bazár, predaj, inzercia, predám

Ponukam servis - opravy všetkej záhradnej 2t- 4t techniky

Kategória: Opravy a servis

Servis -opravy všetkej záhradnej techniky- bežnich značiek. kosačky, traktorove kosačky, krovinorezy,motorové píly,rotavátory,záhradne traktory tera-jikov,agzat, centraly aj babety.
Ďalej ponúkam: čistenie karburátorov ultrazvukom,rovnanie kľukových hriadelov,opravy pojazdov kosačiek,brúsenie reťazí,nožov kosačiek, výmena oleja,generalne opravy motorov a iné. Opravujem babety,scootre.
Ponukam servis - opravy všetkej záhradnej 2t- 4t techniky
Podobné inzeráty
SERVIS GARÁŽOVÝCH BRÁN , DVERÍ  A  POHONOV BRÁN
Dobrý deň, realizujeme tiptop opravy, servis, montáže:- -Garážové brány ...revízie,servis,opravy,montáž -Priemyselné brány...revízie,servis,opravy,montáž -Pohony vonkajších krídlových, posuvných brán...servis,opravy,montáž Doorhan Life NICE CAME SOMFY KEY BERNAL LIFMASTER HORMANN New England door KLING -Elektrikárske práce...servis,opravy -Údržba systému inteligencie Loxone...servis,opravy -Kamerové a dátové systémy -Servis diaľkových ovládačov...servis,opravy -Zaváracie práce, zámočnícke práce -Montážne práce rôžneho druhu.. - Pracovná doba PON-SOBOTA-7.OO-19.00 Nedeľu a po 19.00 Prosím Písať SMS, zavolám späť... "Všetko je možné" Prešov a okolie rádius do 100km Dopravné 0,8e/km Obhliadka 50€
Servis záhradnej a stavebnej techniky
Ponúkam servis záhradnej a stavebnej techniky, opravy motorových píl, krovinorezov, rotavátorov, kosačiek, traktorových kosačiek, repasy motorov, predaj náhradných dielov, prípravy na sezónu, centrovanie ohnutých hriadeľov, brúsenie a vyvažovanie nožov, brúsenie reťazí, opravy motorov stavebných strojov, ako žaby, vibračné nohy, píly na betón a pod. aj pre firmy . Možnosť odvozu a dovozu techniky do servisu a zo servisu.
Predaj a servis záhradnej techniky
Predaj záhradnej, lesníckej a dielenskej techniky. Predaj náhradných dielov a príslušenstva. Servis záhradnej techniky. Brúsenie pilových reťazí Rovnanie kľukovéj hriadele motora Značky: Vari agzat seco stiga briggsandstratton honda stihl husqvarna a iné
Servis a oprava záhradnej a lesnej techniky
Dobrý deň, ponúkam Vám servis a opravy záhradnej a lesnej techniky Kosačky, motorové píly, krovinorezy, centrály, kultivátory a iné Opravy robím na počkanie alebo v čo najkratšom možnom čase. Ak máte záujem kontaktujte ma na telefónne číslo, do správ alebo mailom.
Servis a opravy traktorových kosačiek
Ponúkam opravné služby traktorových kosačiek, opravy krovinorezov, opravy bubnových a diskových kosačiek. Služby: - údržbový servis - generálne opravy - výmeny dielov - základný servis - zváranie plastov - zváranie kovov - čistenie ultrazvukom - príprava techniky pred sezónou - zazimovanie techniky - elektro servis - predaj náhradných dielov Ponúkam odvoz a dovoz Záruka Kontak: Telefonicky, SMS, Viber, WhatsApp
Opravy, servis a generálne opravy motorov-GO
Dobrý deň, ponúkam opravy, servis, generálne opravy motocyklových motorov. Generálna oprava alebo GO , ktorá môže byť od kompletnej opravy motora až po len časti alebo veci a diely, ktoré chcete a potrebujete. Všetko závisí od toho, čo požadujete a potrebujete. Robím napríklad tieto a iné motory: -Jawa: Pionýr,Mustang,50,90,125,175,250... -ČZ: 125,175,250... -MZ: 150... -Pitbike a Dirtbike: (YX,Lifan,Zongshen,ZS) 50,110,125,140,150,155,160,190,212... -Babetta: 207,210,215,225,134,Stella... -Simson: S51 -AM6 Minarelli: 50,70,80,90,100... -Honda cr: 80,85,125,250 -Kawasaki kx: 80,85,125,250 -Yamaha yz: 80,85,125,250 -Suzuki rm: 80,85,125,250 -Odstránenie hrdze a konzervácia vašej nádrže (odstránenie hrdze, konzervácia, vysoko odolný a kvalitný prostriedok proti hrdzi, náter a predĺženie životnosti nádrže). -Zabezpečenie a vyhotovenie kvalitného holandského Nicasilu pre váš válec, jej kontrola a prípadný servis. -Renovácia, servis, údržba motocyklov -Lakovanie jednotlivých dielov a celých motocyklov Prípadne i iné a ďalšie. Čo všetko môže obsahovať motor GO? Generálnu opravu/výmena kľukového hriadeľa s ojnicou a vycentrovaním, vybrúsenie valcov, nový piest+krúžky,nové tesnenia,guferá,ložiská,vymedzenie predlohové hriadele v prevodovke (ako napr. v Jawe a ČZ),výmena spojky,lamiel,tanierov,skrutiek,primárnej reťaze,rozvodov a ďalších potrebných dielov pre každý typ motora. Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle uvedenom v inzeráte nebo na Whatsapp. Uprednostňujem osobnú a telefonickú komunikáciu,dohodnutie a vykonanie generálnej opravy a ako celá GO prebieha,o čo máte záujem a doladenie celej práce. Cena za prácu a diely je potom individuálna na základe vašich želaní, typu motora a jeho stavu.