, odmeny za predané množstvo, tringle, stravne. Stánok je v Švábovciach a Veľkej Lomnici. Ubytovanie zabezpečíme. Nástup je možný ihneď. Zálohy každý deň. Výplata každý týždeň.
Brigada/fuška
Dobry den,zhanam si brigadu na leto ,idealne stavby.Skusenosti-mensie (pomocnik) Nebranim sa aj inym ponukam 17 rokov
Brigada
Som študent hladám si brigádu na leto idealne ako pomocník som vyučený elektrikár §21.