bazár, predaj, inzercia, predám

Ponuka obchodných priestorov na prenájom

Kategória: Nové projekty

Ponúkam na prenájom priestory v novostavbe o celkovej rozlohe 230 m2 v meste Liptovský Mikuláš. 115 m2 - prízemie, 115 m2- 1.np.
Súčasťou ponuky je aj súkromné parkovisko označené dopravným značením. Novostavba sa nachádza na sídlisku, ktoré jej predurčuje vysoký potenciál aj vďaka blízkosti zastávok MHD.
Priestory vhodné ako: zubná klinika, ambulancie, rehabilitačné centrum, lekáreň, salón krásy, kaderníctvo, nechtové štúdio a podobne. Nebránim sa ponuke, ktorá nebude zapadať do konceptu zdravotníckeho zariadenia napr. sídlo firmy a podobne.
Viac info poskytnem na .
ambulantné priestory, obchodné priestory, sídlo firmy, salón krásy.
Ponuka obchodných priestorov na prenájom
Podobné inzeráty
Exkluzívna Investičná ponuka - Pozemok pre bytový dom Považs
Ponúkame Exkluzívnu investičnú ponuku a to investičný pozemok spolu s vypracovaným zámerom pre bytovú výstavbu v centre Považskej Bystrice. Daný pozemok je čistý a bez ťárch a je to skvelá ponuka investície do budúcna kde sa vám váš vklad niekoľkonásobne vráti... Pozemok stúpa na hodnote každým dňom a bude stúpať preto nečakajte a neváhajte! Projekt je umiestnený v centre mesta, v blízkosti zástavby bytových domov a miestneho vodného toku. Okolie tvorí rovinatý terén s pomerne dobrou dostupnosťou na dopravnú i energetickú infraštruktúru a občiansku vybavenosť. Projekt je svojim charakterom určený pre určitú cieľovú skupinu klientov. Hlavnou myšlienkou je navrhnutie obytného súboru v lokalite s vytvorením prostredia bytov pre mladé rodiny. Bytový dom je navrhnutý plošne tak, aby vyhovel požiadavkám súčasného trendu. Bytový dom je samostatne stojaci, štvorpodlažný s podzemným parkovaním a pivničnými kobkami, prízemím s obchodnými prevádzkami a s podkrovím, pričom časť prízemia s bytmi je vyvýšená kvôli šírkovým charakteristikám a odstupovým vzdialenostiam na pozemku. Parkovanie pre osobné automobily je okrem podzemnej garáže uvažované i na teréne. Na prízemní bytového domu sa nachádzajú byty s vyvýšenými predzáhradkami. Ku každému bytu prislúcha balkón, ktoré sú asymetricky usporiadané na fasáde, vďaka čomu je fasáda dynamickejšia. Bytový dom je orientovaný tak, aby rešpektoval jestvujúcu zástavbu bytových domov a zároveň vytvoril zónu pre odpočinok všetkých vekových kategórií. Zelená plocha pred nárožím bytového domu, kde je uvažovaná napr. kaviareň, ponúka široké spektrum možností verejných akcií v zelenom trávnatom priestore – letné alebo večerné kino, letné vystúpenie s kapelou, oslavy. Základné ukazovatele: Celková plocha pozemku: 9 175 m2 Počet podlaží: 1PP / 4NP / PODKROVIE Celková úžitková plocha bytov: 3373,4 m2 Celková úžitková plocha obchodných priestorov: 486,2 m2 Počet obchodných priestorov: 7 Počet bytových jednotiek: 1.izbový- 24x 2.izbový- 18x 3.izbový- 8x 4.izbový- 10x SPOLU: 60 Počet parkovacích státí pred BD: 46 Počet parkovacích státí pod BD: 42 (z toho eAuto 6ks) Počet výťahov : 3ks Bližšie informácie môžete získať u p.Mriša na tel.čísle alebo mriso@ Obytná plocha: 3373.4m² Celková rozloha: 9175m² Úžitková plocha: 3373.4m²
Exkluzívna Investičná ponuka - Pozemok pre bytový dom  Považ
Ponúkame Exkluzívnu investičnú ponuku a to investičný pozemok spolu s vypracovaným zámerom pre bytovú výstavbu v centre Považskej Bystrice. Daný pozemok je čistý a bez ťárch a je to skvelá ponuka investície do budúcna kde sa vám váš vklad niekoľkonásobne vráti... Pozemok stúpa na hodnote každým dňom a bude stúpať preto nečakajte a neváhajte! Projekt je umiestnený v centre mesta, v blízkosti zástavby bytových domov a miestneho vodného toku. Okolie tvorí rovinatý terén s pomerne dobrou dostupnosťou na dopravnú i energetickú infraštruktúru a občiansku vybavenosť. Projekt je svojim charakterom určený pre určitú cieľovú skupinu klientov. Hlavnou myšlienkou je navrhnutie obytného súboru v lokalite s vytvorením prostredia bytov pre mladé rodiny. Bytový dom je navrhnutý plošne tak, aby vyhovel požiadavkám súčasného trendu. Bytový dom je samostatne stojaci, štvorpodlažný s podzemným parkovaním a pivničnými kobkami, prízemím s obchodnými prevádzkami a s podkrovím, pričom časť prízemia s bytmi je vyvýšená kvôli šírkovým charakteristikám a odstupovým vzdialenostiam na pozemku. Parkovanie pre osobné automobily je okrem podzemnej garáže uvažované i na teréne. Na prízemní bytového domu sa nachádzajú byty s vyvýšenými predzáhradkami. Ku každému bytu prislúcha balkón, ktoré sú asymetricky usporiadané na fasáde, vďaka čomu je fasáda dynamickejšia. Bytový dom je orientovaný tak, aby rešpektoval jestvujúcu zástavbu bytových domov a zároveň vytvoril zónu pre odpočinok všetkých vekových kategórií. Zelená plocha pred nárožím bytového domu, kde je uvažovaná napr. kaviareň, ponúka široké spektrum možností verejných akcií v zelenom trávnatom priestore – letné alebo večerné kino, letné vystúpenie s kapelou, oslavy. Základné ukazovatele: Celková plocha pozemku: 9 175 m2 Počet podlaží: 1PP / 4NP / PODKROVIE Celková úžitková plocha bytov: 3373,4 m2 Celková úžitková plocha obchodných priestorov: 486,2 m2 Počet obchodných priestorov: 7 Počet bytových jednotiek: 1.izbový- 24x 2.izbový- 18x 3.izbový- 8x 4.izbový- 10x SPOLU: 60 Počet parkovacích státí pred BD: 46 Počet parkovacích státí pod BD: 42 (z toho eAuto 6ks) Počet výťahov : 3ks Bližšie informácie môžete získať u p.Mriša na tel.čísle alebo mriso@ Obytná plocha: 3373.4m² Celková rozloha: 9175m² Rozloha pozemku: 9175m² Úžitková plocha: 3373.4m²
Podnikateľské priestory na prenájom
Ponúkame na prenájom novozrekonštruované podnikateľské priestory v Ružomberku časť Biely Potok. Priestory sa nachádzajú na 1. nadzemnom podlaží bez výťahu. Priestory sú vhodné na sklad, eshop, kanceláriu a pod. Na poschodí sa nachádzajú novozrekonštruované sociálne zariadenia vrátane spŕch. V ponuke máme viac variácii priestorov v rozmeroch od 17 - 37 m2. Ponúkame 8 nezávislých priestorov, z čoho niektoré sú medzi sebou prepojené dverami, s možnosťou zobrať do prenájmu jeden alebo viac priestorov. Budova sa nachádza vedľa hlavnej cesty a vedľa budovy je autobusová zástavka MHD. 30m od budovy je parkovisko pre osobné vozidlá. Priestory sa ponúkajú prázdne, nezariadené s internetovým pripojením. Plánovaný termín dokončenia rekonštrukcie je 1/2023 Priložené obrázky sú vizualizácie ponúkaných priestorov. Uvedená cena je za m2 bez DPH a energií. Požadujeme úhradu 3 nájmov vopred ako vratnú zálohu. V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku priestorov nás neváhajte kontaktovať na nižšie uvedenom tel. čísle.
Podnikateľské priestory Ružomberok
Ponúkame na prenájom novozrekonštruované podnikateľské priestory v Ružomberku časť Biely Potok. Priestory sa nachádzajú na 1. nadzemnom podlaží bez výťahu. Priestory sú vhodné na sklad, eshop, kanceláriu a pod. Na poschodí sa nachádzajú novozrekonštruované sociálne zariadenia vrátane spŕch. V ponuke máme viac variácii priestorov v rozmeroch od 17 - 37 m2. Ponúkame 8 nezávislých priestorov, z čoho niektoré sú medzi sebou prepojené dverami, s možnosťou zobrať do prenájmu jeden alebo viac priestorov. Budova sa nachádza vedľa hlavnej cesty a vedľa budovy je autobusová zástavka MHD. 30m od budovy je parkovisko pre osobné vozidlá. Priestory sa ponúkajú prázdne, nezariadené s internetovým pripojením. Na priložených fotkách môžete vidieť aktuálny stav priestorov + vizualizácie potenciálneho stavu. Uvedená cena je za m2 bez DPH a energií. Požadujeme úhradu 3 nájmov vopred ako vratnú zálohu. V prípade otázok alebo záujmu o obhliadku priestorov nás neváhajte kontaktovať na nižšie uvedenom tel. čísle.
Prenajom skladovych a obchodnych priestorov
Nove skladove priestory zateplene - 180m2 , vyska 5m - kancelarie alebo obchodny priestor 60m2 Priestory su uplne nove. Vlastne kurenie, parkovacie miesta Dobra dostupnost.
PNORF – 2x polyfunkčný dom, 1088 m2, Nám. sv. Michala
Exkluzívne iba v PNORF - REAL ESTATE ponúkame na predaj pôvodnú, dvojpodlažnú, historickú budovu s rozvojovou koncepciou individuálneho bývania s celkovou úžitkovou plochou 150 m2. (dva byty na prízemí a tri byty na poschodí) Pri vstupe na rovinatý pozemok o výmere 1088 m2 sa nachádza nová, trojpodlažná, hrubá stavba polyfunkčného objektu s projektom obchodných priestorov na prízemí a troch mezonetových bytov nad nimi (210 m2). Oba objekty stoja na pozemku nachádzajúcom sa na Námestí sv. Michala v Hlohovci. Projektová dokumentácia k nahliadnutiu v RK. Okamžite k dispozícii. V PRÍPADE ZÁUJMU NÁS KONTAKTUJTE NA tel. č. . AK MÁTE ZÁUJEM O TÚTO PONUKU, ALE ZA INÚ CENU, NAPÍŠTE NÁM VÁŠ NÁVRH NA EMAIL pnorf.realestate@ P n o r f – r e a l e s t a t e: p r o f e s i o n á l n e p r á v n e a r e a l i t n é s l u ž b y s n a j n i ž š í m i p r o v í z i a m i n a t r h u. Pre prípad prevodu vlastníckych práv k nehnuteľnosti bez účasti s p r o s t r e d k o v a t e ľ a Vám ponúka PNORF – REAL ESTATE náš originálny produkt „ASISTOVANÝ DOHĽAD PRÁVNIKA“ v úrovniach eHome a Professional za bezkonkurenčné ceny. + Hypotekárne poradenstvo zdarma.