bazár, predaj, inzercia, predám

PONUKA novostavby RD - kolaudácia 10/2023

Kategória: Domy

č. 1488
- predaj novostavby 4-izbového dvojdomu s terasou len 4 km od Piešťan - lokalita Dolinky, obec Moravany nad Váhom, novovznikajúcej obytnej štvrte, ktorá ponúka komfortné, bezpečné a kvalitné bývanie v kontakte s prírodou.
Dom má zastavanú plochu – 87,5 m2, úžitkovú plochu – 117 m2, terasu – 18,6 m2 a pozemok 291 m2. Rozmer domu – 13 x 6,5 m.
Samostatné obvodové múry dvojdomu umožnili každý dom od seba absolútne technicky oddeliť. Tehlová konštrukcia, izolačné trojsklá, podlahové vykurovanie spĺňajú nízkoenergetický štandard.
Vstupný priestor domu tvorí zádverie s napojením technickej miestnosti s práčovňou a WC. Vstupnou halou sa dostávame do dennej časti domu, ktorú tvorí obývacia izba spojená s jedálňou a kuchyňou s komorou, z obývacej izby je prechod na terasu. Schodiskom umiestneným v strede dispozície je sprístupnená spánková časť, ktorú tvoria tri izby, 2 x šatník a kúpeľňa.
Komfort v dennej časti domu – otvorený priestor, presvetlený pohľad do záhrady a prechod na súkromnú terasu spĺňa nároky dnešnej doby. Moderný rodinný dom má strešnú konštrukciu krovu sedlového tvaru a pultového. Kúrenie riešené podlahové, plynový kotol zn. Viesmann.
Dom bude dokončený do štandardu – okrem kuchynskej linky. IS – voda obecná, vodovod, kanalizácia, vlastný elektromer aj plynomer, v lokalite - optický internet, chodníky, pouličné osvetlenie. Kolaudácia RD plánovaná – 10/2023. Možnosť kúpy aj na hypotekárny úver. ECB – typ A.
Cena: 245.000,- EUR

PONUKA novostavby RD - kolaudácia 10/2023
Podobné inzeráty
NA PREDAJ 2 NOVOSTAVBY  -  BUNGALOVY v obci KOKŠOV BAKŠA, KO
Ponúkame Vám jedinečnú príležitosť získať svoj nový bungalov v obci Kokšov Bakša, vzdialenej len 10 minút od Košíc. Súčasťou ponuky sú dva bungalovy, ktoré sa líšia veľkosťou pozemku, ale oba poskytujú luxusné bývanie a komfort. Bungalov č. 1: Výmera pozemku: 500 m2 Zastavaná plocha: 142 m2 Úžitková plocha: 116 m2 Cena: 223.000 € Bungalov č. 2: Výmera pozemku: 537 m2 Zastavaná plocha: 142 m2 Úžitková plocha: 116 m2 Cena: 227.000 € Bungalovy sú navrhnuté tak, aby poskytovali maximálny komfort a moderné bývanie. Rodinný dom je plánovaný s nasledujúcou dispozíciou: Zádverie: 4,0 m2 Chodba: 10,0 m2 Komora: 2,4 m2 Obývačka s kuchyňou: 42,0 m2 Spálňa rodičov: 12,3 m2 Šatník: 3,3 m2 Detská izba: 10,8 m2 Šatník (prípadne pracovňa): 4,6 m2 Detská izba: 12,7 m2 Kúpeľňa: 7,0 m2 WC: 2,2 m2 Technická miestnosť: 4,4 m2 EXTERIÉR: je kompletne dokončený okrem sokla INTERIÉR: je ukončený hrubou stavbou, ktorá Vám dáva možnosť dokončiť ho podľa Vašich predstáv. ( po dohode s predávajúcim možnosť dokončenie do holodomu či konečnej verzie na kľúč za doplatok). Cena novostavby v štádiu hrubej uzatvorenej stavby zahŕňa: Základy domu Uzemňovacie pásy Betónová platňa Obvodové murivo, priečky - použité pórobetónové tvárnice s hrúbkou 300 mm Komínový systém - predpríprava na krb, čo umožní neskôr jednoduché pripojenie krbu. Strecha - drevený krov, strešná krytina z betónu (typ strechy: valbová) Plastové okná trojsklo a dvere - kvalitné okná od slovenského výrobcu Slovaktual s trojsklom pre dobrú izoláciu. Zateplenie - 15 cm izolácia Fasáda - sieťka, lepidlo, silikónová omietka ( biela škrabaná) Schody pred vstupom do domu a na terasu Inžinierske siete: Elektrina 220/400 V - elektrická prípojka na dom. Voda - obecný vodovod zabezpečujúci prístup k pitnej vode. Odpad - žumpa 10 m3 Vykurovanie - predpríprava na tepelné čerpadlo (tepelné čerpadlo nie je súčasťou ceny), predpríprava na krb a podlahové vodné kúrenie, čo umožní efektívne a úsporné vykurovanie domu. Pred pozemkami sa nachádza kanalizačné potrubie - predpríprava novostavieb na napojenie na kanalizáciu. Predprípava na vedenie optickej siete Tieto prvky sú základnou súčasťou novostavby v štádiu hrubej uzatvorenej stavby Termín ukončenia stavieb je plánovaný na september 2023. Súčasťou predaja je tiež podiel na prístupovej ceste, čo zabezpečuje pohodlný a bezproblémový prístup k Vašej nehnuteľnosti. Tieto novostavby sú momentálne vo výstavbe a budú stáť v susediacich pozemkoch v tichej a súkromnej slepej ulici. Okolie je vybudované pre pohodlný a pokojný život s viacerými novými domami. Zastávka MHD a SAD je v blízkosti a k dispozícií je kompletná občianska vybavenosť: materská škola, základná škola, obchod COOP jednota, obecný úrad, kostol, detské ihriská, multifunkčné a futbalové ihrisko a ďalšie služby. Lukratívnosť obce určite zvýši priemyselný park s výrobným závodom VOLVO, ktorý sa bude nachádzať neďaleko obce, čo prinesie množstvo nových pra
GESTTO | predaj novostavby RD | Trnava | Výslnie
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame predaj modernej 4 izbovej novostavby rodinného domu. Rodinný dom s plochou 120 m2 sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou 420 m2 v tichej časti novej lokality Výslnie, na konci slepej ulice. Dispozícia domu: - priestranná vstupná predsieň so vstavanou zrkadlovou skriňou - vstup na samostatnú toaletu GEBERIT - otvorená denná časť domu s obývacou časťou, jedálňou a kuchyňou s komorou výstup na terasu so záhradným sedením - chodba so vstupom do troch samostatných izbie (spálňa rodičov s veľkým šatníkom, detská izba, hosťovská izba, a to každá s výstupom na terasu) - kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom druhá samostatná toaleta - technická miestnosť s kotlom Technické parametre domu: - kolaudácia novostavby 2016 - stavebný materiál tehla Heluz s výbornými tepelnoizolačnými vlastnosťami - zateplenie 12 cm polystyrén - streštná krytina – pálená škridla Tondach plastové okná s izolačným 3-sklom (vonkajší dekor antracit) - elektrické vonkajšie žalúzie so samostatným vonkajším osvetlením pri každom francúzskom okne - prestrešená terasa s vonkajším osvetlením a záhradným sedením - podlahové kúrenie a ohrev vody – kondenzačný plynový kotol Baxi - v celom dome je položená kvalitná dlažba – imitácia dreva - laminátová podlaha – šatník, detská a hosťovská izba - kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi (teplovzdušná rúra, sklokeramická plynová varná doska, digestor, mikrovlnka, umývačka riadu) - klimatizácia v dennej časti domu alarm - studňa – užitková voda na polievanie záhrady - bazén s kompletnou technológiou, čerpadlom, filtráciou a solárnym ohrevom vody - vonkajšia elektrická prípojka 380 voltov záhradný domček - udržiavaný trávnik a okrasná záhrada, výsadba okrasných drevín - vydláždená plocha na parkovanie dvoch áut osobná brána a veľká brána na diaľkové ovládanie Prímestská časť Biely Kostol, v ktorej sa ponúkaná nehnuteľnosť nachádza ponúka jedinečné spojenie prírody s výhľadom na blízke Malé Karpaty, oddychovú časť Kamenný mlyn s rybníkmi tvorenými riekou Parná, kúpaliskom, destskými ihriskami, množstvom zelene, golfoným ihriskom a kompletnou občianskou vybavenosťou krajského mesta Trnava, ktoré je s lokalitou spojené aj MHD, 5 min autom a tiež cyklotrasami. Nachádzajú sa tu obchody, reštaurácia, materská škola, lekáreň, zubná ambulancia … Ďalšou výhodou lokality je rýchle napojenie na severný obchvat na R1 a D1 Kontakt: Regina Kopčová
Ponúkame na predaj časť novostavby dvojdomu s obnoviteľnou e
Typ: Rodinný dom Ulica: Komárom Obec: Komárom Ponúkame na predaj časť novostavby dvojdomu s obnoviteľnou energiou Komárom-Koppánymonostor Uvedená predajná cena je vrátane 5% DPH! Dá sa kúpiť 10 + 15 mil. CSOK (HU) a kreditom! Charakteristika novostavby rodinného domu (dvojdom) v Komárome: - predpokladané odovzdanie: november 2022 - úžitková plocha bytu: 93 m2 (brutto: 102 m2 z dôvodu podkrovia) - plocha pozemku: 602 m2 pre dve obytné oblasti spolu - poloha: juhozápad - vykurovanie: tepelné čerpadlo vzduch-voda, ktoré spĺňa konštrukčné požiadavky novostavieb a spĺňa požiadavky „stavieb s takmer nulovou spotrebou energie“, ktoré rieši aj chladenie domu, s rozvodmi podlahového kúrenia a elektrickou utierkou radiátor v kúpeľni - murivo: tehlové oporné múry, s tepelnou izoláciou fasády, odhlučnené priečky - dvere a okná: prvotriedne, kvalitné 3-vrstvové presklené dvere a okná s hliníkovými žalúziami.  - inžinierske siete: elektrina, voda, kanalizácia - izby prízemie: vstupná chodba, WC, sprcha alebo technická miestnosť, obývačka-kuchyňa-jedáleň, schodisko - izby podkrovie: chodba, 3 izby, kúpeľňa - vlastná záhrada, parkovacie miesto! - klasifikovaný ako kondomínium podľa listu vlastníctva Uvedená cena nezahŕňa materiálové a mzdové náklady na podlahové krytiny a obklady, elektrické vypínače, zásuvky, oplotenie, dlažobné kocky, terénne úpravy. Okolie rodinných domov: v blízkosti novostavby rodinných domov v tichej uličke Komáromu. V blízkosti sú jasle, škôlka, základná škola, autobusová stanica, vlaková stanica. Je tu aj väčší obchod s potravinami, pošta a centrum mesta. Cena: 155 000,- Eur podľa aktuálného kurzu (59. mill forint)  V cene je zahrnutý kompletný právny a katastrálny servis ako aj všetky poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti. V prípade záujmu ponúkame bezplatné finančné poradenstvo. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 601 m2 Úžitková plocha: 93 m2 Počet izieb: 4 Energetický certifikát: áno Klimatizácia: áno Káblová televízia: áno El. napätie: 230/400V Parkovanie: áno Voda: verejný vodovod Inžinierske siete: áno
3 NOVOSTAVBY V  DOMADICIACH  ZA TOP CENU
3 NOVOSTAVBY V DOMADICIACH ZA TOP CENU - Ponúkam na predaj za BEZKONKURENČNÚ cenu 3 nízkoenergetické novostavby, 3 izbových rodinných domov, na novo vybudovanej ulici v obci Domadice. Slnečné novostavby sa nachádzajú v tichej obci , vzdialenej od okresného mesta Levice, len cca 17 km (12 minút autom). Murované rodinné domy sú postavené z YTONGU 375 mm . Fasáda RD je zateplená minerálnou vatou Nobasil o hrúbke 100 mm. Strecha je sedlová, pálená strešná krytina(terran evo) v strope je minerálna izolácia o hrúbke 300mm Nobasil. V podlahe je 100 mm izolácia a 90 mm beton. Na domoch sú kvalitné okná s 3 sklom, 6 komorové. Okolie domov je tiché , určite si ho obľúbite. Každý dom je postavený na pozemku o rozlohe približne 530 m2. Zastavané plochy domov sú 97 m2, 99 m2 a 100 m2 plus prekrytá terasa na každom dome o rozlohe cca 11 m2. Domy majú pochôdzne podkrovie o rozlohe cca 35 m2. Kuchyňa so špajzou je spojená s priestrannou obývacou izbou z ktorej je výstup na prestrešenú vonkajšiu terasu. Vedľa sa nachádzajú 2 nepriechodné izby (spálňa a detská izba alebo pracovňa) . V dome je priestranná kúpeľňa s oddeleným WC, kde sa zmestí vaňa a aj sprchový kút. Vo vstupnej chodbe je výstup do podkrovia, šatník a vstup do technickej miestnosti s ďalším WC. Kúrenie v dome zabezpečujú úsporné stropné infrapanely, každá izba disponuje vlastným termostatom. V dome je komín SCHIEDEL na krb alebo pec. Rodinný dom je napojený na elektriku, prislúcha ku nemu veľká 12 m3 žumpa a disponuje vlastnou už skolaudovanou studňou s kompletnou výbavou. RD sa predáva v stave holodom a nový majiteľ si ho môže upraviť podľa vlastných predstáv. V cene domu sú zahrnuté stierky,2 krát maľovka, všetky vypínače, zásuvky ,infrapanelové kúrenie, termostaty a predpríprava na klimatizáciu , úpravovňu vody,fotovoltaiku alebo solárny ohrev a napojenie na záhradný domček alebo garáž. Kompletná studna so šachtou a elek. technikou. Možnost dokončenia domu na klúč. Mesačné náklady sú cca 100 eur. V obci je výborná občianska vybavenosť ako potraviny , škola , škôlka , kostol , obecný úrad, či domov dôchodcov. Domy majú energetický certifikát RD – A1. Len 1,5 km od domov je aj kúpelná obec Santovka s liečivými prameňmi a 14 km sú vyhľadávané kúpele Dudince s celoročnou prevádzkou . CENA DOMU JE 104 000 eur!!!!!!!!!
RODINNÉ DOMY – TRNKOV, 5-IZBOVÉ NOVOSTAVBY - MODERNÁ ŠTVRŤ
EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov ponúka EXKLUZÍVNE na predaj  murované 5 izbové rodinné domy v obci Trnkov, ktorá sa nachádza 11 km od Prešova. Ide o poschodové novostavby nachádzajúce sa v slepej ulici novovybudovanej lokality. Domy majú úžitkovú plochu 128 m² a stoja na pozemkoch s rozlohou od 386 m² do 489 m2. Každý dom disponuje priestrannou terasou s výmerou 23 m2, pivničným priestorom s rozlohou 21 m2 a oceľovým prístreškom pre 2 vozidlá. Rodinné domy sa ponúkajú v stave holodom a ich kolaudácia prebehla v máji 2023. Dispozícia RD: 1. NP – vstupná chodba, izba, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou, šatník, komora, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou s výstupom na terasu, schodisko 2. NP – chodba, 3 izby, šatník, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou Popis RD: - obvodové murivo – tehly Porotherm; tepelná izolácia – PVC Grafit 20 cm - strecha – rovná, železobetónovo - keramická, tepelná izolácia - PVC 40 - 50 cm - okná – plastové s izolačným 3-sklom - vstupné dvere - hliníkové - betónové schodisko - zdroj tepla – tepelné čerpadlo vzduch – voda zn. Panasonic - teplovodné podlahové vykurovanie s anhydridovým poterom - komín Schiedel – možnosť realizácie krbu - vnútorné omietky – sadrové - voda – obecný vodovod - odpadová voda – verejná kanalizácia - dažďová voda – retenčná nádrž - optický internet - nízke mesačné náklady - energetický certifikát – A0 - B - orientácia – vstup – východ, záhrada s terasou – západ - predpríprava – klimatizácia, fotovoltika, exteriérové žalúzie Popis lokality: - vybudované inžinierske siete – verejný vodovod, kanalizácia, elektrina - plynové potrubie v prístupovej ceste s možnosťou napojenia - betónová prístupová cesta s verejným osvetlením - optický káblový internet Predajné ceny (od 264 900 eur) jednotlivých domov sa líšia v závislosti od: - veľkosti a umiestnenia pozemku - technického vybavenia RD Obec Trnkov je vzdialená 11 km od mesta Prešov (smer Kapušany, Lada). Je obklopená Slanskými vrchmi s výhľadom na Kapušiansky hrad. Nachádzajú sa tu potraviny COOP Jednota (80 m), detské ihrisko, multifunkčné športové ihrisko, posilňovňa, penzión s reštauráciou, obecný úrad. Plánuje sa výstavba materskej školy a domova sociálnych služieb. Ak hľadáte bývanie v modernej lokalite v slepej ulici mimo hlavnej cesty, ale zároveň v rýchlo sa rozvíjajúcej obci mimo ruchu mesta s dobrou dopravnou dostupnosťou do mesta Prešov, veríme, že vás táto ponuka osloví. Rady Vám odpovieme na ďalšie otázky a tešíme sa na spoločnú obhliadku. VIAC FOTOGRAFIÍ A VIDEO NÁJDETE NA NAŠOM FACEBOOKU “EXCLUSIVE realitná kancelária Prešov” ALEBO NA INSTAGRAME “exclusiverealpresov”.
TRNAVA REALITY - na predaj komfortné novostavby RD Cífer - P
TRNAVA REALITY Vám ponúka na predaj komfortné novostavby rodinných domov typu bungalov, aj pre náročného klienta v obci Cífer - Pác LOKALITA - Peši na dosah kúpalisko Cífer-Pác - V blízkosti parku vhodného na bicyklovanie, behanie či prechádhky - Vhodné pre rodiny s deťmi TECHNICKÉ PARAMETRE: – úžitková plocha: 112 m2 – zastavaná plocha: 134 m2 – terasa: 12 m2 – úložný priestor na povale: 16 m2 – rozloha pozemku: 470 m2 – 2 parkovacie miesta DISPOZÍCIA: – vstupná predsieň so šatníkom a výstupom na povalu – 3 samostatné nepriechodné izby, jedna izba ma vlastný šatník z ktorého je vstup do kúpelne – technická miestnosť – kúpelňa s možnosťou vane aj sprchového kútu – samostatná obývačka, z ktorej je výstup na terasu STAV DOKONČNIA EXTERIÉRU: – hrubú stavbu – zateplenie + fasáda (farené prevedenie podľa vlastných predstáv) – plastové okná (antracit / biela), vchodové dvere – kompletná elektroinštalácia – podlahové kúrenie (s kotlom) – sadrove omietky – potery – sadrokartónové stropy – vonkajšiu farebnú fasádu (zateplenie ´10) – zámkovú dlažbu – terasa – oplotenie (bez kovaných brán) – odvodnenie – hrubé terenné úpravy STAV DOKONČENIA INTERIÉRU: - Rodinný dom sa predáva v stave dokončenia takzvaného holodomu. - Miestnosti domu budú dokončené v štádiu finálnej prípravy na položenie podláh a osadenie dverí. - To znamená, že budú dokončené kompletné, potery, omietky a základný biely náter v celom dome. - Plynový kotol OSTATNÉ - REÁLNE a KOMPLETNÉ náklady na bývanie pre 4 člennú rodinu sú maximálne 90,-Eur/mes aj s navýšenou rezervou. - Absolútne komfortné nízkonákladové bývanie ktoré si pochvaľuje už niekoľko našich zákazníkov - Priečne murivo o hrúbke 12 cm ytong + sadrové omietky - Okná 7 komorový rám plastové s 3 sklom v najvyššej energetickej triede - Strešná krytina BRAMAC, stropné izolácie ISOVER o hrúbke 40 cm, stropy- sadrokartón - Napojenie stavby na siete (kanalizácia, voda, elektrina, plyn) - Možnosť dokončenia stavby na kľúč po individuálnej dohode PROJEKT - Ponúka ysoký štandard použitých materiálov VÝSTAVBA: – začiatok výstavby: leto 2022 – koniec výstavby (kolaudácia): leto 2023 – všetky inžinierske siete (voda, kanalizácia, plyn, elektrina) Všetky ponúkané nehnuteľnosti je možné prefinancovať prostredníctvom hypotekárneho úveru za spolupráci všetkých bánk. Financovanie nášho projektu zabezpečuje osobne naša kancelária.Ku každému klientovi sa v rámci financovania pristupuje individuálne. Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečíme právny servis, spracovanie kúpno-predajných zmlúv, spracovanie návrhu na vklad do katastra. Radi Vám zabezpečíme znalecký posudok + zdarma hypo.špecialistu, ktorý zariadi Vašu hypotéku za výhodnejšie podmienky ako klient sám. Viac informácií Vám radi poskytneme telefonicky poprípade