bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocník v pekárenskej výrobe

Kategória: Remeselné práce

Firma GB FAMILY SLOVENSKO s.r.o. príjme do zamestnania na trvalý pracovný pomer pomocníka do pekárenskej výroby.

Podmienky prijatia:
-stredoškolské vzdelanie bez maturity
-chuť pracovať
-ideálna je prax v odbore, postačí však aj pozitívny prístup k práci a schopnosť rýchlo sa učiť nové veci

Práca na trvalý pracovný pomer.

Nástupný plat 1050 € v hrubom/po zaučení osobné ohodnotenie + prémie

Miesto výkonu zamestnania: Pekáreň Tvarožná

V prípade záujmu napíšte niečo o sebe na email



Prosíme nekontaktujte nás telefonicky. Ozveme sa len vybraným uchádzačom za účelom pracovného pohovoru.
Pomocník v pekárenskej výrobe
Podobné inzeráty
Hľadám prácu ako pomocnik
Hľadám prácu ako pomocnik na stavbe,pomocník na strechách,pri zvaračoch,pomocník pri elektrikaroch..Auto žiaľ nemám a ani nemčinu neovládam,keďže vždy som bol s partiou slovákov,,Nemám problém vycestovať k niekomu kto má auto..Prácu zháňam v Rakúsku,Nemecku... momentálne mám do Nemecka A1 vybavenú..
Ponuka prace
Ponukam pracu ako pomocnik pri vyrobe a montazi plotov.Vykon prace Zapadne Slovenku.Mzda je 60eur plus dohoda.
POMOCNÍK K VODOINŠTALATÉROM
Naša spoločnosť hľadá kolegov jednotlivcov alebo partie pre pozíciu POMOCNÍK K VODOINŠTALATÉROM (vodár) do zahraničia. Pozícia je vhodná aj pre absolventov škôl. Pracuje sa na pracovnú zmluvu formou 6 - týždňových turnusov a následne sú zamestnanci 2 týždne doma. Nástup možný IHNEĎ. Mzda od 2800. VÝHODY : • zabezpečené aj hradené cestovné náklady • hradené a zabezpečené ubytovanie • zabezpečené pracovné oblečenie a obuv • disponujeme firemnými autami, ktorými sa naši zamestnanci dopravujú na miesto práce (dielňa, stavba). V prípade záujmu píšte na email : bkmgrouptw@, alebo volajte na číslo alebo .
Elektrikár a pomocník / 8793 Trofaiach
Elektrikár a pomocník / 8793 Trofaiach Pre rakúskeho zamestnávateľa, s ktorým dlhodobo spolupracujeme, hľadáme šikovného elektrikára a pomocníka do mesta Trofaiach. Jedná sa o klasické domáce inštalácie. Práca je dlhodobého charakteru. Vítaní sú uchádzači, ktorí sa vedia na stavbe dohovoriť po nemecky a majú s touto prácou dlhoročnú prax. Práca na rakúsku pracovnú zmluvu, 13. a 14. plat, Nástup: 24.07.2023, Mzda: 15,34 € / hodina, Diéty: 26,40 € za odpracovaný deň, Ubytovanie: zabezpečené, KOMPLETNE hradené, 50% príplatok za nadčasy, 100% príplatok za prácu cez sviatky, Nemecký jazyk: jeden z dvojice by mal ovládať lepšie základy nemeckého jazyka, Dokumenty: životopis v nemeckom jazyku, kópia dokladu o ukončenom vzdelaní.
Nemecko. Bytové elektroinštalácie
Ponuka práce pre 2 elektrikárov(majster+pomocník). "Stavebná" nemčina sa vyžaduje aspoň u jedného z Vás. Plat : 25,- pomocník 23,- Ubytovanie Vám hradí firma. V prípade záujmu nás kontaktujte na info@
Hľadám prácu ako pomocník na stavbe, pri prerabke bytov atď.
Som mladý chalan a hľadám prácu ako pomocník na stavbe alebo pri prerabke bytov, búracie práce, výkopové...