bazár, predaj, inzercia, predám

Ponuka st.fotoaparátov.

Kategória: Ostatné

Predám st.fotoaparáty a blesk zn.:TR 64 v originálnom obale,Ljubiteľ,Pentona II,Vilia-Avto.Cena 50 e./ks,alebo dohoda.Kontakt lešie telefonicky na č.: .Peter.
Ponuka st.fotoaparátov.
Podobné inzeráty
Súprava na čistenie digitálnych fotoaparátov a objektívov
Výborný stav! Súprava na čistenie digitálnych fotoaparátov a objektívov ProCare 3 v 1. Je vhodná pre tých, ktorí milujú fotoaparáty. Popis produktu Súprava na čistenie digitálnych fotoaparátov a objektívov 3 v 1 č. PC-7099 dokáže efektívne čistiť. S čistiacim perom 3 v 1 a kefkou na prach Trojuholníková kefa na čistenie digitálnych obrazoviek. Látka sa dá dôkladne vyčistiť Dokáže efektívne čistiť trojuholníkovou kefou na čistenie digitálnych obrazoviek, okrúhlou kefkou na čistenie prednej časti šošovky. Hmota sa dá dôkladne vyčistiť. Nešpiní prach a čističe šošoviek Je tiež šetrný k pokožke Vlastnosti. Produkt obsahuje - čistiace pero 3 v 1, - 10 ml čistiaceho roztoku na šošovky, - 14 x 14 cm handričku z mikrovlákna, - 4 x trojuholníkové mäkké čistiace hroty, - 4 x okrúhle mäkké čistiace hroty.
Servis a oprava mobilných telefónov, tabletov, fotoaparátov
Dobrý deň, ponúkam Vám profesionálny servis mobilných telefónov, tabletov, fotoaparátov, dronov a notebookov za výhodné ceny. Mobilné telefóny/Tablety: Samsung, Apple, Huawei, Honor, Xiaomi, Sony, Lenovo, LG, Asus, Acer, Nokia, Microsoft, Blackberry, OnePlus, CAT, HTC, Ulefone. Fotoaparáty: Nikon, Canon, Sony, Panasonic lumix, Olympus, Fujifilm. Drony: DJI, Autel, Xiaomi, Walkera, Syma. Opravy realizujeme na počkanie alebo v čo najkratšom možnom čase, v závislosti od servisných úkonov a dostupnosti náhradných dielov. Zákazníkom dávame možnosť poskytnúť originálne diely ale aj OEM (plnohodnotná náhrada originálu). Pri záujme ma kontaktujte na telefónne číslo, do správ alebo mailom. Servis FDM servis.fdm@
DJI RONIN-S - Stabilizátor/gimbal
Kompaktný, ale výkonný stabilizátor DJI Ronin-S bol navrhnutý pre dokonalé zábery z DSLR aj bezzrkadloviek. Kombinuje pokročilú stabilizáciu a presné ovládanie v jednoručnom gimbale. Používaný bol minimálne a preto tento kus je ako nový. Bol skladovaný v originálnom obale a preto sa nemusíte báť, že prach alebo iné častice sa dostali do motorčekov a mali vplyv na výkon alebo životnosť. Je plne funkčný a ako bolo uvedené vyššie - je ako nový. Pôvodna cená bola okolo 500€ Kľúčové vlastnosti stabilizátora DJI Ronin S: - kompaktná a výkonná stabilizácia DSLR a bezzrkadloviek - spolupráca s elektronikou fotoaparátov a objektívov - precízne, hladké ovládanie a režim pre rýchlu zmenu (SmoothTrack so športovým režimom) - podpora pre doplnky ako je mikrofón, LED osvetlenie, bezdrôtový vysielač videa, zaostrovací motor... - možnosť pripevnenia na ďalšie príslušenstvo (závit 1/4") alebo na RC model - jednoduché ovládanie v ruke aj z mobilnej aplikácie DJI Ronin pre inteligentný telefón Zariadenie DJI Ronin S je vybavené radom funkcií a ponúka prispôsobiteľné ovládacie prvky. Pokročilé algoritmy DJI značne zjednodušujú ovládanie. Vykreslenie perfektnej krivky pohybu nebolo so vstavaným joystickom nikdy jednoduchšie. Prostredníctvom mobilnej aplikácie DJI Ronin získate prístup k mnohým pokročilým funkciám. S aplikáciou automaticky zachytíte panoramatický rozhľad  alebo časozber. Nastavíte tiež parametre, ako je povolená ohnisková vzdialenosť objektívu, interval zachytenia snímok a mnohé iné. SmoothTrack Technológia SmoothTrack umožňuje bezproblémový prechod od stabilného pohybu k zmene uhla kamery iba jednou rukou. Dve prispôsobiteľné skupiny parametrov umožňujú uložiť obľúbené nastavenia SmoothTrack a prepínať medzi nimi jedným kliknutím, bez chvenia a nutnosti reštartu. Športový režim Ronin S teraz inteligentne zvyšuje odozvu SmoothTrack, aby udržal krok s akýmkoľvek pohybom. Pre jeho aktiváciu stačí len podržať tlačidlo. Presné špecifikácie a viac info na: Preferovaný osobný odber, pri rýchlom jednaní možná dohoda na cene.
Uhlovy hladacik Seagull univerzalny pre Pentax Canon Nikon
Na predaj tento uhlovy hladacik od japonskej firmy Seagull. Je to univerzalny uhlovy hladacik s nasadkami pre Pentax Olympus Nikon a Canon Hladacik ponuka moznost prepinania zvacsenia obrazu 1x a 3.3x Konstrukcia: 9 sosoviek v 5 skupinach Moznost otocenia o 360 stupnov. Vstavana korekcia +-4 dioptrie Hladacik je v bezchybnom stave, zakupeny novy na jeden foto projekt. Originalne balenie a puzdro su sucastou balenia. Pevna cena 59 euro. Inzerat je platny do zmazania. Možnosť otestovania objektívu + osobného odberu v Trenčíne (po dohode možnost aj v Bratislave a v Banskej Štiavnici), prípadne pošleme doporučene Slovenskou poštou alebo Packetou na výdajné miesto po zakúpení cez náš e-shop: V ponuke máme viac fotoaparátov a fototechniky, klik na meno alebo navstiv nas eshop * * * Film labák je profesionálne fotografické laboratórium, ktoré spracováva klasické čiernobiele filmy, farebné negatívne filmy procesom C-41 a ECN-2, farebné pozitívne filmy procesom E-6. Všetky filmy sú vyvolávané u nás strojovo, žiadnu službu neoutsourcujeme inde. Spracované filmy skenujeme na profesionálnych skeneroch Fujifilm Frontier SP-3000 a Noritsu LS-600. Máme klientov z celého Slovenska a Českej republiky, ale aj viacerých krajín EÚ. Medzi našich klientov patria študenti (aj viacerí pedagógovia) z VŠVU, FAMU, Opavy, Zlína, ŠUPiek, profesionálni fotografi, ale aj amatéri a analógoví entuziasti, ktorí s filmom začínajú. Predaj filmovej techniky a filmového materiálu cez náš e-shop je podpornou aktivitou, ktorá pramení v záľube skúšať rôznu techniku a optiku. Každý jeden kúsok v našej ponuke je starostlivo testovaný.
Mikrofón Rode VideoMic Rycote - málo používaný
Profesionálny kondenzátorový mikrofón pre videokamery s vlastným napájaním 9V batériou. Nízky šum, široké pásmo záberu, popfilter, high pass filter, robustná konštrukcia. Upínanie štandardom COLD SHOE, pripojenie do 3,5 mm Jack audio vstupu. Dodávaný spolu s Rycote odpruženým systémom. RODE VideoMic je smerový kondenzátorový mikrofón stvorený pre záznam zvuku po boku digitálnych kamier, fotoaparátov a iné osobné elektronike. Veľkosť je prispôsobená pre ľahkú montáž do držiaka kamery či zvukovú tyč. Uchytenie na odpruženie Rycote Lyre s protišokovým systémom v tele zo zosilneného ABS plastu, sa spolu postarajú o izoláciu kapsule proti okolitému hluku i tlmenie vibrácií, a tým zabráni nežiaducemu dunenie. Superkardioidná smerová charakteristika zariadi vysoko smerový záznam zvuku. Počujete hlavne všetko pred mikrofónom a okolité zvuky sú minimalizované. Voliteľné -10dB a -20dB útlmami hladiny umožňujú nahrávanie hlasných zvukových zdrojov, ako sú živé interpretácie hudby alebo pri motoršportu. Výhodou je aj predzosilňovač s nízkym šumom a nastaviteľný filter priepustu dvíhajúce citlivosť zo 40 Hz na 80 Hz, vďaka čomu sa vyhnete rušivému burácanie. Kvalitné prevedenie sa odrazilo aj na nízkom hluku pri manipulácii.
Dvojitý ramenný popruh pre dva fotoaparáty - Double Strap
Predám párkrát použitý dvojitý ramenný popruh pre fotoaparáty (Double Shoulder Strap). Umožňuje používať jeden z dvoch fotoaparátov, zatiaľ čo druhý zostáva voľne na svojom mieste. Rovnomerne rozloží váhu prístroja bez zaťaženia chrbtice. Cena 7,-€ Viac info: