bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam prácu pre murára - majstra

Kategória: Remeselné práce

Ponúkam trvalú prácu pre murára, majstra, remeselníka.
POZORNE ČÍTAŤ, NEPLYTVAJTE MOJIM ČASOM !

Zdravím Vás,
Hľadám do svojho tímu kolegu!
Náš cieľ je aby bol zákazník vždy 100% spokojný.

Poskytujeme služby pre domov, záhradu a širokú škálu dalších prác v stavebníctve..

Základné predpoklady pre uchádzačov:

- zmysel pre detail

- chuť pracovať

- precíznosť

- bezúhonnosť

- samostatnosť

- flexibilnosť

- chuť učiť sa novým veciam

- nutné ukončené stredoškolské vzdelanie ( učilište , odborná škola ) !

- vodičský preukaz B

Mzda závisí od odpracovaných hodín a skúseností.. od 1500 - 2000€

Práca iba na ŽIVNOSŤ!

Fakturácia 1x mesačne , bez možnosti záloh !

Miesto výkonu prác.. Nové Zámky okolie.

Možnosť využitia firemného auta aj na súkromné účely.


V prípade záujmu a splenia VŠETKÝCH uvedených podmienok ma kontaktujte na tel. čísle.. na sms a mail nebudem odpovedať.



Pre vyhladávanie:

( obkladač, murár, majster, stavbár, robotník, omietkar, maliar, elektrikár )

Ponúkam prácu pre murára - majstra
Podobné inzeráty
Hľadám pracu údržbár....
Hľadám prácu ako údržbár, prevádzkar, zásobovac, vodič b Atď. Ideálne okolie Senec možno nejaký hotel, alebo zoo niečo podobne. Prácu hľadám od pondelka do piatku na jednu smenu. Moje skúsenosti-Stolarstvo stavebné tesárske a nabytkarske práce.30rokov(elektrika vodoinštalačna základ není problém) (určite by ste veľa ušetrili keby ste malý udzbara z mojmi skúsenosťami) 6rokov som prevádzkoval krčmu. Rok a pol disco bar. Jazik ovládam maďarský, slovenský (dobra ponuka by bola v rakúsku tak by som pouuvazoval) (som nefajčiar, alkohol nepijem ani príležitostne... , ani kávu nepijem) Ešte ktomu prácu hladam na pracovnú zmluvu nie živnosť.. Ideálne keď pošlete mail. Ponuky Pokiaľ sa dohodnem tak nástup o dva mesiace dvovod ze pracujem na živnosť a mam nabrate zakasky)
Montáž vzduchotechniky Holandsko (pre živnostníkov)
Sprostredkujeme prácu pre skúsených vzducho-technikov. Jedná sa o prácu pre Holandskú spoločnosť na niekoľkých projektoch. Montáž roznych druhov potrubia, požiarnych ventilov atd. Odmena je od 22-25 euro/hodinu. Podľa našich dlhoročných skúseností najlepšie funguje dvojica technikov, kde jeden je skúsenejší a dopľňa ho pomocník. Samozrejme uvítame aj jednotlivcov, či skupiny. Plat pre pomocníka je 22 euro a technika 25 euro na hodinu.(bez nákladov na ubytovanie a stravu) Osem hodín denne je štandart,len výnimočne menej, prípadne viac.Dĺžka turnusu a množstvo voľna je na dohode. Čo potrebujete: živnosť na dokončovacie stavebné práce, A1 dokument (pomožeme vybaviť), Anglický, alebo Holandský jazyk, schopnosť dohovoriť sa, čítať a porozumieť technickým výkresom.(pomožeme aj s tým..) Platný VCA certifikát. Výhodou sú skúsenosti s prácou v obore v zahraničí, znalosť normových postupov a moderného náradia. POZOR, mi Vám prácu sprostredkujeme ako agentúra priamo u firmy s ktorou dlhoročne spolupracujeme a máme len dobré skúsenosti. Pokiaľ ste šikovný a ochotný cestovať, dá sa slušne zarobiť, nie je to žiadna špinavá práca, pracujete s novým materiálom na stavbe. S prenájmom ubytovania pomožeme, náradie a dopravu zabezpečíme po dohode. Volať, sms, email: elventn@
Hľadám si fusky pracu
Dobrý deň hladam si prácu tu doma na SK.Niekoľko rokov som pôsobil v Rakúsku kde som sa venoval hlavne zámkovej dlažbe a murarskym prácam.Preto teraz si hľadám prácu tu doma na SK najlepšie zámková dlažba, ploty no nebránim sa ani iným pracovným ponúkam v oblasti stavebníctva.Pracujem sám poprípade partia.Najlepsie práca v Zvolene poprípade okolí Zv do 50 km no nebránim sa aj iným ponukam v rámci Slovenska.
SZČO Elektrikár Rakúsko Nemecko 24€ až 28€ / hod.
Celoročne ponúkame prácu pre elektrikárov na rôznych projektoch v rámci celého Rakúska a Nemecka pre našich stabilných zahraničných partnerov s ktorými dlhodobo spolupracujeme. Vykonávajú sa rôzne elektroinštalačné práce ako bytové inštalácie v novostavbách, prerábky elektroinštalácie v starších bytových domoch, priemyselné inštalácie, automatizácie, fotovoltaika... ✅ Prijmeme jednotlivcov, dvojice ale aj ucelené partie. ✅ Práca je na živnosť. ✅ Hodinová mzda je od 24€ do 28€ (závisí to od konkrétneho projektu a Vašich skúseností) ✅ Fakturácia je 7/14 alebo 14/7 v závislosti od konkrétneho projektu. ✅ Ubytovanie je vždy zabezpečené v prípade záujmu aj hradené (Cena za ubytovanie sa následne odráta z Vašej fakturácie). ✅ V Rakúsku možnosť pracovať od Pondelka do Štvrtka (40 hodín týždenne). Projekty sú väčšinou v Dolnom Rakúsku a vo Viedni. ✅ V Nemecku sa pracuje 55 až 60 hodín týždenne (Práca na turnusy). ✅ Dlhodobá spolupráca. ✅ Pomoc pri vybavení všetkých potrebných dokumentov na prácu v zahraničí je samozrejmosťou. ✅ V prípade záujmu možnosť vystavovania faktúr za Vás + možnosť spracovávania účtovníctva. ⚠️ Podmienky spolupráce:⚠️ ➡️ Je potrebná nemčina na stavebnej úrovni vždy minimálne u jedného človeka v partii. ➡️ Práca na živnosť. ➡️ Platná elektrikárska vyhláška a prax. ➡️ A1 (pre prácu v Nemecku aj Freistellung - vieme pomôcť vybaviť). ➡️ Vlastné základné náradie, prípadne AKKU náradie (závisí od konkrétneho projektu). ➡️ Vlastné auto. ➡️ Chuť pracovať, zodpovednosť, dochvíľnosť, seriózny prístup. V prípade Vášho záujmu nám zašlite životopis na praca@ prípadne nás kontaktujte telefonicky alebo cez WhatsApp na telefónnom čísle ☎️ + 421 ☎️ Tešíme sa na budúcu spoluprácu. :-) elektrikár, elektrikári, Rakúsko, Viedeň, Wien, Nemecko, Mníchov
Šikovný murár
Hľadáme šikovného murára na dlhodobú spoluprácu, máme zákazky na západnom Slovensku a v Rakúskom pohraničí. Veľmi dobré finančné ohodnotenie. Viac info telefonicky.
Murár
Prijmeme murára na doplnenie do partie.Nástup možný po dohode aj hneď.