bazár, predaj, inzercia, predám

Popôrodný/pooperačný pás Eurocomfort DrySkin L + darček

Kategória: Zdravie a krása

Pás vyrobený technológiou riadenia prenosu vlhkosti - pás absorbuje pot, prenáša ho do vonkajšej vrstvy a následne ho odparuje.

Popôrodný pás jednokrídlový Dry Skin:

- Odporúča sa v popôrodnom období
- Vhodný aj ako pooperačný pás
- Pohodlné používanie - jednoduché zapínanie na suchý zips umožňuje optimálnu kompresiu
- Veľkosť L / obvod 95 – 108 cm

Zloženie:
bavlna 45%, elastan 10%, technická tkanina 45%

Pás je v super stave, nosený iba párkrát.

Darček:popôrodné sieťované nohavičky, nové, nevybalené.
Popôrodný/pooperačný pás Eurocomfort DrySkin L + darček
Podobné inzeráty
Popôrodný sťahovací pás NewBaby
Nový, nikdy nepoužívaný popôrodný sťahovací pás NewBaby veľkosť S (obvod pásu 80-90cm).
poporodny stahovaci pas
Predam poporodny stahovaci pas vo velkosti M vo velmi dobrom stave. Povodna cena 27,95 eur. Teraz za 10 eur. Mozny osobny odber v BA.
Predám úplne nový driekový pás DJO
Predám nový nepoužívaný driekový pás zakúpený priamo v ordinácii ortopéda. Driekový pás sa používa na podporu a spevnenie krížovej a bedrovej oblasti chrbtice. Veľkosť XXL (obvod pásu: 107-142 cm) Driekový pás sa používa na podporu krížovej a bedrovej oblasti chrbtice v záujme správneho narovnania chrbtice. Je vhodný pri miernych až stredne silných bolestiach chrbta, poskytuje úľavu od bolesti, zateplenie a miernu kompresiu v abdominálnej oblasti. Balenie: 1ks Použitie: Umiestnite driekový pás na spodnú alebo strednú časť chrbta. Upevnite pás pomocou prídavných pásov, ktoré zvyšujú kompresiu v krížovo-bedrovej oblasti. Pás obsahuje prídavné peloty pre zabezpečenie väčšej stability, zároveň zabraňuje deformáciám chrbtice. Pás udržuje chrbticu vyrovnanú a pacientovi napomáha udržiavať si správne držanie tela. Pás sa nosí podľa potreby. Odporúča sa pod pásom nosiť bavlnené tričko alebo podobný odev z hygienických dôvodov, aby sa predišlo nutnosti častého umývania pásu. Osobný odber Nitra. Na dobierku neposielam. Na sms ani whatsapp neodpovedám.
Anibal a vankus poporodny
Predam raz pouzity anibal. Nepotrebovala som ho... Plus vankusik poporodny. Pouzila som ho kedze bola som sita a chvalim vyborna vec. Vyprany cisty... vsetko zachovale
Aniball, anigel, tehotensky pas, poporodne pomocky
Aniball vysterilizovany, pouzity len 2x, kupeny v 5/2023. K nemu pribalim anigel, lubrikacny gel potrebny k pouzitiu aniballu. Cena 30€. Poporodne pomocky so porodnice (vsetko nepouzite, neotvorene): 7ks chladiace vlozky Frida mom 1ks chladiaca pena Frida mom neotvorena 1ks poporodne nohavicky 1ks poporodny vankus na sedenie nepouzity Cena 30€. Tehotensky podporny pas Chicco, velkost L. Cena 15€. V pripade kupy vsetkeho spomenuteho cena 67€. Poslem cez Packetu alebo postou po pripisani penazi na ucet. Mozny je aj osobny odber v Bratislave Jarovciach.
Brušný pás kompresivny LIPOELASTIC č. L-XL
Kompresivny elastický brušný pás od LIPOELASTIC KPress. Používa sa ako v prvej, tak aj v druhej fáze pooperačnej starostlivosti, podľa odporúčania vášho plastického chirurga. Vhodný po abdominoplastike a liposukcii brucha. Brušný pás zaisťuje maximálnu možnú kompresiu v oblasti brucha. Zapínanie formou suchého zipsu pomocou dvoch pásov, ktoré sa vzájomne prekrývajú a nedochádza tak k ich otváraniu. Pre lepšiu fixáciu je pás vystužený pružnými lamelami, vďaka ktorým drží na tele v správnom tvare a pri pohybe nedochádza k jeho deformácii a krčeniu. Pás bol noseny 3 týždne (následne bola nosená kompresivna bielizeň, ktorú ponúkam v ďalších inzerátoch). Zachovalý, akurát sem-tam minižmolky od suchého zipsu - zohľadnené v cene. Na funkčnosti to nijako neuberá. Veľkosť č. L-XL na obvod pása udávanú výrobcom 77-94 cm. Pás bol výprany v dezinfekčnom pracom prostriedku. PC 49,-€. Pri rýchlom jednaní ešte možná rozumná dohoda na cene. Taktiež ponúkam poštovné zdarma pri kúpe 2 ks akejkoľvek kompresnej bielizne z mojich inzerátov. Po opakovaných zlých skúsenostiach na dobierku NEPOSIELAM. Iba osobný odber (RK - okolie) alebo pošlem poštou pri platbe vopred. Prosím iba mailový kontakt. Ďakujem.