bazár, predaj, inzercia, predám

Ponúkam služby laserového gravírovania/rezanie

Kategória: Výroba

Gravírovanie/rezanie je možné do rôznych materiálov drevo, výkres, papier kov, sklo a mnoho ďalšieho. Sme otvorený novým nápadom. Výroba rezanie/gravírovanie od 1 kusu až po veľké série.

Cenník:

0,05 € za 1 cm2 s našim materiálom
0,025 € za 1 cm2 s vlastným materiálom.
Návrh do 10 minút zadarmo.

Množstevné zľavy:

10% pri viac ako 10 kusoch
20% pri viac ako 100 kusoch
30% pri viac ako 500 kusoch
40% pri viac ako 1000 kusoch

Možnosť konzultácie u nás na predajni 3Ddesign, s.r.o., Moyzesova 228/20 Ivanka pri Dunaji. Cena prepočítaná podľa predloženého alebo vytvoreného návrhu. gravirovanie gravírovanie rezanie laserom
Ponúkam služby laserového gravírovania/rezanie
Podobné inzeráty
Rezanie laserom
Kovové výpalky – rezanie laserom ! Ponúkame laserové rezanie rôznych dielov, podľa požiadaviek zákazníka. Rezanie materiálu – oceľ v hrúbke od 1-12 mm, nerez v hrúbke 0,8 – 5 mm, tenký pozinkovaný plech, hliníkový plech v hrúbke do 4 mm. Rezanie uzavretých profilov do rozmeru 100 x 100 mm a hrúbke steny do 8 mm. Rozmer pracovného stola pri výpalkoch - max. 1500x3000 mm. Spravíme návrh podľa požiadaviek zákazníka na rôzne plotové dielce, brány, zábradlia, schodiská, kovové konštrukcie stolov, príručných stolíkov a podobne. Vyrábame taktiež rôzne kovové dekorácie na stenu (rezané laserom) s povrchovou úpravou, kovové reklamné panely a banery, kovové steny do záhrad (možné s osvetlením). Stačí ak nám zašlete svoju predstavu a požiadavky, spracujeme Vám návrh a cenovú ponuku. Ak máte požiadavky na rezanie laserom, pošlite nám svoj návrh vo formáte dxf a obratom vyhotovíme cenovú ponuku.
LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE.
Ponúkam LASEROVÉ REZANIE A GRAVÍROVANIE. Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku. GRAVÍROVANIE Do Drevených materiálov, skla, plexiskla, papiera, textilu, kože. Výhody rezania laserom Bez-dotykové rezanie Maximálna presnosť Rezanie a gravírovanie akého koľ vek tvaru Tenký a hladký rez bez strap kania. Minimálna strata materiálu. Rezanie jemných a drobných detailov.
CNC obrábanie dreva, frézovanie/rezanie laserom
Ponúkame CNC obrábanie dreva a výrobu kompletných drevených výrobkov pomocou týchto technológií. CNC frézovanie: - obrábame masívne drevo, preglejku, DTD, MDF, OSB dosky, zarovnávanie stolov a pod. - pracovná plocha stroja až 2100x3000mm. (Celé platne väčšiny veľkoplošných máteriálov.) - Vákuové upínanie a automatická výmena nástrojov - materiály vyťažíme čo najlepšie vďaka nestingovému obrábaniu (počítačové usporiadanie obrobkov na platňu) - v jednom kroku materiály režeme, vŕtame diery, drážky a pod. - ponúkame pravidelnú spoluprácu pre jednotlivcov a firmy. Máme voľné kapacity na sériovú výrobu. Rezanie laserom: - vhodné na rezanie tenkých preglejok, možnosť gravírovania grafiky. Robíme pravidelné rozvozy výrobkov po SR. Dopyty môžete posielať na info@ Neváhajte nás kontaktovať.
Gravírovanie, 3D tlač, laserová a 3D Hologram reklama
Ak máte záujem si dať vyrobiť : - gravírovaných textov a obrázkov do dreva, - CNC frezovanie do dreva, -výrobu predmetov pomocou 3D tlače, - laserovú reklamu pomocou laserového projektora, -3D reklamu pomocou 3D virtuálneho svetelného projektora, -zapožičanie laserového projektora s naprogramovanim pomocou softvéru, - tvorba gravírovaných a frézovaných pohľadníc k udalostiam ako sú Vianoce, Nový rok, narodenie dieťaťa, krstiny, promócie svadba a podobne prosím napíšte mi do mailu a napíšem vám viac. 3D Hologram svetelný obraz -nemá žiadne orámovanie a pozadia, dáva vám pocit, že sa úplne objaví vo vzduchu a vytvorí najlepšiu atrakciu pre vaše produkty alebo udalosti. Celé Slovensko. Telefónne číslo je vymyslené. Obrázky sú len ilustratívne. Vyhľadávacie slová 3D tlač CNC fréza frézovanie laserové rezanie gravírovanie laserový projektor RGB laserová reklama 3D holografická reklama animácie animácia zapožičanie 3D hologram pohľadnic pozdrav gratulácia gratulácie blahoželanie blahoželania vinšovanie poďakovanie
Elektroerozívne rezanie a elektroerozívne hĺbenie.
Ponúkam elektroerozívne rezanie a elektroerozívne hĺbenie. Môže sa jednať o kusovú výrobu, alebo o sériovú výrobu. Faktúru je možné vystaviť. Rýchle a kvalitné rezanie... Samozrejmosťou rezanie a hĺbenie kalených a nitridovaných kusov. Viem ponúknuť aj kooperácie, sústruženie na CNC, frézovanie na CNC a dokončenie výrobku na hotovo. Viem si zabezpečiť aj materiál. Čiže stačí poslať len výkres a dodám hotový výrobok. Maximálna hmotnosť obrobku : 50 kg Maximálne rozmery obrobku : 350x250x90mm Pri bližšom záujme ma prosím kontaktujte na email: milos.kuban@ Ďakujem
Laserove rezanie .
Ponúkam služby,laserové rezanie a gravírovanie.Režem rôzne materiály ako PVC, plexisklo, drevo, papier ,rôzne druhý textilu, kožu, koženku.