bazár, predaj, inzercia, predám

ponuka 2 izbového bytu s balkónom 51m2 Dolný Kubín

Kategória: Byty

TUreality ponúka na predaj 2 izbový byt s balkónom v Dolnom Kubíne na sídlisku Brezovec.Orientácia bytu V/Z. Do bytu na 3. poschodí bytového domu Vás pohodlne vyvezie výťah. K bytu prináleží v suteréne pivnica o rozmere 1,5m2.
Dispozične riešenie: z predsiene je prístup do WC a Kúpeľne pôvodnej. Chodbičkou vstup do priestrannej kuchyne s rohovou kuchynskou linkou a jedálenským stolom. Obývacia izba je priechodná so vstupom do spálne s balkónom. Okná vymenené, plastné rámy, dvojsklo. Bytový dom má energetický certfikát C.
Sídlisko Brezovec poskytuje bohaté vybavenie v podobe ihrísk, športovísk, škôl v tesnej blízkosti domu.
V prípade záujmu prosím, kontaktujte call centrum alebo priamo makléra: paulinyova@
ponuka 2 izbového bytu s balkónom 51m2 Dolný Kubín
Podobné inzeráty
Prenájom prerobeného 3 -izbového veľkého bytu na Dieloch
Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - [3.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 1 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 2 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 3 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 4 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 5 Prenájom veľkého 3-izbového bytu s kumbálom- Diely - 6 Prenajmeme dlhodobo 3 -izbový byt /obytná plocha 79 m štvorcových/ s balkónom, so žalúziami, s kumbálom a pivnicou, čiastočne zariadený, so spotrebičmi /pračka, chladnička, umývačka riadu/ a internetom. Byt je prerobený, samostatný vstup do každej izby. Blízko zastávka MHD, potraviny, dobrá dostupnosť na R1. Z bytu je pekný výhľad na Zobor. Dom je zateplený, čo znižuje náklady na kúrenie.
Predaj 2 izbového bytu 48m2 Dolný Kubín
TUreality ponúka na predaj, v exkluzívnom zastúpení majiteľa, veľmi pekný 2 izbový byt s balkónom a pivnicou 48 m2. Orientácia bytu sever - juh. Nachádza sa v najlepšie vybavenej lokalite mesta Dolný Kubín. Výťahom sa vyveziete na 3. poschodie. Priamo z predsiene sú vstupy WC, kúpeľňa /jadro pôvodné / cez chodbičku vchádzate do kuchyne.Obývacia izba je priechodná so vstupom do spálne s balkónom.Energetický certifikát nebol predložený. Ak chcete bývať v peknej lokalite, kde budete mať všetko na dosah, táto ponuka je práve pre vás! Nehádžte príležitosť za hlavu a investujte do vlastného bývania už teraz. Kontaktujte nás na čísle call centrum alebo priamo makléra: paulinyova@ a dohodnite si obhliadku bytu.
Prenájom 3-izbového bytu v centre mesta Dolný Kubín
Ponúkam na dlhodobý prenájom kompletne zariadený, priestranný, slnečný 3izbový byt v centre mesta Dolný Kubín. Byt ma úžitkovú plochu 68 m2, 2 balkóny + pivnica. Nachádza sa na 5. poschodí v 6. poschodovej zateplenej bytovke s výťahom a vlastnou plynovou kotolňou. Byt je svetlý, dispozične riešený vstupnou chodbou, obývačkou prepojenou s kuchyňou, spálňou, detskou izbou, kúpeľňou a samostaným WC. V byte je dostatok úložného priestoru. Kompletnou rekonštrukciou si byt prešiel v roku 2015 vrátane úplnej novej elektriky. Byt sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v centre mesta Dolný Kubín na Aleja slobody. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Vybavenie: Spálňa: veľká vstavaná skriňa, manželská posteľ, 2x nočný stolík, komoda, TV Kuchyňa: namieru vyrobená kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (chladnička, varná doska, elektrická rúra, digestor, mikrovlna rúra), kuchynský inventár Obývačka: rozkladací gauč, leňoška, stôl, TV, polica pod TV, jedálenský stôl, 4x jedálenská stolička Kúpeľňa: široké vstavané umývadlo v komode, poličky, rohový sprchový kút, práčka WC: záchod, vsávaný úložný priestor Chodba: vstavaná skriňa, polička, vešiak Detská izba: písací stôl, stolička, komoda, pohovka, polica Cena nájomného je 650 €/mesiac (vrátane energií, internet-optika) + dvojmesačný depozit. Min. dĺžka nájmu je 1 rok, prednosť má klient so záujmom o dlhodobý nájom. Platba: 2x depozit + 1x nájom pri začatí prenájmu. Byt je možné prenajímať od 1.11.2023.
Novostavba 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti peše
Ponúkame Vám na predaj novostavbu 3 izbového bytu v centre Martina v blízkosti pešej zóny. Novostavby bytov sú vytvorené v budove nachádzajúcej sa v centre mesta v blízkosti pešej zóny, budova bude po kompletnej rekonštrukcii, rekonštrukcia už prebieha. V bytovom dome bude vytvorených 7 bytových jednotiek + spoločné pivničné priestory a to 3x 3izbový byt, 2x 2 izbový byt, 1x 1izbový byt. Lokalita poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, množstvo zelene, vynikajúce dopravné napojenie, blízkosť úplného centra mesta. • UŽ PREDANÉ 3-izbový byt (č.2) - celková rozloha bytu je 79,5 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 1. poschodí z troch a poskytuje južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. • REZERVOVANÉ 3-izbový byt (č.3) - celková rozloha bytu je 91,7 m2 (podlahová plocha bytu + balkón) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje východný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba spojená s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti s kuchyňou a spálne 1. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu • VOĽNÉ 3-izbový byt (č.4) - celková rozloha bytu je 87,80 m2 (podlahová plocha bytu + balkón ) a nachádza sa na 2. poschodí z troch a poskytuje kľudný južný a západný výhľad. Byt bol navrhnutý architektom a je vyhotovený vo vysokom štandarde (kvalitné materiály, dvere, podlahy v kúpeľni a wc, obklad). Predáva sa zariadený rohovou vaňou/sprchovým kútom, moderným závesným wc, v prípade záujmu je možné doobjednať kuchynskú linku na mieru so spotrebičmi. Dispozícia - vstupná predsieň, obývacia izba, chodba s kuchyňou, spálňa 1, spálňa 2, kúpeľňa, samostatná toaleta a balkón prístupný z obývacej miestnosti a kuchyne s chodbou. V cene bytu je zahrnutý podiel na pozemku priľahlého k nehnuteľnosti a podiel na spoločných priestoroch. Cena bytu je 209.999 EUR s DPH + parkovisko podľa výberu + nebytový priestor podľa výberu K bytu je možné dokúpiť: • ďalšie parkovacie státie v areáli
Nádherne prerobený 4-izbový byt, 73m2, Okružná - Dolný Kubín
RADO Reality Vám ponúka na predaj 4-izbový byt s rozlohou 73m2 na ulici Okružná v meste Dolný Kubín. Byt sa nachádza na 4. poschodí zo 7 v zateplenom bytovom dome. Na dome bola zrekonštruovaná aj strecha, vchodové dvere, plastové okná a stúpacie rozvody. K bytu prislúcha aj lódžia s rozlohou približne 3m2. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody a odpadu, murované jadro s podlahovým vykurovaním, vinilové podlahy, nové omietky so sieťkou (stará omietka bola odstránená až na holý betón), bezpečnostné vstupné dvere, ineriérové dvere, plastové okná, zasklený balkón, sadrokartónové stropy s izoláciou z minerálnej vaty a mnoho iného. Všetok nábytok v byte je robený na mieru z veľmi kvalitných materiálov. Nábytok v byte zostáva. Majitelia si vezmú len osobné veci, elektroniku a niektoré dekoračné predmety. Dispozične je byt veľmi dobre riešený. Pozostáva z veľkej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do obývačky, samostatnej izby, spálne s lódžiou, kúpelne a samostatného WC. Chodbičkou sa ďalej dostaneme do kuchyne a ďalšej samostatnej izby. Z kuchyne a detských izieb je prekrásny výhľad na okolitú prírodu. Dokonca je vidieť až na Kubínsku hoľu. Vďaka minerálnej vate nad sadrokartónom je byt úžasne tichý a izolácia tiež pomáha v zimných mesiacoch udržiavať teplo v byte. To má samozrejme pozitívny vplyv na mesačné náklady. V nočných hodinách a počas dlhých zimných večerov oceníte na chodbe svetlo s detektorom pohybu. Okolie bytu je tiché a príjemné. V blízkosti domu sa nachádzajú dve základné školy, potraviny COOP Jednota, futbalový štadión, zimný štadión, kultúrne stredisko, posilňovňa, cukráreň, viacero reštaurácií a pohostinstiev a mnoho iného. Do centra mesta sa dostanete pešo za pár minút. Bytový dom spĺňa energetický cerfikát B. 3D prehliadka bytu: Cena bytu je 176.900,-€ Patrik Pavlík, RSc. RADO Reality Group Tel: +421 902 90 60 90 E-mail: patrik.pavlik@ Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností. Poschodie: 4 Počet poschodí: 7 Počet izieb: 4 Dodatok k cene: , možnosť HÚ Obytná plocha: 73m² Celková rozloha: 73m² Úžitková plocha: 73m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: áno Kúpeľňa: sprchovací kút Vykurovanie: spoločné Lódžia: áno - 1 Pivnica: áno Garáž: nie Výťah: áno Parkovanie: verejné Postavené z: panel Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Energetický certifikát: B Bezbariérový prístup : nie Okná: plastové
Predaj dvojizbového bytu 51m2 Dolný Kubín
TUreality ponúka v exkluzívnom zastúpení majiteľa na predaj 2 izbový byt s balkónom V Dolnom Kubíne, vhodného na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Nachádza sa na 3 poschodí bytového domu s výťahom. K bytu prináleží v suteréne pivnica o rozmere 1,5m2. Dispozične riešenie: z predsiene je prístup do WC a Kúpeľne jadro pôvodné z umakartu. Chodbičkou vstup do kuchyne. Obývacia izba je priechodná so vstupom do spálne s balkónom. Okná vymenené, plastné rámy, dvojsklo. Sídlisko neďaleko centra mesta poskytuje bohaté vybavenie v podobe ihrísk, športovísk, škôl. Infraštruktúra splňuje všetky potreby pre Vás i vašu rodinu. V prípade záujmu prosím, kontaktujte call centrum alebo priamo makléra: paulinyova@