bazár, predaj, inzercia, predám

Popôrodný sťahovací pás

Kategória: Tehotenské oblečenie

Mám na predaj málo používaný popôrodný sťahovací pás veľkosť M. Cena 10+ poštovné.
Popôrodný sťahovací pás
Podobné inzeráty
Sťahovací pás po pôrode
Nastaviteľný sťahovací pás po pôrode z organickej bavlny pomáha vašej postave sa po pôrode vrátiť do svojho pôvodného tvaru, zlepšuje držanie tela, zaisťuje podporu dolnej časti chrbta a sťahuje a formuje bruško, takže budete štíhlejšia, atraktívnejšia a sebaistejšia. Vďaka hladkej a príjemnej prírodnej bavlne je sťahovací pás po pôrode Belly Binder ideálny k noseniu pod aj na oblečenie. • Pomáha vyrovnať bruško a sformovať pás • Poskytuje bruchu podporu a komfort po cisárskom reze • Redukuje strie vzniknuté napínaním kože v tehotenstve a spevňuje volnú kožu • Pomáha zlepšiť držanie tela pri sedení, státí a hlavne pri dojčení Zloženie: Vnútorná časť: 60 % polyester, 40 % guma Vonkajšia časť: 100 % organická bavlna Jersey Tehotenský sťahovací pás: Výrobca: Carriwell Farba: telová Typ: Binder organic Veľkosť: S/M pre obvod bruška 74 – 98 cm Detaily sú na fotke. V pôvodnom balení: taška, leták, bloček z obchodu 4mama. Stav: používaný minimálne, čistý, bez chýb.
Poporodny stahovaci pas - cierny - novy
Predam krasny novy poporodny stahovaci pas (velkosti mam od XS po XXL). Zapina sa na haciky ako korzet, nenici oblecenie ako suche zipsy. Je ciernej farby. Vyska pasu je 21cm. Cena postovneho pri platbe vopred je 1€. Posielam aj na dobierku, cena postovneho je 3,9€. Inzerat je platny do zmazania.
Poporodny stahovaci pas s ortopedickymi vystuzami - novy
Poporodny stahovaci pas s ortopedickymi vystuzami mozete nosit pod aj na obleceni. Vystuze su fajne ak vas pocas tehotenstva bolievali krize. Velkost je univerzlna, suchy zips sa da zapnut na velku plochu a postupne pritahovat podla potreby. Mne velmi pomohol, odporucam :) rozmery: celkova dlzka 83cm, jemna cast sucheho zipsu ma 24cm a drsna 6cm. Cena postovneho pri platbe vopred je 1.30€. Posielam aj na dobierku, cena postovneho je 4,20€. Inzerat je platny do zmazania.
Poporodny stahovaci pas - novy
Premeriam, poradim :) Predam krasny novy poporodny stahovaci pas (velkosti mam od S po XXL). Zapina sa na haciky ako korzet, nenici oblecenie ako suche zipsy. Je telovej farby, ani z pod bieleho tielka nepresvita, kedze nie je hore ani dole obsity lemovkou. Vyska pasu je 21cm. Cena postovneho pri platbe vopred je 1€. Posielam aj na dobierku, cena postovneho je 3,9€
Sťahovací popôrodný pás, nový
Predám nový, nepoužívaný sťahovací popôrodný pás Baby Ono, veľkosť M, s návodom.
Popôrodný pás
Predám popôrodný pás veľkosť L za 10€ Popôrodný pás nastaviteľný UNI za 13€ Obidva v perfektnom stave, ako nové.