bazár, predaj, inzercia, predám

Ponuka

Kategória: Vtáctvo

Garrulax perspicillatus - 750e/par
Hemixos castanonotus - 600e/par
Hypsipetes leucocephalus - 600e/par
Ponuka
Podobné inzeráty
Poštové holuby
Ponuka mláďat 23.. dvojnásobný majster Poľska a dvojnásobný vicemajster, účastník mnohých Olimpiad ponúka na predaj mláďatá z chovných volier.. počas celéj svojej činnosti sa udržiava v špičke, hlavne dlhé a superdlhe trate..holuby sú naozaj veľmi výborný materiál, ktorý sa presadzuje na mnohých holubnikoch na Slovensku v Čechách a poľsku a aj v USA ,,stan gawel lofts,, mláďatá sú naozaj za výhodnú cenu 30€ viac informácií po telefóne...tel priamo na chovateľa: Jozef Konior ..... alebo sprostredkovanie Slovensko
Dravce
---PONUKA---Továrenská pasca na odchyt vtáctva.Priemer 1m.Len osobný odber.
Atraktívna kruhová voliera pre vtáky.
Predám novú kruhovú záhradnú voliéru. Hrúbka pletiva 1,4mm vhodná aj pre stredné vtáctvo. Pekný dizajn - atraktívny doplnok do záhrady, na terasu ku altánku. Vyrobená z hliníkových profilov/netreba ju natierať nezhrdzavie/ a pozinkovaného pletiva. Výška voliéry cca 205 cm, priemer 130 cm. Cena 600€. Osobný odber možný ihneď v Tornali. Ponuka platí do zmazania.
Atraktívna kruhová voliera pre vtáctvo.
Predám novú kruhovú záhradnú voliéru - ideálna pre andulky, agapornisy a podobne. Hrúbka pletiva 1,4mm vhodná aj pre stredné vtáctvo. Pekný dizajn - atraktívny doplnok do záhrady, na terasu ku altánku. Vyrobená z hliníkových profilov/netreba ju natierať nezhrdzavie/ a pozinkovaného pletiva. Výška voliéry cca 205 cm, priemer 130 cm. Cena 600€. Osobný odber možný ihneď v Tornali. Ponuka platí do zmazania.
Poštové holuby - ponuka
Ponúkam mláďatá ročníka 2023. Na výber je cca 35 kusov krúžkovaných s preukazmi vo veku 25 až 35 dní. Mláďatá je možné prevziať ihneď.
Poštové holuby
Ponuka mladých po vnukoch Pitbull, Mustang, Elektro. Kontakt