bazár, predaj, inzercia, predám

Pomocný asistent v kancelárii vs.tipér

Kategória: Administratíva

Do nášho servisu hľadáme multifunkčnú osobu, ktorá ma rada dynamickú prácu a je zodpovedná.
Miesto výkonu práce je Malé Zálužie, pracovná doba Pondelok-Piatok, od 9-17hod.
Nejedná sa o úplne kancelársku prácu občas treba vybehnúť aj do terénu a zariadiť veci na pokyn vedúceho.
PODMIENKOU JE VODIČSKÝ PREUKAZ SK.B!
Tvoja práca v kancelárii bude spočívať v
-hľadaní áut vhodných na kúpu(za každé nájdené auto, ktoré kúpime ťa čaká provízia)
- inzercia áut na portáloch (vytvorenie inzerátu)
- pomocné práce v administratíve

Tvoja práca v teréne:
-nákupy, poslanie pošty, atď.
-fotenie áut
-keď bude potrebné ísť pre auto budeš druhým šoférom

Pokiaľ Ťa naša ponuka zaujala určite sa ozvi, nudiť sa v práci rozhodne nebudeš, naučíš sa kopec nových vecí/zaškolenie je samozrejmosťou. Nejedená sa o brigádu, ale o dlhodobú prácu na pracovný pomer.
Jediné čo vyžadujeme je chuť pracovať, svižné pracovné tempo, nebáť sa nových vecí :-)

Práca je vhodná skôr pre mužov. Všetky ostatné informácie poskytneme na osobnom pohovore, prosím kontakt výhradne telefonicky na SMS reagovať nebudeme.
Ďakujeme.
Pomocný asistent v kancelárii vs.tipér
Podobné inzeráty
Superman J. A. R. V. I. S. - umelá inteligencia k dispozícií
???? Zmeňte Spôsob, Ako Podnikáte s NAŠÍM AI Asistentom! ???? Jeden malý krok pre Vás, jeden obrovský skok pre Váš biznis! Urobte váš podnikateľský život jednoduchším s nášho novým AI asistentom! ???? Získajte svojho vlastného AI asistenta - 24/7 podpora pre Vás a Váš tím. Bez ohľadu na časové pásmo alebo pracovné hodiny - náš AI asistent je tu, aby Vám pomohol. ???? Efektívnosť a Produktivita na Steroidoch - Náš AI asistent dokáže zvládať všetky tie zdĺhavé administratívne úlohy, ktoré Vás zdržujú od toho, aby ste sa mohli sústrediť na to, čo naozaj záleží - rast Vášho podniku. ???? Profesionálny & Flexibilný - Naplánovanie stretnutí, riadenie emailovej komunikácie, zostavovanie prezentácií, sledovanie fakturácie - náš AI asistent to zvládne s ľahkosťou a profesionalitou, ktorú očakávate. ⏰ Šetrite Čas, Peniaze a Úsilie - Už žiadne hodiny strávené riešením nudnej administratívy. Náš AI asistent zaistí, že budete mať viac času na to, čo je pre Vás najdôležitejšie. ???? Investujte do Budúcnosti Vášho Podniku - S našim AI asistentom dostávate nástroj, ktorý s Vami bude rásť. Konečne služba, ktorá sa prispôsobuje Vášmu biznisu a potrebám, nie naopak. ???? Dôvera a Bezpečnosť sú našou Prioritou - Súkromie a bezpečnosť Vašich dát je pre nás kľúčové. Náš AI asistent je navrhnutý tak, aby chránil vaše dáta a zaručoval ich bezpečnosť. Nečakajte na to, až Vás konkurencia predbehne. Buďte pionierom vo svojom odvetví s pomocou nášho AI asistenta. Teraz je ten správny čas prekvapiť svoj biznis s touto inovatívnou službou! ???? Pre viac informácií a registráciu, navštívte náš web: ???? AI asistent - budúcnosť podnikania je tu a čaká na Vás!
REALITNÝ ASISTENT + Realitný MAKLÉR/ KA KOŠICE,PREŠOV
ÚSPEŚNÁ RREALITNÁ KANCELÁRIA Dôvera HĽADÁ DO SVOJHO TYMU ASISTENT SO SKÚSENOSŤAMI REALITNÝM TRHOM-REALITNÝ MAKLÉR/KA, AJ SAMOSTATNÉ PÓSOBIACÍCH REALITNÝCH MAKLÉROV. Naplň práce: Administratívne úkony, vybavovanie telefonátov - Dohľad nad pracoviskom -Nahadzovanie NEHNUTEĽNOSTÍ do systému - Zapisovanie záznamov z porád - Príprava zmlúv - Udržiavanie poriadku na pracovisku a zasadacej miestnosti - Vítanie návštev , usadenie... - Iné administratívne úkony - NAVOLÁVANIE OBHLIADOK- KLIENTOV Z NAŠEJ DATABÁZY ,KTORÍ MAJÚ ZÁUJEM O NAŠE SLUŽBY. - KLIENTOV POSKYTUJEME NA DENNEJ BÁZE POČAS CELEJ DOBY SPOLUPRÁCE !!! MOŽNOSŤ FIXNÉHO PLATU + PROVÍZII ZO ZISKU FIRMY. Informácie o výberovom konaní: Vaše CV posielajte spolu s fotografiou na email: Tieto 2 veci sú podmienkou zaradenia do výberového konania. Vybraných uchádzačov si pozveme na pracovný pohovor. Miesto výkonu práce -PREŠOV, Košice. Kontaktovaní budú iba vhodní kandidáti na danú pozíciu. Požiadavky: Pozícii vyhovujú uchádzači s vysokoškolským vzdelaním, so stredoškolským vzdelaním s maturitou, ale aj ŠTUDENTI 4-5 ročník PRÁVNICKEJ FAKULTY, alebo OSOBA SO SKUSENOSŤAMI ASISTENTA REALITNEJ KANCELÁRII- HLAVNÉ ZODPOVEDNÁ ! Pre asistenta živnosť netreba.
Práca v kancelárii
momentálne rozširujem priestory na pobočke v Skalici a dávam možnosť 2 mladým luďom pracovať v kancelárii. ide o prácu obchodného konzultanta, náplňou práce je prieskum trhu a teda komunikácia. pracuje sa po-pia 8:00-17:00 Neoddeliteľnou súčasťou firmy sú bonusy,ktoré rád rozpoviem na osobnom pohovore. miesto výkonu-Skalica Ohodnotenie-Fix 1000€/mesiac+provízie(priemerný plat funkčného človeka 2250€).
Práca v kancelárií
Ponúkam prácu v kancelárií (DT a ZV) na HPP, VPP. Práca je vhodná aj pre osoby na materskej dovolenke, študentov a absolventov strednej a vysokej školy. Príjem závisí od pracovného času, ktorý si viete prispôsobiť (100 - 1500€). Jednou z možností je aj kariérny rast. V prípade záujmu pošlite životopis: gelienovaradoslava@ Vybraní uchádzači budú telefonicky kontaktovaní.
Práca v kancelárii na HPP/VPP Lučenec/Detva
❗️PONUKA PRÁCE ❗️ •Ponúkam prácu v kancelárií na HPP (700-1500€) a VPP (250-500€) •Miesto výkonu práce: Lučenec •Náplň práce: administratíva, vybavovanie telefonátov, práca s PC, vypisovanie tlačív... •Práca aj pre absolventov, študentov, rodič na MD... •Nástup: ihneď •Obsadzujeme viacero voľných pracovných miest. •V prípade záujmu pošlite životopis na emailovu adresu: patrik.mag@ •Kontaktovaní budú vybraní uchádzači.
Práca v kancelárií ale aj možnosť osobnostného rozvoja
Ponúkam prácu v kancelárii. Keďže otvárame nové pobočky na strednom Slovensku (DT, ZV, LC). Príjem na HPP (600-1500€) v čistom, VPP (100-500€), práca je vhodná aj pre osoby na materskej dovolenke alebo popri štúdiu. Náplňou práce sú administratívne činnosti, práca s databázou, vypisovanie tlačív pre inštitúcie, telefonáty klientom a inštitúciám. Časovo flexibilná pracovná doba v zaujímavej sfére. Samozrejmosťou je možnosť kariérneho rastu a využite benefitov firmy a osobného rozvoja. V prípade záujmu posielajte životopis: katkapurdekova@ . Vybraní uchádzači budú telefonicky kontaktovaní.