bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam

Kategória: Kúpeľne

hliníkovú tyč s 10 ks krúžkami na záves do sprchy v kúpeľni. Dĺžka 130cm , priemer dutej hliníkovej trubky s umelohmotnými kruhovými úchytkami na koncoch je 2 cm. Cena: 7€ + poštovné. Najlepšie je osobný odber.
Ponúkam
Podobné inzeráty
Predám dosku pod umývadlo
Predám maximálne zachovalú dosku pod umývadlo do kúpelne - Doska pod umývadlo Naturel Dolce 130x50 cm dub bardolino, otvor pod umývadlom už je, taktiež ponúkam v cene zavesné konzoly so skrutkami. Na fotografiách je doska s umývadlom ako bola používaná. Doska je ako nová!! Košice max okolie, prípadne vlastný odvoz. Kupované v SIKO, pôvodná cena 139€ ponúkam za 80€ pripdne dohoda.
Ponúkam na kúpu
ponúkam biele porcelánové umývadlo. Dĺžka rovnej strany pri stene je 47 cm. K tomu je tiež páková nerezová batéria s dvomi odbočkami na teplú a studenú vodu , s vrchným pripojením na sprchu s prehadzovačom. Cena: 24€ za umývadlo aj s vodovodnou batériou. Len osobný odber, odvoz autom, platba v hotovosti.
Ponukam na predaj nove umyvadla Ideal Standard
Ponukam na predaj 3ks novych umyvadiel Idesl standard bez baterie, 1ks: 30e Preferujem osobny odber
Ravak Ovo Chrome - Sprchová stolička - NOVÁ
Ponúkam na predaj túto novú sprchovú dosku / resp. stoličku do sprchového kúta. My sme si ju vybrali nakoniec v inej farbe a táto zostala nazvyš. Je čisto nová, viem k nej doložiť doklad o kúpe. Ideálne osobný odber, ale viem poslať aj poštou po úhrade vopred. Na dobierku neposielam. link: Kúpené za 197,20€, ponúkam za cenu 140€ pri osobnom odbere. Pri poslaní kuriérom + poštovné.
Zrkadlo do kúpelne 100x90
Ponukam na predaj čisto nové zrkadlo do kúpelne 100x90 s led osvetlením a bluetooth reproduktormi. Pôvodná cena 380€,teraz 350€. Nikdy nepoužívané.
Kupelnova skrina IKEA GODMORGON
Predam pouzivanu, velmi zachovalu vysoku kupelnovu skrinu IKEA GODMORGON, bielu lesklu, cena novej 259E, ponukam za 100E. Dohoda mozna.