bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocníka pri stavbe tirolských kachľ. pecí, i dôchodcu.

Kategória: Remeselné práce

Pomocníka pri stavbe tirolských kachľových pecí , platný do vymazania .
Hľadáme trvalého pomocníka - i zručného dôchdcu, spolupracovníka,ktorý sa chce stať po zaučení majstrom pri stavbe kachľových pecí a montáži nerez. komínov . Najlepšie z B Bystrice, Hrušova okr. VK a okolia. Plat 50-120 € / deň , 5 -12€/hod . Denne odpracujeme 9 – 12 hod . Murárske zručnosti sú výhodou . Realizácia stavby trvá asi 2 týždne , potom je 2 -3 týždne príprava stavby.Nástup od 2.6.2023. Možnosť dopravy s majstrom zo smeru Hrušov, V.Krtíš , Krupina, Zvolen . Pracujeme i mimo BB . Tel. , Bartoš ,
Pomocníka pri stavbe tirolských kachľ. pecí,  i dôchodcu.
Podobné inzeráty
Hladám brigádnika na stavby krbov a komínov
Hladám pomocníka pri stavbách krbov a komínov. Praca len v okoli Zh,Zc,Bs. Vhodná aj pre aktivneho dochodcu, pripadne ako brigada popri zamestnaní ,študiu na privyrobenie. Od 200 do 600 eur na mesiac. Nepracovalo by sa každý den. Zakladné skúsenosti v murarskom obore výhodou. Plat od 6-8 eur. V závislosti od kvality práce. Nástup ihneď.
Hladam pomocnika
Hľadám jedného pomocníka na stavbu. Len Nitra.
Hľadám šikovného pomocníka
Hľadám šikovného pomocníka na práce okolo dvora (kosenie trávy, maliarske práce, príprava dreva a pod.) Miesto výkonu Cabaj - Čápor, okres Nitra Plat: bližšie info na tel. Tel.
Hľadám šikovného pomocníka
Hľadám pomocníka ktorý ovláda skladanie nábytku, vodárenské Prace. Vie navŕtať obraz garnizu. Vymenit wc A mal by byt Elektrikar Slušne vystupovanie, nefajčiar Ďakujem
Elektrikár a pomocník / 8793 Trofaiach
Elektrikár a pomocník / 8793 Trofaiach Pre rakúskeho zamestnávateľa, s ktorým dlhodobo spolupracujeme, hľadáme šikovného elektrikára a pomocníka do mesta Trofaiach. Jedná sa o klasické domáce inštalácie. Práca je dlhodobého charakteru. Vítaní sú uchádzači, ktorí sa vedia na stavbe dohovoriť po nemecky a majú s touto prácou dlhoročnú prax. Práca na rakúsku pracovnú zmluvu, 13. a 14. plat, Nástup: 24.07.2023, Mzda: 15,34 € / hodina, Diéty: 26,40 € za odpracovaný deň, Ubytovanie: zabezpečené, KOMPLETNE hradené, 50% príplatok za nadčasy, 100% príplatok za prácu cez sviatky, Nemecký jazyk: jeden z dvojice by mal ovládať lepšie základy nemeckého jazyka, Dokumenty: životopis v nemeckom jazyku, kópia dokladu o ukončenom vzdelaní.
Hľadáme posilu na strechy -Trenčín
Hľadáme pomocníka s praxou na stavbe, montážnika,strechara na rekonštrukcie striech nástup možný ihneď.práca v Trenčíne. Plat každý týždeň. Cena práce podľa skúseností a šikovnosti.